TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 401)
  • Autor
    dardic
    Člen

Všichni povinně před akcí na stodolní na hambáč se steakem sm15

Sandeagle
    Člen

Na stodolní ti udělaj úplně vše pokud máš dost peněz sm15
    …jo loni sem na nich taky byl, jako vynikající

D4ve
    Člen

Ronny K. : jojo, porad tady delaj ty luxusni hamburgery se steakem sm15 sm5

Ronny K.
    Člen

Obavam se, ze s Lazarusem priletime z UK az v sobotu rano, takze to nejspise neklapne sm15. Kazdopadne se vsichni moc na tu akci tesime.

BTW jeste porad delaji na Stodolni ty hamburgery se steakem ? Kdysi, kdyz jsem tam semtam hraval byly fakt dost luxusni. Jinak urcite se zastavim v pubu Sherlock Holmes, pac to tam vlastni kamosi, ktere jsem uz fakt dlouho nevidel a [b]hlavne[/b] tam maji pivo Hoegarden, takze urcite pred akci na nejake skocim prave tam sm5

iamek
    Člen

Joe : Jde videt, ze jsi v Ostrave v poslednich letech nebyl vid ? Problem vetsiny Prazaku. Se treba na Ostravu zeptej Lachtyho …

Joe
    Účastník

Ale já nemyslel ožrat 😀

Muff
    Člen

[quote Joe]Ronny: Co spíš nějakou pre-party? Jeden den bychom se načnuli v Praze klidně v nějakým komornějším prostoru a pak vyrazili objevovat uhelnou atmosféru Ostravy? sm6[/quote]

Nikdo Vam nebrani se nacnout v Praze sm0

Joe
    Účastník

Ronny: Co spíš nějakou pre-party? Jeden den bychom se načnuli v Praze klidně v nějakým komornějším prostoru a pak vyrazili objevovat uhelnou atmosféru Ostravy? sm6

Laucco
    Účastník

[quote Joe]Hm... tak to vypadá, že se poprvé v životě svezu Pendolinem... :-D[/quote]

+1 sm15

Ronny K.
    Člen

Myslis jako afterparty ? sm15

Stoupa
    Účastník

Já vám tu Ostravu odpustim pod podmínkou, že bude druhý kolo v Práglu sm16

D4ve
    Člen

Ronny : az moc lakave sm5

Ronny K.
    Člen

Tak to me zase za to stoji priletet do CR. Lazarus je skvely clovek, taktez i dobry parmen. Eddie Sender je kvalita sama o sobe a taktez skvely kamos, Manny je taky super clovek, fida a muffa osobne neznam, takze nemohu k nim nic rict, ale vim, ze take dorazi na tu parbu Spark7, snad John Waver a Android, takze se tam sejdou, pro mne, top cesti producenti v oblasti upliftingu a taky progliftu. Taky pry dorazi Andrew Mallet., takze si myslim, ze ve sve podstate by to mohla byt dost dobra parba. Neni to snad pro nektere z Vas lakave ? sm4

Muff
    Člen

MLS pro tebe neni dobry ? sm0

DjDkD@ve
    Člen

to Muff:

Tak tech variant je vic, ale pokud chces konkretni jmena, tak napr: Activa, Roger Shah, ze starsi ligy treba Ron van den Beuken…….

Naslo by se jich vic, ale jako priklad to snad staci sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.