Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Energy – 3.3. Ultrecht
- Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
homy a poslední změna proběhla před 17 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 3. 2007 v 8:43 #10716
alexx
Člentrance energy | jaarbeurs | utrecht (nl) | 3-3-2007
photos @ alexx | http://www.rave.czfotky jsou z levnýho kompaktu, tak se nedivte, že ta kvalita trochu schází :oD
7. 3. 2007 v 8:40 #10715sneck05
Člen…………… super videjka z akce na http://www.technoarena.net/sekce.asp?id=videa :oD ….mrknete
6. 3. 2007 v 15:43 #10612alexx
Člen2 Paya: bez akre nemůžu bejt všude :oD … já s ním pokecám příště :)…ale užil jsem si to náramně 🙂
6. 3. 2007 v 12:29 #10606Paya
Člen2 Alexx: Kasiu jsem nepotkal, ale Angelo byl v backstagei na Future 😀
5. 3. 2007 v 19:34 #10554alexx
Člen2 Paya: s Monikou jsem mluvil, omlouvala se :oD – pry tam byl ještě někde Angelo a Kasia, ale bohužel jsem je nepotkal :´-( . Amandu znám z Prahy ( Tiesto 2005 a TM1 :´-)) ), napsali SMSku, zda tam jsem, tak jsme dali spicha 😀
5. 3. 2007 v 18:06 #10549Paya
Členad Alexx: potkal jsi Moniku z Polska? během Schulze stála tři metry vpravo od nás 😉 jinak Amanda z Německa, kde jste ji sbalili? 😀
5. 3. 2007 v 18:01 #10548Paya
Členzdravíme homyho, Alexxe, Wydru a P@lčiho 🙂
dále pochopitelně členy naší výpravy – jinak naše banda měla 10 dalších členů a velkou část celé party se nám dařilo být celkem pohromadě 😀 první řada na všech stageí byla často zárukou, že tam někdo od nás bude ;oDDD
dle naší výpravy hvězdy večera: Markus Schulz, Marcel Woods, Johan Gielen
velmi dobrý byl i Phynn, skvělé bylo live vystoupení na mainstagei, Rank 1 velmi potěšili, Cor Fijneman nás ráno dorazil … více bude v reportu ;o)souhlas s P@lčim a Wydrou, že mainstage byla oproti minulým ročníkům vizuálně taková chudší … nejvíc mě deptala posunující se futurestage ;oDDD, kdo má pořád běhat ze strany na stranu ;oDDD, clubstage byla zbytečně moc vysoká, takže nejlepší stagesetup měla samozřejmě haaaaarstylestage 😛
ad Wydra: Alexx s homym dorazili koncem Schulzova setu do první lajny na mainstage 😉
5. 3. 2007 v 15:11 #10527alexx
ČlenWydra: já byl s Homym a s Amandou z Berlína (ta nám potom utekla hladet nějakou holky z Londýna a my ji už nenašli :´-( )
jinak Jean byl výbornej, třešničkou na konci byl Johan Gielen 😛
5. 3. 2007 v 11:53 #10502wydra
ČlenTaky se musim pridat k hodnoceni TE.
Jelikoz jsem navstivil taky par predchozich rocniku, tak tenhle se mi zdal vybavenim nejchudsi. Nejvice
asi vsechny sokovala main stage, ktera i v porovnani s minulym rokem (kdy aspon byly main stage dve na opacnych koncich haly) neskutecne mala a vybavenim velmi chuda, navic DJ’s nebyli skoro vubec videt.
Moc se mi libila hardstyle stage-ten velky blesk v pozadi (puzivany pri nastupu noveho DJe) v kombinaci s lasery namirenymi na nekolik diskokouli delaly zajimave efekty. Clubstage nebyla spatna, ale to asi predevsim kvuli spore odenym tanecnicim :oDZ DJ’s se mi hodne libil Menno, Rank 1, Talla2XLC a kupodivu se mi libil i JEAN. Nejvetsim uspech u me slavili Cosmic Gate, to byla nadhera-bylo i videt ze si hrani pred publikem uzivaji. Markuse jsem stihnul jen kousek, ale patecni Mecca s nim byla mnohem lepsi, bylo videt ze byl unaveny.
Jinak zdravim nasi pocetnou skupinku z Cech – mj. P@lciho, Payu, Winnie a spol. Alexxi-kde jsi se flakal celou akci? :_)
5. 3. 2007 v 11:21 #10496inferno
Členheh ta pohyblivá stage, to určitě vykradli po vzoru Qlimaxu! :-!
5. 3. 2007 v 10:53 #10490P@lči
ČlenNeda mi neprispiet tiez nejakymi dojmami.
