Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)
- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25. 10. 2010 v 12:37 #184676
iamek
ČlenD4ve : Nic noveho ne ?
25. 10. 2010 v 12:17 #184673D4ve
Člentak to je pekny shit, jestli nekdo od nich dostal po pi*i … maras, co tam se deje … tak co by se nevytratil, kdyz vedel, ze benga prijedou, taky bych utekl, ze.. sm15 hnus
25. 10. 2010 v 12:07 #184672iamek
ČlenMuff : Ja tady o ochrance co ve fabru funguje psal 🙂 … Ti muzu napsat do posty co maji kluci za sebou 😀 .. Vzdycky jak tam jdu tak se modlim az si zrovna me nevyberou jako toho koho tam jen tak nechcou pustit …
25. 10. 2010 v 12:03 #184671Ronny K.
Člen[quote majklhauske]njn UK a jejich CCTV 🙂
takhle to v CZ ještě nákej pátek nepůjde ... i dáky tomu že třeba kamery před klubem ješte spousty klubů nemá.. a radnice jednotlivých měst umistuje kamery jinam (proč taky když klub je soukromý subjekt)[/quote]
To je prave to co jsem popisoval. CR nema na takove veci upravene zakony. V UK je naprosto jedno, zda-li je to statni, nebo soukromy subjekt. Nicmene rozhodne neplati to, ze cim nabouchanejsi je ochranka, tim musi byt zakonite lepsi. V UK je nejlepsi ochranka takova, ktera dokaze kriticke situace okoucovat bez nasili. V klubech jsou lidi z ochrany jak nabouchani (bouncers), tak i standardni postavy, ale schopni verbalne usmernit agresory. Nasili, nebo i verejne zatykani se v UK aplikuje az jako ta posledni moznost. A jeste co jsem zapomel podotknout, tak v UK ochrana primo spolupracuje s policii, takze je to v pripade teto soboty naprosty opak co hosi s ochrany provedli ve Fabricu.
Proc to vse porovnavam? Protoze sam mam security licenci v UK a kdyz jsem se to vcera od Muffa dozvedel, byl jsem naprosto timhle pristupem sokovan. Sluzba na ochranu navstevniku a samotneho klubu (zajiste byli za svuj vykon zaplaceni) se postavila do ulohy tech, proti komu prave byla nasazena. Dost spatny pristup
25. 10. 2010 v 11:53 #184670Muff
ČlenHlavně když se pak po příjezdu policajtů ona statečná ochranka srabsky vytratí na 4 hodiny mimo klub, tam už jim o bezpečnost nejde a je jim u prdele co se asi v klubu stane… hlavně že si mohli do někoho bouchnout a ukojit tak svou potřebu.
Ostatně někteří mě tady na tu ochranku varovali a já blbec je neposlechl sm17
25. 10. 2010 v 11:25 #184666majklhauske
Člennjn UK a jejich CCTV 🙂
takhle to v CZ ještě nákej pátek nepůjde … i dáky tomu že třeba kamery před klubem ješte spousty klubů nemá.. a radnice jednotlivých měst umistuje kamery jinam (proč taky když klub je soukromý subjekt)
25. 10. 2010 v 11:12 #184663Ronny K.
Člen[quote majklhauske]náhodou takhle profesionálně fungujou ochranky všude :)[/quote]
V UK by se takovy incident vyhodnotil podle prumyslove kamery a pokud by to byl utok ze strany ochranky, tak by ztratili licenci a byli by ti utocnici stihani za napadeni a utok, coz je v UK brano velmi vahne a hrozil by jim trest odneti svobody a zaroven zaznam do rejstriku, coz by jim znemoznilo dale pracovat u ostrahy. Bohuzel v cr nejsou nejspise zakony na to stavene a proto se stava presne co se stalo.
Podle mne asi nejvetsi potrestani ochranky, respektive jejich zamestnavatele by bylo to, ze se tento incident verejne vystavi na viditelne mista jako pro informaci pro navstevniky, co by mohli ocekavat, tudiz klidne napadeni jejich osoby a to by mohlo napomoci pri jejich rozhodovani o navsteve toho klubu a tim by sd to mohlo taky podepsat na navstevnosti.
No nevim, tohle je jen ma uvaha a take samozrejme nesouhlasim s tim co se stalo a docela mne mrzi to, ze ochranka, ktera ma prave chranit navstevniky proti agresorum se jimi sama stala.
25. 10. 2010 v 10:07 #184653majklhauske
Člennáhodou takhle profesionálně fungujou ochranky všude 🙂
25. 10. 2010 v 9:27 #184648Muff
ČlenTak a je po akci 🙂 Chtěl bych poděkovat všem, kteří se na tuto zajímavou noc přišli podívat. Mrzí mě trošku ta účast, která ve Fabricu byla i když šlo vidět že i těch pár lidí co se tam dostavilo si tuto akci užívalo opravdu náramně což potěšilo zejména dje. Osobně sem nečekal, že do takového vyhlášeného klubu přijde méně lidí než do malého města Krnov, kde pravidelně na Trance Session byl cca 200 platících oproti ostravě kde přišlo jen 100.
