Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)
- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25. 10. 2010 v 22:55 #184741
Ronny K.
ČlenJeste chci k tomu pripsat, ze mi bylo vse jasne, jakmile jsem si na te akci precetl smsku od me manzelky, ktera mi psala „[b]posloucham show .. Kara Sun zpiva strasne! Popros ji uz vice nezpivat :-D[/b]“ Opsal jsem to doslovne. Jo a prominte me zene cestinu, protoze neni ceska. sm4
25. 10. 2010 v 22:48 #184740Ronny K.
ČlenNo podle reakci to muselo byt strasne, ale ja za mixakem neslysel takrka nic, protoze jsem musel stahnout odposlechove monitory kvuli chytani zpetne vazby mikrofonu. Jedna vec na jeji obhajobu je ta, ze se nemohla vzadu slyset, tak sla pred pult. Zda-li tam neco slysela, nebo ne to fakt nevim, ale podle ah.fm fora to muselo byt primo desive.
No mrzi mne to, protoze jsem to prave chtel udelat jako prekvapko pro Vas vsechny, proto jsem se ji ptal jeste mesic pred akci, zda-li dokaze into the sun a popripade atlantis zazpivat live, na cez mi odpovedela, ze s tim nema zadny problem. No a diky tomu jsem ji naprosto veril. Bohuzel to jsem jeste nevedel, ze jeji zpev na into the sun byl cely opravovan v melodyne, coz je prakticky korektor. No a na atlantis to taky nezvladla.
Tedy, sama se zesmesnila a mne tim akorad udelala ostudu. Kdybych vedel presne co od ni mohu cekat, co se tyce zpivani, tak ji za mikrofon v zadnem pripade nepustim, to mi verte !!!
Tim se chci omluvit za to co zpusobila., delal jsem to vse v dobrem zameru a to pro zpestreni meho setu, coz se docela podle ah.fm fora povedlo, ale v opacnem smyslu.
Doufam, ze mi tuhle vec prominete, kdyz jsem do Vas nahustil 17 story a pak mrazika sm15
25. 10. 2010 v 22:18 #184736Star_Guitar
ČlenLaucco: ne, neznělo, mně osobně ůůůůhůůů trhalo uši.
25. 10. 2010 v 21:55 #184733Laucco
Účastníkno na akci jsem bohužel nebyl, ale když jsem poslouchal Ronnyho set, tak jak Kara doprovázela under the sun (i Atlantis), tak mi to znělo nějak falešně až kdákavě, ale na akci to asi znělo jinak.
25. 10. 2010 v 21:39 #184728Star_Guitar
Člen10. Ronny K. pres. Advanced – Atlantis (Original Mix) – performed live with Kara Sun
mno, na rovinu, pokud se můžu vyjádřit.. bez live vokálů by to ten track taky přežil 🙂
25. 10. 2010 v 21:13 #184722Ronny K.
ČlenRonny K. pres – Trance Session 2010 live
Tracklist:
01. PE-RO – Fish & Chicks (Summer In Doksy)
02. Airbase – Lucid (Ronny K. Emotion Remix)
03. Emotia – Sequile (Ronny K. Emotion Mix)
04. ID – ID
05. ID – ID
06. Ronny K. vs Ziki – From Somewhere (Original Mix)
07. FM FACTORY ft Anushka – 17 Story (Ronny K. 2010 Mix)
08. ID – ID
09. DJ Kara Sun – Into The Sun (Airbase Dub Remix) – performed live with Kara Sun
10. Ronny K. pres. Advanced – Atlantis (Original Mix) – performed live with Kara Sun
11. Ronny K. vs Spectral ft Lenka – O.F.T.C.2010 (Special Czech Mix)
12. Ronny K. – Change (Original Mix)
13. Ronny K. pres EOYC – Morning Light (EOYC2008 Anthem) (Original Mix)
14. ID – ID
15. ID – ID
16. ID – ID
17. ID – ID
18. ID – ID25. 10. 2010 v 18:04 #184709Ronny K.
Člen[quote Joe][quote Ronny K.]Jinak jeste chci dodat, ze ma manzelka si te oblibila. Rikala, ze jsi vesela kopa sm3[/quote]
Heeej tak to děkuju, sice jsem spíš kopa než veselá sm0 ale rozhodně pozdravuj :)[/quote]
Vzkaz predan sm4
25. 10. 2010 v 17:50 #184707Joe
Účastník[quote Ronny K.]Jinak jeste chci dodat, ze ma manzelka si te oblibila. Rikala, ze jsi vesela kopa sm3[/quote]
Heeej tak to děkuju, sice jsem spíš kopa než veselá sm0 ale rozhodně pozdravuj 🙂
25. 10. 2010 v 17:06 #184703Ronny K.