V porovnani s predchadzajucimi dvoma rocnikmi, na ktorych som mal moznost sa zucastnit bola tohtorocna TE pojata asi najkomornejsie. Najviac ma sklamala hlavna stage, ktora bola skutocne neobycajne obycajna a nezachranovala to ani led stena, ktora bola umiestnena za stageou skoro po celej sirke hlavnej haly. Podstatne menej bolo aj zvukovych aparatov a svetla. Akou takou architektonickou originalitou dychala akurat Hardstage, prijemne nasvietenie a umiestnenie DJa, pouzitie diskoguli na lamanie laserov a ako perlicka za DJom bol umiestneny efektny simulator blesku. Novinkou bol napr. posun celeho stageu aj s DJom po celej sirke Futurestage.
Cele sety som si vypocul akurat od Menna, Markusa a Oakenfolda. Menno zahral prijemny klasicky upliftovy set. Markus sa bud v Mecce poriadne unavil, alebo nemal naladu, priemerny nicim nevyrazny set. Prekvapenim bol Oakenfold, ktory je urcite dobry producent a remixer, ale ako DJ bohuzial na celej ciare sklamal. Dokopy dal akurat prve 3-4 tracky a zvysok setu bolo neskutocne trapenie. Slovne spojenie „kopalo sa mu to“ bol dost slaby vyraz a neohuril ani vyberom trackov.
Nizssia mi prisla aj navstevnost, co sa dalo jednoznacne poznat na hlavnej stagi a pri presune na ostatne stage. Chudobnejsia bola aj zvukova a hlavne svetelna vybava.
Pre mna osobne TE07 velkym sklamanim, alebo minimalne nenaplnenie ocakavni.
celkovy dojem: „Milane, ty vole, bárka se potápí, Titanik jde ke dnu“
5. 3. 2007 v 9:59 #10489Partygirl
Člen6 hod vam Markus urcite nemixoval jako nam v Mecce :_)
5. 3. 2007 v 8:55 #10487Anonymní uživatel
NeaktivníOakenfold hrál špatně a nemixoval? Ale kdeže, to snad ani není možný. Božíčku…
5. 3. 2007 v 0:38 #10481badzgo
Člentak to byl HUKOT !!! …..kdo tam byl musi souhlasit……:´-))
nejlepsi prislo na zacatek…Sander van Doorn..naslapany set pri kterem se kompletne zaplnila main hall..potom Schultz ktery trosku zpomalil,ale aspon jsem mel cas treba si i zajit pro drink :oD …….Joop Live konecne prinesl kompletni svetelnou show ale Oakenfold posleze donutil nasi grupu otestovat jine stageale pak me poprve(a naposled) neprijemne prekvapili poradatele, kdyz se rozhodli udelat z chodby mezi stagema jednosmerku cimz rozdelil celou nasi skupinu a my se pak museli hodinu hledat ……Tala 2xlc na hard stage…..strasny mazec..cekal jsem ze to bude super,ale ze az tak moc 😀
Na Future stage me zaujal akorat pohyblivy djsky pult a na club stage asi 4m discokoule u stropu.jinak haly vyzdobene paradne…kazda uplne jiny styl(hlavne hard stage s desitkami zrcadylek pro lejzry)…na main stage jsme stihli Woodse, ktery zahral to co vsichni cekali a taky to bylo poradne slysel a pri advanced a Cherry Blosson main hall neuveritelne buracela…..zustali jsme na pulku Gielena(moooc se libilo)..ale potom jsme to zakoncili na Katanovi na clubstage……sekal to slusne,ale nastval hrstku „prezivsich“ vcetne me kdyz to po par minutach skandovani prisel rict ze uz fakt nic pridavat nebude….jsme si to myslim zaslouzili :oP
…..byla to moje prvni TE a myslim ze pokud bude pristi rok moznost(penize) tak nebudu vahat a pojedu zas.
hudba 10/10
show 10/10
organizace 10/10
..tomu rikam vysvedceni :-D:-D:-D
zdravim alexxe a Honzu z Amsteru a dekuju za materialni pomoc B-]…….a taky Winnie, ktera se mi rano pochlubila sbirkou podpisu tak 20 djzzz……..holka sikovna
:-D:-D:-D“from the front to the left, from the back to the right…raise your haaandzz…this is TRAAAANCE ENERGYYY !!!!“ :-D:-D:-Djooo…a tady je Woods http://www.youtube.com/watch?v=zyf70ZsijWo ..sekec mazec
5. 3. 2007 v 0:14 #10480inferno
Člensety z TE by měly být do týdne online ke koupi
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.