TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 401)
  • Autor
    Muff
    Člen

[quote iamek]Rikal jsi PODOBNE tak urcite tam bude jine pismenko nekde sm13[/quote]

Nekde ano, ale zrovna prvni a posledni pismeno jsou jak na potvoru stejne sm0

iamek
    Člen

Rikal jsi PODOBNE tak urcite tam bude jine pismenko nekde sm13

Ronny K.
    Člen

[quote iamek]Carlsberg je to pivo ne ? :-D[/quote]

Takove pivo sice je, ale nezacina na pismeno K sm13

iamek
    Člen

Carlsberg je to pivo ne ? 😀

Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]tak ty to jmeno znáš :D[/quote]

Ma podobne prijmeni jako jmeno jednoho piva. sm15

Sandeagle
    Člen

tak ty to jmeno znáš 😀

Muff
    Člen

[quote Sandeagle]Pulhodiny googlování a nic sm15 Kdo to je ?:D[/quote]

Spatne googlujes, ja to zadal do google a 473,000 results sm0

Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]Ronny: Já jsem dostal k Sony Vegas soft jménem Snagit kterej používám, ale určitě stačí i obyč free video recorder (ukládáš snímky bez komprese a pak si to v čemkoliv převedeš)
    http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/free-screen-recorder/%5B/quote%5D

Dix, testnu sm3

Sandeagle
    Člen

Ronny: Já jsem dostal k Sony Vegas soft jménem Snagit kterej používám, ale určitě stačí i obyč free video recorder (ukládáš snímky bez komprese a pak si to v čemkoliv převedeš)
    http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/free-screen-recorder/

Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]Pulhodiny googlování a nic sm15 Kdo to je ?:D[/quote]

Hele, takovy maly OT. Jaky recorder pouzivas pri zachytavani videa, kdyz delas tutory za FLS. Mas nejaky free. Me by zajimalo neco takoveho. Taky pro demonstracni ucely.

Sandeagle
    Člen

Pulhodiny googlování a nic sm15 Kdo to je ?:D

Ronny K.
    Člen

[quote Muff]Je to jméno, ale není to chlast ani zvíře, je to člověk 😀 A aby toho nebylo málo tak jsem doplnil ještě jedno písmenko sm0 Pro některé i po odtajnění bude zřejmě spadat do kategorie KDO TO JE ?

M----l K-------g[/quote]

I kdyz vim co je to za jmeno, tak ja spadam do te kategorie KDO TO JE ? sm15

Muff
    Člen

Je to jméno, ale není to chlast ani zvíře, je to člověk 😀 A aby toho nebylo málo tak jsem doplnil ještě jedno písmenko sm0 Pro některé i po odtajnění bude zřejmě spadat do kategorie KDO TO JE ?

M—-l K——-g

iamek
    Člen

Piňa Colada nenalaka lidi 🙂

Joe
    Účastník

Piňa Colada jsou taky obě písmenka velká :o)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.