TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)

• Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 401)
  • Autor
    kuchtajz
    Člen

jen dotaz,vyráží někdo z Plzně? sm4

Muff
    Člen

Jinak to překvapení bude určitě příjemné sm0

Ronny K.
    Člen

[quote iamek]Kdy se budou zverejnovat ty prekvapeni co meli byt ? :-P[/quote]

No ty se nezverejnuji, to by nebyly prekvapenim 😀 Az na miste 😉

iamek
    Člen

Kdy se budou zverejnovat ty prekvapeni co meli byt ? 😛

Joe
    Účastník

[quote Ma7ous]jj SONE+ mě doporučili i české dráhy a nevím jak vy ale dám přednost ICku než Pendolinu je tam míň místa a 30 minut navíc mě nezabije navíc nás bude celé kupečko takže pohoda.[/quote]

Já jsem to vyřešil po svém, protože jsem si chtěl to Pendolino aspoň jednou v životě vyzkoušet 🙂

Muff
    Člen

Takze s laskavym svolenim Ronnyho K. oznamuji, ze budou cestovat SC Pendolino, ktere opousti vlak. nadrazi z prahy v 15:26. Najdete je ve voze c. 4.

Michal
    Účastník

Doporucuju koupit uver. poukazku na sone+ nebo na jízdenku odkudkoliv a zpet na aukru. Staci dat do vyhledavani bud: odkudkoliv a nebo sone.
    1)http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=sone
    2)http://aukro.cz/listing.php/search?string=odkudkoliv&from_showcat=1&category=0&sg=0&view=gtext

Ma7ous
    Člen

jj SONE+ mě doporučili i české dráhy a nevím jak vy ale dám přednost ICku než Pendolinu je tam míň místa a 30 minut navíc mě nezabije navíc nás bude celé kupečko takže pohoda.

Joe
    Účastník

[quote majklhauske]mno nevím jestli je SO NE i na pendolino tam neplynou vyhody pomalu ani z In-karty .... To se obavám že na vlaky SC to neplatí nebo to nekdo zjištoval ?[/quote]

Zpáteční lístek z Pardubic do Ostravy Pendolinem mě s in-kartou stál hnedle o 140 Kč míň…

Muff
    Člen

[quote majklhauske]mno nevím jestli je SO NE i na pendolino tam neplynou vyhody pomalu ani z In-karty .... To se obavám že na vlaky SC to neplatí nebo to nekdo zjištoval ?[/quote]

Plati to vsude to SONE+ at jedes cimkoliv. Pendolino ma jen tu nevyhodu ze si tam clovek musi koupit jeste mistenku v cene 200 Kc pokud neni majitelem in-karty. Na in-kartu stoji mistenka tusim 100 Kc.

Newman
    Člen

iamek: jj, určitě toho využiju. Do Ovy se mi to sice nevyplatí, ale dál už jo.

btw tady je ještě důkaz

[img]http://2i.cz/2i/i/4cbdeb58/8ef55d7ad8473c5f0c4668a7a9b0ce02/8ae25872a1.p.jpg[/img]

mno nevím jestli je SO NE i na pendolino tam neplynou vyhody pomalu ani z In-karty …. To se obavám že na vlaky SC to neplatí nebo to nekdo zjištoval ?

iamek
    Člen

Newman : Wow to jsem ani nevedel. To se bude hodit 🙂

Ronny K.
    Člen

[quote Joe]Díky pane... Takže já to vidím na konec vozu těsně souvisejícího s barem 🙂

Edit: Krucinál, první dva vagóny jsou 1. třída... :-/ takže 4. vůz někde uprostřed...[/quote]

Jo presne,t aky tam budeme sm15

Newman
    Člen

V MF DNES je dneska nabídka (bohužel jen pro předplatitele) na zpáteční jízdenku pro celou ČR jen za 230 Kč (platnost jízdenek je až do 10.12.) Jeden předplatitel si jich může vzít až 10. Jestli znáte někoho ve svém okolí, kdo má tenhle plátek předplacený, tak jděte do toho, ta cena je hodně luxusní sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 401)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.