Dále bych se chtěl omluvit za chování ochranky. Udělal sem obrovskou chybu, že jsem si nevzal svou ochranku ač jsem o tom přemýšlel tak jsem byl ujištěn majitelem klubu, že jejich ochranka je profesionální a vědí co dělají. Upřímně žduchání lidí ze schodů u vchodu do klubu, mlácení je před klubem za účasti přihlížejících pro mě není profesionálním chováním. Takže těm co byli takto napadeni se omlouvám a jestli bude nějaké příště tak určitě né s touto ochrankou. Chápu, že v klubu musí být pořádek, ale za jakou cenu ???
Co se projekce a světel týče byl sem ujištěn, že se o to bude starat někdo z klubu a jak šlo vidět ten někdo se nestaral jak by měl. Zapnutí nějaké video smyčky na hodinu dokola tomu se říká výkon a světla to samé. Škoda jen, že se nedal napojit náš PC na projekci, kde jsme měli připravenou projekci na vysoké úrovni a to včetně několika video střihů k mrazíkovi 🙂
Ke zvuku se vyjadřovat nebudu, protože polovina klubu křičí je to potichu a druhá polovina zase křičí je to nahlas takže si vyberte 🙂
A v neposlední řadě bych chtěl poděkovat fajn klukům z radia AH.FM, kteří se postarali o živý přenos z této akce.
24. 10. 2010 v 23:13 #184633Ronny K.
Člen[quote Joe]Výborná akce, Muff, Lazarus, Ronny a Manuel vynikající, ovšem co předváděl Eddie, to mi chvílemi zůstával rozum stát. Pomalu mám pocit, že se s Burianem na Slovensku vsadili, kdo udělá větší ptákovinu :-/ Kenenbergův set byl pro mě asi zklamáním večera. Fido tomu na konci zase vrátil koule, i když to na mě bylo místy dost tvrdý, chytil jsem na jeho set druhou mízu a v sedm jsem odcházel z klubu absolutně svěží 🙂 Fabric je super prostor, určitě se tam rád vrátím 🙂
BTW, Ronny, tu klasiku co jsi hrál znám jako Rollerball - Albinoni. V tom tvém setu to bylo ono v nějakém mixu, nebo tvůj vlastní výtvor?
A díky za sety!!!![/quote]
Original se jmenuje Tomaso Albinioni – Adagio in G minor a to co jsi slysel je z meho EP, ktere se jmenuje Uplifting vs Classic EP a bude vydane u Defcon Recordings.
Za sety dekovat nemusis. Vzdyt jsem to vse delal jen pro Vas. Strasne mne mrzi, ze vubec nebyl cas na pokec. No a pak uz zase Manny chtel na hotel a Lazarus to uz mel taky poradne nakoupeno a byl dost unaveny, tak jsem je bral na hotel. Jeste ze jsme spolu prohodili alespon par slov v pendaku pri ceste do OV. Hrozne mne mrzi, ze jsem s Petrem (spark7), Androiodem a vlnicim Honzou takrka neprohodil ani slovo. Doufam hosi, ze mi to prominete.
Matty je z toho vikendu a navstevy Prahy naprosto unesen a jeste pred tim, nez se vydal v UK domu do Doncasteru tak mne poprosil abych Vam vsem zucastnenym predal jeho podekovani za skvely vecer. Ja se k nemu taky pridavam a prepinam se do modu „RECOVERY“
24. 10. 2010 v 20:59 #184608iamek
ČlenDardic : Vim, ale jak byli posledni dily bylo tam par lidi 🙂 …
Jinak akce uplne mimo me hudebne takze hodnotit radsi nebudu. Ale potkal jsem par znamych, fajne popil, pomluvil takze dobre 🙂
24. 10. 2010 v 20:55 #184606dardic
ČlenIamek: No spiš jde o to že ve Fabru se už DD nekoná nějakou dobu.sm3
Jinak akce fakt skvělá. Hudebně to byl sice kekel, protože z upliftu se mi chce většinou zvracet sm15 Ale udržel jsem se a nekonalo se tosm15 S příchodem Eddieho se to razantně zlepšilo. Kenenberg nic moc. A Mistr FIDO je pro mě Král. Ne nadarmo se říká nejlepší na konec.sm5
Jsem rád že jsem některé lidi viděl po nějake době a skvěle se pobavil.24. 10. 2010 v 20:27 #184603Joe
ÚčastníkVýborná akce, Muff, Lazarus, Ronny a Manuel vynikající, ovšem co předváděl Eddie, to mi chvílemi zůstával rozum stát. Pomalu mám pocit, že se s Burianem na Slovensku vsadili, kdo udělá větší ptákovinu :-/ Kenenbergův set byl pro mě asi zklamáním večera. Fido tomu na konci zase vrátil koule, i když to na mě bylo místy dost tvrdý, chytil jsem na jeho set druhou mízu a v sedm jsem odcházel z klubu absolutně svěží 🙂 Fabric je super prostor, určitě se tam rád vrátím 🙂
BTW, Ronny, tu klasiku co jsi hrál znám jako Rollerball – Albinoni. V tom tvém setu to bylo ono v nějakém mixu, nebo tvůj vlastní výtvor?
A díky za sety!!!!
24. 10. 2010 v 20:20 #184601Ronny K.
ČlenTak uz v UK
24. 10. 2010 v 19:27 #184597Sandeagle
ČlenIamek: Kara Sun http://www.myspace.com/djkarasun
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.