Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)
- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 10. 2010 v 21:20 #184815
Muff
Člen[quote Kamca_]tak taky přihodím pár dojmů 🙂
Těšila sem se hodně na prostory a Fabric opět nezklamal 🙂 jen teda mohlo bejt víc lidí ... a zvuk byl taky parádní, druhej den mě skoro vůbec nehučelo v uších :-). Ale celkově akce nic moc 🙁 Měla jsem od toho asi přehnaný očekávání ... Hodně mě zklamal Ronny K, na kterýho jsem se vážně hodně těšila a to live zpívání bylo vážně příšerný!!! Kazilo to hrozně ty tracky ... A pak mě taky vytočilo, jak kvůli tý Karra Sun nebo jak se jmenuje dostal Manuel jen hoďku a deset minut, když podle line-upu měl hrát minimálně hodinu a půl ... a zbytek line-upu byl taky nic moc 🙁 a bohužel na F1da už nezbylo sil ...
Takže příště si vážně hodně rozmyslim, jestli na takovouhle akci dojet ... Na akci s Leonem Bolierem to nemělo ani náhodou ... Tahle akce se má ještě hodně co učit si myslim ... toť vše[/quote]Manuel le Saux dostal svou hodinu a půl akorát on ji nechtěl využít. O live zpěvu už se tady diskutovalo takže to bych nekomentoval, madam se hold nedostavila na zvukovou zkoušku a myslela si jak to zvládne bez ní… na druhou stranu kdyby takhle zazpívala při zkoušce tak určitě zpívat nebude. Jinak djs i většina lidí odcházela spokojená, přeci jen 100 lidí 100 chutí a všem se nezavděčíš. Ostatně stačí napsat negativa a já věřím že příště (jestli nějaké bude) se to zase posune dál a na ty negativa se třeba zaměřím.
Pro mě hlavním negativem byla vypatlana ochranka, která nejdříve zmlátí někoho za to že skákáním na hudbu ohrožovala bezpečnost klubu (takže přiště raději seďte na židlích aby Vás ochranka nezbila že se vůbec vlníte 🙂 a pak se vytratila na 4 hodiny do řiti a bylo jim jedno co se v klubu děje. A normálně mám chuť založit na FB: Návštěva Fabricu je jak ruská ruleta… příště můžete dostat na držku třeba Vy. Věřím totiž že tohle nebyl ojedinělý případ a že je to tam pravidlem. Klub to může být sebelepší, ale jak má takovou ochranku tak už nikdy více.26. 10. 2010 v 19:37 #184800Kamca_
Člentak taky přihodím pár dojmů 🙂
Těšila sem se hodně na prostory a Fabric opět nezklamal 🙂 jen teda mohlo bejt víc lidí … a zvuk byl taky parádní, druhej den mě skoro vůbec nehučelo v uších :-). Ale celkově akce nic moc 🙁 Měla jsem od toho asi přehnaný očekávání … Hodně mě zklamal Ronny K, na kterýho jsem se vážně hodně těšila a to live zpívání bylo vážně příšerný!!! Kazilo to hrozně ty tracky … A pak mě taky vytočilo, jak kvůli tý Karra Sun nebo jak se jmenuje dostal Manuel jen hoďku a deset minut, když podle line-upu měl hrát minimálně hodinu a půl … a zbytek line-upu byl taky nic moc 🙁 a bohužel na F1da už nezbylo sil …
Takže příště si vážně hodně rozmyslim, jestli na takovouhle akci dojet … Na akci s Leonem Bolierem to nemělo ani náhodou … Tahle akce se má ještě hodně co učit si myslim … toť vše26. 10. 2010 v 19:30 #184799Ronny K.
Člen[quote Ma7ous]No mrazík to byl nářez největšího kalibru s dovolením jsem ho ze setíku ustřihnul a pustím ho kamošům aby měli co závidět že to neslyšeli LIVE[/quote]
No mne stacil pohled na parket v momente, kdyz se ozvalo HA IVAN sm0sm0sm0sm0sm0sm0sm0sm0
26. 10. 2010 v 16:12 #184784Ma7ous
ČlenNo mrazík to byl nářez největšího kalibru s dovolením jsem ho ze setíku ustřihnul a pustím ho kamošům aby měli co závidět že to neslyšeli LIVE
25. 10. 2010 v 23:44 #184758Ronny K.
Člen[quote Joe]Ronny: Jáááá to tušil a zákonitě to přijít muselo, a jak jsme na sebe při 17 koukali, tak to jsem hlavou nekroutil nesouhlasně, ale protože mi nebrala, co jsi za borca 😀
"Cha Ivan!" mě probudilo, poněvadž jsem odpadl na židli... celý týden jsem měl ranní od pěti 🙁Btw schválně jsem si pustil Atlantis v Kara Vocal Mixu a to "úúúúúúúúúúúúú" znělo docela podobně 😛 Ale jak už jsme se shodli ve vlaku, Simon O'Shine je best...
