TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 401)
  • Autor
    seven
    Účastník

ronyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysm9 Beethoven, Mozart nebo Bach, teď nevim, v neskutečnym remixu, pláču štěstím a děkuju

Ocho
    Člen

pocuvam na AH.. Ronny K hra fajne….byt tak tam sm7

seven
    Účastník

jednou ronny na tebe přijedu, klidně i do uk 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

No taky to vidim okolo desate,uvidim jak to bude vypadat v hospe kam jdem predtim,potom je jeste v planu McDonald..sm5

Newman
    Člen

Do desíti tam budeme určitě, pokud budu mluvit za sebe sm3

Chelseaplayer
    Účastník

Na kolik tam dorazite vseci?

Zdravíme Mannyho a těšíme se též!

Muff
    Člen

Tak Manuel už je na hotelu příjemně naladěn těšící se na tenhle masakrální večírek. sm0

Ronny K.
    Člen

Zrovinka sedime v Potrefene Huse na Hlavnim nadrazi a cekame na obiidek sm5

seven
    Účastník

CHlapi, užíte si to tam, zapařte, ukažte všem jak vypadá ta pravá, pořádná, trancová klubovka, a prosím moc hlavně sety sety sety, ale ono se stejně bude vše streamovat na ah.fm takže zapnu jen rec 🙂 mějte se hezky a všem co tam budou přeju ať prožijou tuhle vyjimečnou noc opravdu na plno 🙂

Muff
    Člen

Taky ted vyrazim pro Manyho sm0

Ronny K.
    Člen

Tak za chvili vyrazim pro Lazaruse. Pro nas uz Trancesession zacina prave dnes vecer.

Joe
    Účastník

[quote kuchtajz]jen dotaz,vyráží někdo z Plzně? sm4[/quote]

O stránku dřív někdo psal, že asi 50 lidí sm4

Ronny K.
    Člen

[quote seven]Tak nakonec nejedu, mrzí mě to moc, důvod finance, jen listek z prahy by mě stal 500 minimum a zpět je to už litr, nemluvě o vlaku do prahy z plzně tam i zpět 200 + tak pěťo ůtrata = 1700 něco stojí vstupný a blbiny kolem a jsem něco přes dvojku. Můžu ject tam stopem, sice by to byla rychta v tý zimě z plzně do ostravy stopem, ale ne nemožný, jenže i těch 1200 je v tomhle blbym měsíci prostě řiť. Ronny, nebudeš na transmission? že bych si stebou aspoň mohl podat ruku. Já nevim možná to ještě nějak zblaznim.[/quote]

Urcite ne, letim do cech jen na otocku. sm7

seven
    Účastník

Tak nakonec nejedu, mrzí mě to moc, důvod finance, jen listek z prahy by mě stal 500 minimum a zpět je to už litr, nemluvě o vlaku do prahy z plzně tam i zpět 200 + tak pěťo ůtrata = 1700 něco stojí vstupný a blbiny kolem a jsem něco přes dvojku. Můžu ject tam stopem, sice by to byla rychta v tý zimě z plzně do ostravy stopem, ale ne nemožný, jenže i těch 1200 je v tomhle blbym měsíci prostě řiť. Ronny, nebudeš na transmission? že bych si stebou aspoň mohl podat ruku. Já nevim možná to ještě nějak zblaznim.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.