TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy – 3.3. Ultrecht

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel homy a poslední změna proběhla před 17 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Autor
    Tabi
    Člen

Zda se ze si to Markus v Mecce pekne vyzkousel a pak tam hodil to nejlepsi:-) Nevi nekdo jak se ten setik da koupit?

alexx
    Člen

nejlepší byla club a hardstyle stage 😛 … jak už Homy psal, Markus byl luxusní :´-))….největší mazec ale byl Scott project a Talla 2XLC 😛

Anonymní uživatel
    Host

Trance Energy Tracklist

01. Andy Moor vs Orkidea – YearZero (Markus Schulz Intro)
    02. Marc Marberg with Kyau & Albert – Megashira (Original Mix)
    03. ID
    04. DJ Governor presents Orion – Gobstice
    05. Bart Claessen – Playmo (1st Play)
    06. Nic Chagall – What You Need (NC’s In Love With Prog Mix)
    07. Antidote – Freeze Me
    08. Rex Mundi vs Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
    09. Way Out West – The Fall (Richard Durrand Remix)
    10. Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
    11. Markus Schulz presents Elevation – Clear Blue (ID Remix)
    12. D-Factor – Mystique
    13. Dave202 – Generate The Wave (Original Mix)
    14. Markus Schulz & Departure with Gabriel & Dresden – Without You Near (Alex M.O.R.P.H.’s Sacred Light Remix)
    15. Markus Schulz vs Chakra – I Am

[video.google.com]
    píše: [video.google.com]

Anonymní uživatel
    Host

Co jsem četl na NL forech …
    Tak jednoznačným hrdinou večera byl Markus Schulz a pak Sander Van Doorn.
    Oakenfold naprostá pohroma , neudělal téměř jediný mix a jediný song, kterým dokázal potěšit bylo universal nation -push..

homy
    Člen

vyrazec: byl jsem na něm posledních 15 minut. Byl dobrej, po něm ani nevím kdo byl, hrál jen 15 minut, nějaký livko, a to bylo bomba. Okíí mě nebavil, tak jsem šel na hardstyle

Sickboy
    Člen

Omlouvám se za drobnej offtopic, ale kdyby tohle UM udělali s převčerejším / včerejším setem Šulcíka, tak do toho jdu…

Felipe
    Člen

achachááá…škoda, že neexistuje licence pro taneční hudbu, něco jak je free software…:-D protože to není o prezentaci dj´s, ale ID&T a jejich produktů…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je zvěrstvo:-(

inferno
    Člen

# Paul Oakenfold @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 15€

# Markus Schulz @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 12€

# Johann Gielen @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 10€

# Scott Project @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 5€

# Yves Deruyter @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 5€

# Ronald Van Gelderen @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 8€

# Joop @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 8€

# Menno de Jong @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 10€

# Rank 1 @ Trance Energy Jaarbeurs Utrecht 03.03.2007 Full Length 192kbps 12€

Felipe
    Člen

Ke všem čertům, takže nikde na žádným uploadu asi nebudou sety k stažení, co…??:_) kua zas***ý kapitalismus:-D

vyrazec
    Člen

Homy: Byl Markus aspon z pulky tak užasnej jako v Mecce? 😀

homy
    Člen

Navštívil jsem letos poprvé a díky mému parťákovi jsme se hezky vykrosili:´-))

Hudebně to bylo parádní, suprový zvučení, lasery, světla

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hmm už asi chápu, proč sou v některejch setech fadeouty:-|

inferno
    Člen

Já myslím, že ne.. Už od roku 2005 ID-T praktikuje prodej setů na svém portálů dance-tunes.

Bohužel z těch setů jsou vystřihány některé tracky, 5 tracků z jednoho setu je u nich normální.

jan11
    Člen

Bude to vysílat Radio 538? Nebo pokračuje trend kdy se už kromě Sensation nic živě nevysílá?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.