Člen[quote Joe][quote Ronny K.]Kazdopadne jsem uz uploadnul fotky z te akce na net. Na fejs to nahodim pozdeji, protoze prej ted delaji udrzbu a nemuzu se lognout.[/quote]
Jejda to je dobře, tam pořád ještě nejsem a v nejbližších dnech asi ani nebudu sm0[/quote]
Jinak jeste chci dodat, ze ma manzelka si te oblibila. Rikala, ze jsi vesela kopa sm3
25. 10. 2010 v 16:50 #184701Ronny K.
Člen[quote Joe][quote Ronny K.]Kazdopadne jsem uz uploadnul fotky z te akce na net. Na fejs to nahodim pozdeji, protoze prej ted delaji udrzbu a nemuzu se lognout.[/quote]
Jejda to je dobře, tam pořád ještě nejsem a v nejbližších dnech asi ani nebudu sm0[/quote]
Hehehehehe, ok
25. 10. 2010 v 16:34 #184699Joe
Účastník[quote Ronny K.]Kazdopadne jsem uz uploadnul fotky z te akce na net. Na fejs to nahodim pozdeji, protoze prej ted delaji udrzbu a nemuzu se lognout.[/quote]
Jejda to je dobře, tam pořád ještě nejsem a v nejbližších dnech asi ani nebudu sm0
25. 10. 2010 v 16:04 #184695Ronny K.
ČlenKazdopadne jsem uz uploadnul fotky z te akce na net. Na fejs to nahodim pozdeji, protoze prej ted delaji udrzbu a nemuzu se lognout.
[url=http://ronnyk.net/out/trancesession_2010.zip][b]FOTKY SOSEJTE ZDE[/b][/url]
25. 10. 2010 v 15:49 #184693Ronny K.
Člen[quote Ma7ous][quote Chelseaplayer]Ja jsem to videl a byl to masakr no,ti dva z ochranky za nima leteli az nekde na hlavni cestu..A ten jeden dostal peknou pecku...Ale kamos mi rikal hned u vstupu : cum, ten dredar dneska od nekoho dostane..A mel recht..[/quote]
Shodou nahod jsem byl taky venku jak ho na te krizovatce hodil na zem, bylo sluset akorat krupnuti a lezel na zemi dobre minutku dve nez se vubec zvedl, tohle nema s porfesionalnim pristupem nic spolecneho a kdyz prijeli cajti tak byli pryc jako para nad hrncem[/quote]
No tohle je nechutne. Pokud pro ochranku a klub ten typek predstavoval nejake riziko a nebezpeci, meli ho [b]„POUZE“[/b] eskortovat ven z klubu, kde by to riziko naprosto anulovali. To by pak byl prave profesionalni pristup. Pokud jakymkoli zpusobem mimo jejich pole pusobnosti a to je prakticy mimo klub, tedy mimo soukromy pozemek ci nemovitost zasahli, doporucoval bych tomu napadenemu podat zalobu na ochranu toho klubu. Jsem si jist, ze se tam ti vyhazovaci nemeni tak casto aby je nebylo mozne identifikovat. Tohle je proste prachsproste bezduvodne fyzicke napadeni a pokud mu zpusobili zraneni, tim hure pro ne. Rozhodne bych to nenechal jen tak. Samozrejme, ze i kdyby ten clovek predstavoval jakoukoli hrozbu v klubu, mimo nej by ten clovek byl neskodny, tudiz nebylo potreba mimo klub jakkoli zasahovat. Koukam, ze ta ochranka ma nejspise jen svalovou hmotu a iteligenci a schopnost vyhodnotit riziko u jednotlivych konzumentu v klubu takrka nulove.
25. 10. 2010 v 14:20 #184686Ma7ous
Člen[quote Chelseaplayer]Ja jsem to videl a byl to masakr no,ti dva z ochranky za nima leteli az nekde na hlavni cestu..A ten jeden dostal peknou pecku...Ale kamos mi rikal hned u vstupu : cum, ten dredar dneska od nekoho dostane..A mel recht..[/quote]
Shodou nahod jsem byl taky venku jak ho na te krizovatce hodil na zem, bylo sluset akorat krupnuti a lezel na zemi dobre minutku dve nez se vubec zvedl, tohle nema s porfesionalnim pristupem nic spolecneho a kdyz prijeli cajti tak byli pryc jako para nad hrncem
25. 10. 2010 v 13:38 #184679Chelseaplayer
ÚčastníkJa jsem to videl a byl to masakr no,ti dva z ochranky za nima leteli az nekde na hlavni cestu..A ten jeden dostal peknou pecku…Ale kamos mi rikal hned u vstupu : cum, ten dredar dneska od nekoho dostane..A mel recht..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.