TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 401)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Muff][quote Anonymní uživatel][quote f1d0][quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]
    Ted pises x lidi a pred tim si mluvil o tisicich. Jinak takove lidi bych si urcite nepozval protoze to bych si mohl pripravit i sam a odskakat si tam ten vecer sam sm0[/quote]

Tak v rámci celého světa ano.. Vždyt toto je vseobecne zname i u kapel, je to stejne jak playback a nebo to ze vzadu za zavesem maji jinou kapelu ktera jim to pousti vena oni hraji jen divadlo....
    Jinak x lidi znam kolem sebe a to me staci.. VSeobecne jsou to doopravdy tisice..

D4ve - nic mě tam neláká (myslím všeobecne programove). Pro mě to je totálně mrtvej klub a Ostrava uplne mrtve mesto.. A Stodolní nejvylízanější ulice..

D4ve
    Člen

Deivis: dojeeeeed do Fabru, popijem sm15 sm15

Muff
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote f1d0][quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]

Určitě se tací najdou, ale tvrdit, že všichni, co hrajou z Abletonu (potažmo z pc), akorát šaškujou u předpřipraveného setu, je trochu moc, nemyslíš? Pokud budeš mít v plánu na Trance Session dorazit, rád ti tam při mém setu ukážu(klidně si můžeš stoupnou za mě a koukat mi přes rameno), že to tak vůbec není a že máš naopak o dost více možností, co se improvizace a prací se skladbami jako takovými týče.[/quote]

ee určitě nedojedu.. jednak fabric a jednak mam hraní nekde jinde.. kazdopadne znam x lidi tady z cr co hrajou z able a maj to doma vse nachystane a jen to pusti..
    kazdopadne na tom musi udelat doma více prace nez v klubu.[/quote]

Ted pises x lidi a pred tim si mluvil o tisicich. Jinak takove lidi bych si urcite nepozval protoze to bych si mohl pripravit i sam a odskakat si tam ten vecer sam sm0

Anonymní uživatel
    Host

[quote f1d0][quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]

Určitě se tací najdou, ale tvrdit, že všichni, co hrajou z Abletonu (potažmo z pc), akorát šaškujou u předpřipraveného setu, je trochu moc, nemyslíš? Pokud budeš mít v plánu na Trance Session dorazit, rád ti tam při mém setu ukážu(klidně si můžeš stoupnou za mě a koukat mi přes rameno), že to tak vůbec není a že máš naopak o dost více možností, co se improvizace a prací se skladbami jako takovými týče.[/quote]

ee určitě nedojedu.. jednak fabric a jednak mam hraní nekde jinde.. kazdopadne znam x lidi tady z cr co hrajou z able a maj to doma vse nachystane a jen to pusti..
    kazdopadne na tom musi udelat doma více prace nez v klubu.

f1d0
    Člen

[quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]

Určitě se tací najdou, ale tvrdit, že všichni, co hrajou z Abletonu (potažmo z pc), akorát šaškujou u předpřipraveného setu, je trochu moc, nemyslíš? Pokud budeš mít v plánu na Trance Session dorazit, rád ti tam při mém setu ukážu(klidně si můžeš stoupnou za mě a koukat mi přes rameno), že to tak vůbec není a že máš naopak o dost více možností, co se improvizace a prací se skladbami jako takovými týče.

Ronny K.
    Člen

[quote Muff][quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]

Ne vsichni co jedou Ableton hraji z domu pripravene sety. A jsou i taci, kteri si set doma predmixuji z CD a potom pusti jedno CD v jednom prehravaci a delaji tam sasky takze to neni jen o Abletonu.[/quote]

Presne. Kdyz nekdo bude chtit delat z toho hrani divadylko, tak si set predpripravi a je naprosto jedno z jakeho media ho pak bude interpretovat. Jestli z PC, nebo CD, nebo z flash. A samozrejme naopak. Kdyz nekdo bude chtit opravdove hrat, tak je taky jedno z jakeho media, nebo se snad mylim ?sm4

Muff
    Člen

[quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]

Ne vsichni co jedou Ableton hraji z domu pripravene sety. A jsou i taci, kteri si set doma predmixuji z CD a potom pusti jedno CD v jednom prehravaci a delaji tam sasky takze to neni jen o Abletonu.