Ještě dodatek - dneska jsem s Mrazíkem totálně rozsekal osazenstvo naší kanceláře :)[/quote]Hehehehe, no to je dobre. Jinak ja toho mel taky docela dost, prakticky jsem od patku spal jen 30min v letadle a pak az ze soboty na nedeli na hotelu a to taky jen par hodin a znovu cestovani cely den, takze jeste dnes jsem slusne unaveny.
25. 10. 2010 v 23:36 #184754Muff
Člen[quote majklhauske]lid neznalý jest překvapen to je normální sm2
mimochodem jsou ty 2010 edity někde na youtube třeba ? celkem by me zajímalo jak to vypadá ... byt jsem skeptik..[/quote]
Jsou v setu, ktery je ke stazeni o stranku zpet tusim.
25. 10. 2010 v 23:28 #184753Joe
ÚčastníkRonny: Jáááá to tušil a zákonitě to přijít muselo, a jak jsme na sebe při 17 koukali, tak to jsem hlavou nekroutil nesouhlasně, ale protože mi nebrala, co jsi za borca 😀
„Cha Ivan!“ mě probudilo, poněvadž jsem odpadl na židli… celý týden jsem měl ranní od pěti 🙁Btw schválně jsem si pustil Atlantis v Kara Vocal Mixu a to „úúúúúúúúúúúúú“ znělo docela podobně 😛 Ale jak už jsme se shodli ve vlaku, Simon O’Shine je best…
Ještě dodatek – dneska jsem s Mrazíkem totálně rozsekal osazenstvo naší kanceláře 🙂25. 10. 2010 v 23:27 #184752majklhauske
Členlid neznalý jest překvapen to je normální sm2
mimochodem jsou ty 2010 edity někde na youtube třeba ? celkem by me zajímalo jak to vypadá … byt jsem skeptik..
25. 10. 2010 v 23:22 #184751Star_Guitar
Člen[quote Muff][quote Star_Guitar]Tak příště bez zkoušky ani ránu... Důvěřuj, ale prověřuj.
Já ti to teda odpouštím, Mrazíku sm3[/quote]Zkouška měla proběhnout, jen by musela přijít včas sm0[/quote]
no jo, ženská sm15
25. 10. 2010 v 23:12 #184748Ronny K.
Člen[quote Laucco]no tak 17 je ok to by ti vzali u armady hned sm13 no a jak si mi před tak dvěma měsíci posilal sample střípek melodie mrázi 2010, tak jsem netušil, že to je ono ta petarda sm15[/quote]
Prece ti neprozradim prekvapeni, ktere jsem tutlal 2 mesice ne ? To by pak nebylo prekvapeni. Skoda, ze jsem nemel u sebe fotak v momente kdy zaznel sampl HA IVAN, protoze takovou momentku jste jeste nevideli. Ty vyrazy obliceju lidi na parkete si pamatuji jeste dodnes velmi zive. Na 17 to bylo neco podobneho. Na tuhle reakci jsem se tesil nekolik mesicu, to mi verte a nezklamali jste.
25. 10. 2010 v 23:10 #184747Muff
Člen[quote Star_Guitar]Tak příště bez zkoušky ani ránu... Důvěřuj, ale prověřuj.
Já ti to teda odpouštím, Mrazíku sm3[/quote]Zkouška měla proběhnout, jen by musela přijít včas sm0
25. 10. 2010 v 23:10 #184746Ronny K.
Člen[quote Star_Guitar]Tak příště bez zkoušky ani ránu... Důvěřuj, ale prověřuj.
Já ti to teda odpouštím, Mrazíku sm3[/quote]Pokud mas moje CD, ktere jsem po mem setu rozdaval, tak tam je atlantis i into the sun bez zpevu, tak alespon, ze ta hruza neni na tech darovanych CDs sm15
No a ta blondata „pani“ to je Kara Sun
25. 10. 2010 v 22:58 #184744Anonymní uživatel
HostMrazík byl cooooooooooooooooool a ta paní s krásnými vlasy? sledovala jsem jen punčošky. a náladu mi nezkazila . 🙂
25. 10. 2010 v 22:57 #184743Star_Guitar
ČlenTak příště bez zkoušky ani ránu… Důvěřuj, ale prověřuj.
Já ti to teda odpouštím, Mrazíku sm325. 10. 2010 v 22:56 #184742Laucco
Účastníkno tak 17 je ok to by ti vzali u armady hned sm13 no a jak si mi před tak dvěma měsíci posilal sample střípek melodie mrázi 2010, tak jsem netušil, že to je ono ta petarda sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.