TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 310)
  • Autor
    Rendolf
    Člen

Neblázni s Eurama, těch bude zapotřebí v Nizozemsku… samozřejmě že korun… Ono když se hraje bez vkladu, tak každej hraje jako lempl, prohraná 20 nebolí a když bude hrát třeba 8 lidí, tak 160 pro vítěze, to už každej hraje, jak nejlíp umí… sm11

P.J.Trewor
    Člen

Hraju s váma hoši 🙂 s tou dvackou se bavíme o korunách nebo €? sm0

Rendolf
    Člen

Super… Vezmu… Můžem hrát třeba o dvacky… Každej za dvacku dostane 2000 žetonů a ten kdo obere všechny ostatní o žetony vyhraje bank… Takže si vezmete dostatek dvacek, cesta je dlouhá… sm0

DjDkD@ve
    Člen

to Rendolf:

Vem, dole v busu jsou dva stolecky, tak tam muzem spachat nejaky miniturnaj sm15

Rendolf
    Člen

Tak to bys byl pěkně v řiti, četl jsi mail, každá minuta navíc se platí… sm13

Hrajete někdo poker??? Mohl bych vzít kufr do busu…

iamek
    Člen

Snd nebude mit Pendolino zpozdeni … V 8:31 je predpokladany prijezd … uff budou nervy 🙂 …

Anonymní uživatel
    Host

[b]Zdravim vsetkych! Vidim ze posledny prispevok sa tyka nedostatku miesto na TE. Prave preto pisem. Ideme tam 3 kluci 2 holky (22-24) na 9 miestnom forde transite, takze mame volne teoreticky este 4 miesta. Jenom ze nechceme ist len na party a zpatky ale odchadzame uz vo stvrtok a vratime sa v pondelok. Z BRNA cez PRAHU. Planujeme trochu cestovat, navstivit Hannover, Amsterdam, Utrecht, Haag, mozna Rotterdam, alebo kto kde bude chciet ist, kludne tam zajdeme ak to bude trochu zaujimave. Spat budeme v kempe v bungalovoch v holandsku u hranic s nemeckem. [/b]

[b]Slozime sa len na to ubytovanie (258 euro sa podeli poctem lidi) a na benzin. Pak kazdy jidlo a treba Vstupenku na party. Ak by mal niekto zaujem, mame jednu navyse, ktoru predame.[/b]

[b]Pisem sem hlavne preto, ze cim viac nas pojde tym lacnejsie to vsetko bude. A bude to urcite super trip. Kto ma vazny zaujem volajte mi na cislo 776 335 029. Mario.[/b]

DjDkD@ve
    Člen

Mista uz bohuzel nejsou, priste to chce prihlasit se vcas……..
    Skoda, ze se to zruseni Brnenskeho zajezdu vynorilo az ted, kdyz uz neni sance dat to dohromady……

Jedina moznost by byla, kdyby nahodou nekdo nedorazil v Praglu k busu, ale to je opravdu mala sance…….

Pred chvilkou jsem vsem rozeslal posledni info, nez mi budete zoufale psat, ze vam nedorazilo, tak se kouknete do spamu (obcas to tam nekomu spadne)…….

A HLAVNE. NEZ MI ZACNETE POSILAT VSETECNE DOTAZY, TAK SI NEJPRVE DUKLADNE PRECTETE TO INFO!

Anonymní uživatel
    Host

D4ve. OK. Chapu to. nadeje pohasla 🙁

D4ve
    Člen

Michal: ja bych rad, ale neni s tema listkama 100% jistota … mozna tam totiz bude pred halou nekdo, s uplne stejnou vstupenkou, stejnym carovym kodem .. proto je to risk, a nerad bych vam je prodal, kdyz sam nevim, jestli by vas s nema do haly pustili, chcu to prodat na miste, jit primo s tim clovekem ke vstupu, a kdyz projde, da mi penize … sm3

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: Aha tak to jo no 🙁 Chjo, zruda: JJ to nastve, TE je nejvíc….Tak kdyby meli mista 2 v busu mohli bysme jet a zbavil se D4ve tech listku 🙂

zruda
    Člen

Michal: Já měl v plánu PvD i Trance Energy, oboje mám i zaplacený, jen jaksi ten odjezd z Brna nevyšel…

D4ve
    Člen

Michal: nene, to jsou samostatne zakoupene …

Anonymní uživatel
    Host

já myslel prave , ze mas ty 2 listky navic ze se nekdo omluvil ze zajezdu z busu

Anonymní uživatel
    Host

D4ve, aha no to jo no, ale asi bych stejne celou cestu prospal, klidne na zemi, ne tak vis co, strasne rad bych jel… pokud by byla moznost ,dal bych za to cokoliv, ale je me jasny ze ted uz to ja neovlivnim, kor kdyz se zrusil ten zajezd z brna 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.