TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 401)
  • Autor
    prochi
    Člen

Muffe,být tebou bych editoval nazev a hodil tam i Sauxe a taky místo…myslim ze zrovna Saux tu bude pro spoustu nejvetsim lakadlem

Ronny K.
    Člen

To se zeptej Muffa, protoze nejspise s Lazarusem priletime do PHA nekdy rano a pravdepodobne budeme mit nejaky cas volny, do priletu Mannyho. No a pak spolecne pojedeme autem do OV, takze netusim v kolik prijedeme, ale urco zranica pred hranim a alkoholem bude to nejdulezitejsi, co bychom meli vsichni absolvovat. Takze ja jsem pro, kdo se prida ? sm5

ics
    Člen

mazec, to bude akce sm5 Jen tech 400km cesta 😀 Vidim to na nejakej nocleh v Ostrave a domu az po vyspani.. Nevite nekdo o necem ne moc predrazenym?

Muff
    Člen

Jinak teda zatim kompletni line-up: Peter Muff, F1D0, Lazarus, Ronny K., Manuel le Saux, Eddie Sender
    Vzhledem k tomu ze v Ostrave se pari az do rana tak tam muze jeste nekdo naskocit a nebo bude velka sada B2B 🙂 Kazdopadne v jednani je jeste druha stage.

Muff
    Člen

S tou tatarkou sem to slysel i o Brnu ze u hlavaku to tam davali vetnamci misto tatarky sm0

Lukin_
    Člen

iamku to víš 16 druhů spermatu v tatarce je prostě lákavá cena a ta chuť? no mmmmmm to je prostě lahoda

Ronny: V kolik přijletíš do Ostravy dáme všichni spicha na žranicu u pívíčka 😀

iamek
    Člen

Lukin : Takze se da rici, ze rad polykas 😀

Joe
    Účastník

Iamek: proto, aby k nim duchodci meli bliz nez krysy? sm15 Jinak Ostrava se mi docela libi, spis jsem narazel na ten nedavny inverzni smog…

Je to sice OT, ale když už se bavíte o tom masíčku, nemohl jsem si nevzpomenout na Houmra 😀

Soudkyně: Bárta prohlašuju plnoletým a vy Homere, je-li to vůbec možné, Bártovi všechny peníze splatíte.
    Homer: Mmmm, jelito…

Sandeagle
    Člen

[quote Homer J. Simpson]Hmmmmm.... masíčko *jazykzhuby* [/quote] sm15

Ronny K.
    Člen

Hambac se steakem plus pivicko, to bude dost dobry start vecera sm5

DjDkD@ve
    Člen

Drzte uz klapacky o tech steakach!!! Dostavam z vas masovej abstak!!! sm15

Lukin_
    Člen

iamku jsi do hajzlu s tím! sm0

Dělaj tam výborný hambáče a já se rád přidám. Pořádně se nadlábnout před trsáním rád uvítám sm5

iamek
    Člen

Na stodolni v jednom fast foodu hygiena nasla sperma, sliny atd … takze dobrou chut …

Joe : Do Ostravy se vrazilo spoustu miliard. A je ted nadherna. Az na okrajove casti, ale to je bouzel vsude ( Cikani ) … Uhli se v Ostrave netezi snad 20 let. Vzdycky tam byl trosku jiny prumysl, ktery mesto drzel nad vodou. A v pristim zivote az si budu vybirat povolani tak to bude na sachte. Duvod ? Strejda tam pracoval od 20 – 41 let a pak proste dostal duchod ( rok 1990 ) … Pracovni doba 4x za tyden po 8mi hodinach. Pulku pracovni doby se hraly karty 🙂 .. A ted se ma jak prase v zite. Renta 15 papiru + duchod 17 papiru. Neni to nadhera ? A to je 20 let na duchode uz … A porad je relativne mlady kdyz si tak vezmes. Proc myslis, ze na Ostravsku je snad uz vic supermarketu nez ve zbytku republiky ? =)

Ronny K.
    Člen

Ja do toho jdu. Tohle si prece nenecham ujit sm5sm15

Joe
    Účastník

iamek: mno parkrat jsem tam byl, pred mnooooha lety tyden soukrome a jinak obcas pracovne…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.