TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy – 3.3. Ultrecht

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel homy a poslední změna proběhla před 17 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Autor
    Felipe
    Člen

…tiše závídíme odjíždějícím, zamačkáváme slzu a slibujeme, že my ostatní si příště uděláme čas/místo v peněžence…:-D

dance-girl
    Člen

Tak si to tam všichni užijte, kdo tam zejtra budete a pozdravujte za mě Menna a Phynna :oP

Emilly
    Člen

Honzin: Nakonec jsem se rozhodla, že na TE nepojedu, protože mě tam nejvíc zaujal Sander Van Doorn, kterýho jsem slyšela loni v Plzni na Tranceparade a moc se mi líbil, ale když jsem shlídla line-up SW, tak jsem spokojená. Vy už máte na TE lístky?
    Partygirl: tak to já s tebou ráda někdy vyrazím, to byl bylo fajn:-)

inferno
    Člen

http://www.pbpinces.net/mp3/te_07.jpg

// Velké obrázky vládej jako odkazy, ať to zbytečně neroztahuje layout. Enigman

Partygirl
    Člen

Emilly: ja chodim obas taky sama tak se kdyztak ozvi a muzem vyrazit nekdy spolu treba i za hranice 😉

Honzin
    Člen

Emilly : v autobuse poznas 🙂 jede nas minimalne 14 takze urcite by se te urcite nekdo ujal to se neboj. 🙂
    homy : myslis ze nas nepoznas v buse nebo pred busem 🙂 sraz mame urcite vsichni v 23:55 u vstupu do autobusu takze C Y there 🙂 jak to tak ted vidim tak sednu a spim jelikoz od zitrka od rana jdu spat behem nasledujicich 36 hodin spat jen na 4 hodiny

Emilly
    Člen

nechci jet sama. Tady v Pze chodím na akce sama normálně, to mi neva, ale tam bych sebou přeci jenom ráda měla někoho známýho.

inferno
    Člen

Busem jede spousta lidí, staví to před halou… Co víc potřebuješ?

Emilly
    Člen

Já bych jela hned, jenže nemám s kým :-/

homy
    Člen

Tak jak se tesite decka? dame nejaky sraz???????

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.