TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 401)
  • Autor
    Ronny K.
    Člen

[quote Chelseaplayer]Me kdyz se chce zvracet tak jdu nejlepe na hajzl a tam svou potrebu vykonam v soukromi...Nemusis to tady ventilovatsm4[/quote]

Treba je to exhibicionista a ma potrebu to udelat verejne sm0

Ronny K.
    Člen

2Lamák: Jo to mas pravdu. Muzu za to ja, protoze jsem musel s Lazarusem se jit na hotel zaregistrovat, abychom vubec meli kam dat nase veci a ona zustala v klubu na to aby si vse vyzkousela pred akci. Misto toho se ale sama rozhodla jit dikutovat s Danem a Manuelem. Moje chyba je ta, ze jsem nad ni nestal jako otec a rikal ji, nenene, to nesmis Karo, ted musis jit vyzkouset mikrofon, aby jsi mohla nastavit vse potrebne. Tuhle chybu akceptuji.

Nikdo ji verejne neshazoval. To jak zazpivala bylo ciste jen na ni, Ona sama chtela, tudiz vedela nejlepe do ceho jde. Mnohokrat jsem se ji ptal, zda-li je to schopna odzpivat live, na cez jsem obdrzel pokazde odpoved, ze s tim nema zadny problem. Takze se svym vykonem ztrapnila sama. Vyslouzila si od Dana i Manuela prezdivku „vyjici vlk“ a taktez na ah.fm foru.

Co se tyce meho vykonu (hrani), tak se opravdu nemam za co stydet a taky zadnou ostudu jsem si tim netrhl. Nejen, ze poradatel, djs, lidi v klubu, ale take i lidi na ah.fm byli s mym setem spokojeni, takze si myslim, ze tve pripominky jsou sice opravnene, ale na spatnem miste sm4

Chelseaplayer
    Účastník

Me kdyz se chce zvracet tak jdu nejlepe na hajzl a tam svou potrebu vykonam v soukromi…Nemusis to tady ventilovatsm4

Anonymní uživatel
    Host

Chce se mi zvracet… bez zkoušky a pak jí ještě nehorázně shodit a veřejně. Měl jsi udělat zkoušku a né jí tam hned pustit. Je to hlavně tvoje chyba lemple. Ty seš zodpovědnej co jde ven. Kdyby ti někdo řekl, že umí zpívat a pak se ti do toho mikrofonu vysral, tak to bude prostě tvoje chyba a tvoje zodpovědnost.

Takže Ronny, hezky jsi to posral. 😀

Muff
    Člen

Neznáte někdo toho kdo byl na Trance Session napaden onou ochrankou klubu a před klubem zmlácen ? Pokud ano, plz soukromou zprávu 🙂

Joe
    Účastník

U Lazaruse je šíleně moc jinglů AH.fm, řve to tam každou chvilku :-/

D4ve
    Člen

ty sety jsou nejak divne nahrane, jedem mi hraje potichu, druhy zas nahlas sm15 ale tak zas lepsi nez nic.. sm3

Muff
    Člen

[quote Chelseaplayer]Muffe drzim palce at jeste bude nejake priste,jinac asi by to fakt chtelo napsat primo nekomu z Fabricu ptz tohle fakt neni prvne.Nadruhou stranu kdyz jsme odchazeli,tak nam jeden z vyhazovacu rekl nashledanou,coz jsem teda hodne cumel.sm15[/quote]

Svou potřebu ukojil už v 11 tak pak byl kliďas sm0

Chelseaplayer
    Účastník

Muffe drzim palce at jeste bude nejake priste,jinac asi by to fakt chtelo napsat primo nekomu z Fabricu ptz tohle fakt neni prvne.Nadruhou stranu kdyz jsme odchazeli,tak nam jeden z vyhazovacu rekl nashledanou,coz jsem teda hodne cumel.sm15

Joe
    Účastník

[quote Kamca_]Hodně mě zklamal Ronny K, na kterýho jsem se vážně hodně těšila a to live zpívání bylo vážně příšerný!!![/quote]

Ale to nezpíval Ronny sm0

D4ve
    Člen

Muff: dobre ty sm15

f1d0
    Člen

[quote Muff]Pokud čekáte na zbytek setu od F1da tak tady je:
    [url=http://www.trance-session.net/2010/F1d0_-_Trance_Session_-_Club_Fabric_Ostrava_Czech_Republic_23-10-2010-part2.mp3]www.trance-session.net[/url][/quote]

Díky moc za nahrání a upload sm3. Jsem línej dopisovat tracklist, takže to aspoň budete mít trochu dobrodružné sm0 . A v úplném závěru setu na vás čekají dvě hudební překvapení sm2

Muff
    Člen

Pokud čekáte na zbytek setu od F1da tak tady je:
    [url=http://www.trance-session.net/2010/F1d0_-_Trance_Session_-_Club_Fabric_Ostrava_Czech_Republic_23-10-2010-part2.mp3]www.trance-session.net[/url]

Muff
    Člen

[quote iamek]Muff : Aspon na web fabru bych to napsal aby se ozval i nekdo dalsi.[/quote]

Z tama se to ztrati ještě dříve než si to někdo přečte.

iamek
    Člen

Muff : Aspon na web fabru bych to napsal aby se ozval i nekdo dalsi.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.