Anonymní uživatel
    Host

tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.

Sq4Raa
    Člen

[quote Muff][quote iamek]Doufam, ze 23.10. nebude ten Tijs v praze :)[/quote]

Na Tijse chodi deti co chcou byt in a vetsinou to vypada i tak ze ti lidi ani nevi kdo vlastne hraje sm0[/quote]

Na Transmission chodí ti samí, akorát je jim o 5-10 let víc.

D4ve
    Člen

Ronny K : na tom neco bude sm3

Ronny K.
    Člen

[quote iamek]Ronny : Jasny nikomu to neberu 🙂 ... Mi se ted jeho sety dost libi sice tam moc trancu neni tak asi proto mi nevadi. Navic ho chce slyset pritelkyne tak nevidim duvod ji to nesplnit. Stejne jako Guettu 🙂 ...[/quote]

Tak jasne. Kazdy ma tu moznost se svobodne rozhodnout. Nikdo nikoho prece netlaci. At si vyberes kteroukoli variantu, verim, ze tva volba bude ta spravna a ze si ten vecer uzijes jak se patri. sm4 At s Tijsem, Guettou, nebo s nami sm3

[b]2D4ve:[/b] Spise bych to videl na to, kdo mu ten set studiove pripravi. Nechci se ted nikoho dotknout, ale sam jsem videl na vlastni oci i usi, jak na takovych velkych akcich jako je TM hral studiove predpripraveny mix. Skakal a opickoval tam presne, jako by to hral live. No a ted jsem si vzpomel na Paul Bulvu z Klubu Sracu. Ten herec nikdy nevidel technicsy a ani mixazni pult, ale po par lekci opravdovych dju se naucil delat opciky presne jakoby hral xlet.

Tijs „PRO MNE“ nikdy nebyl ten pravy DJ a uz vubec ne producent. Vzdy jsem ho videl jako marketingovou figurku, ktera posloucha presne to, co mu „jeho sefove“ reknou.

Nic proti Tijsovi a ani zadnym jinym djum a producentum nemam. Jo a abych se pravdu priznal, tak vubec nemam poneti, kdo to je ten Guetta a jakouze to hudbu vubec dela. Mam pro to jedine vysvetleni. Mne nezajimaji jmena a popularita dju a producentu. Mne zajima pouze ta hudba a pokud je to to co vyhledavam, tak je mi jedno, kdo to udelal.

Muff
    Člen

[quote iamek]Ronny : Jasny nikomu to neberu 🙂 ... Mi se ted jeho sety dost libi sice tam moc trancu neni tak asi proto mi nevadi. Navic ho chce slyset pritelkyne tak nevidim duvod ji to nesplnit. Stejne jako Guettu 🙂 ...[/quote]

Hlavne kdyz pod to zase dopisou JE TO JEHO POSLEDNI VYSTOUPENI uz po xte a pristi rok tu bude zase peceny vareny 😀
    Jinak podle terminu v sazka arene to vypada na 23 nebo 30, to jsou zatim posledni vikendy co jsou volne

D4ve
    Člen

iamek: me to taky nezajima kdo tam bude, je mi to putna 🙂 ale je rozdil, hudebni, jak hraje u nas, a jak hraje v zahranici.. sm16

iamek
    Člen

Ronny : Jasny nikomu to neberu 🙂 … Mi se ted jeho sety dost libi sice tam moc trancu neni tak asi proto mi nevadi. Navic ho chce slyset pritelkyne tak nevidim duvod ji to nesplnit. Stejne jako Guettu 🙂 …

Ronny K.
    Člen

No ja nevim, ale podle mne Tijs je uz dneska tak provareny, ze mi to pripada stejne jako bych sel do kramu koupit maslo, ktere tam vzdy a kazdy den je. Ale jit do kramu pro neco, co je uzkoprofilove zbozi, nebo podpultovka, to uz je jina. Tim ted nechci poukazovat na Trancesession, ale proste v globale si myslim, ze Tijs i Armin jsou vsude uz tak provareni, ze uz to neni ono. Muj osobni nazor samozrejme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.