Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)
- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 10. 2010 v 17:06 #183812
Muff
Člen[quote john_waver]Mohu se zeptat jak to vypada s tou hromadnou rezervaci na ten vlak. Jestli to to nekdo jiz vyse psal, tak se omlouvam, ale jsem v praci a nemuzu tu diskuzi projizdet, Dik[/quote]
Hromadna jizdenka nema smysl. Neni tam zadna sleva, respektive kdyz jede nekdo uplne sam tak se vyplati koupit zpatecni. Paklize jedete minimalne dva tak se da koupit listek SONE+ coz je vikendova sleva ceskych drah a na tu muzou jet dva dospeli a 3 deti a stoji 450 Kc tusim coz znamena na kazdeho 225. Na mistenky hromadne slevy neexistuji takze to vychazi stejne tech 425 Kc na osobu. Hromadna sleva se vyplati jen v pripade, ze se kupuje i zpatecni. Tady je ale problem, ze djs pojedou kazdy v jinou dobu zpatky takze tady to nejde pouzit. Proto je dobre pokud se najde nejaka parta co pojede ve stejnou dobu i zpatky tak si koupit zpatecni, jinak si najit nekoho do dvojce a koupit sone+.
13. 10. 2010 v 13:38 #183801Anonymní uživatel
NeaktivníMohu se zeptat jak to vypada s tou hromadnou rezervaci na ten vlak. Jestli to to nekdo jiz vyse psal, tak se omlouvam, ale jsem v praci a nemuzu tu diskuzi projizdet, Dik
13. 10. 2010 v 13:30 #183800Joe
ÚčastníkDíky pane… Takže já to vidím na konec vozu těsně souvisejícího s barem 🙂
Edit: Krucinál, první dva vagóny jsou 1. třída… :-/ takže 4. vůz někde uprostřed…
13. 10. 2010 v 12:48 #183796Muff
Člen[quote Joe][quote Ronny K.]Pokud to pujde, tak nekde u jidelaku nejspise 😀 Tam tece pivo.[/quote]
Hmm to je pravda... ale spíš aby moc nestálo než teklo 😀
Edit: Tak jsem se koukal, je možno rezervovat všude kromě jídelního vozu :-/ neví někdo proč? Popisek zní že "rezervace ještě skončila nebo ještě nezačala"...[/quote]Jídelní vůz je vůz pro EXPRESNÍ REZERVACE, tzn. lístky na poslední chvíly. Takže vlastně přijdeš v sobotu na nádraží a u pokladny by ti měli dát automaticky už expresní rezervaci, ale pokud je vlak prázdný tak dostaneš i jiné místo.
13. 10. 2010 v 10:07 #183789Joe
Účastník[quote Ronny K.]Pokud to pujde, tak nekde u jidelaku nejspise 😀 Tam tece pivo.[/quote]
Hmm to je pravda… ale spíš aby moc nestálo než teklo 😀
Edit: Tak jsem se koukal, je možno rezervovat všude kromě jídelního vozu :-/ neví někdo proč? Popisek zní že „rezervace ještě skončila nebo ještě nezačala“…13. 10. 2010 v 9:35 #183788Ronny K.
Člen[quote Joe]Mají DJs už vybráno, kde zhruba se v Pendolinu budou pohybovat? 🙂 Já budu přistupovat až v Pardubicích, tak abych věděl kam to koupit...[/quote]
Pokud to pujde, tak nekde u jidelaku nejspise 😀 Tam tece pivo.
13. 10. 2010 v 9:09 #183787Joe
ÚčastníkMají DJs už vybráno, kde zhruba se v Pendolinu budou pohybovat? 🙂 Já budu přistupovat až v Pardubicích, tak abych věděl kam to koupit…
11. 10. 2010 v 23:37 #183745Ronny K.
Člen[quote D4ve]Ronny: ted uz jedinne Nikolas sm15 neni akce, po ktere bych si nezasel do Nikolasu na Gyros nebo na hamba, navic je to po ceste ze .. sm15
Tibby: tak nemuzes byt na parkete celou noc, musis dat prostor i jinym sm15[/quote]
Tak to pak nejak dotahneme do zdarneho konce ne ? Ja jsem docla na jidlo, takze neco napachame ne ?
11. 10. 2010 v 23:24 #183744D4ve
ČlenRonny: ted uz jedinne Nikolas sm15 neni akce, po ktere bych si nezasel do Nikolasu na Gyros nebo na hamba, navic je to po ceste ze .. sm15
Tibby: tak nemuzes byt na parkete celou noc, musis dat prostor i jinym sm15
11. 10. 2010 v 20:35 #183737Ronny K.
Člen[quote iamek]Ronny : Ano jeste funguji :)[/quote]
Ty hambace jsem vzdy miloval. Asi bych je mel taky navstivit, teda jestli uz obsluh stanku nemaji plne vybavenou se sikmejma ocima. Jednou jsem na takovu narazil kdysi davno v CR upozornuji a nevedela ani co jsem si objednal, pricemz jsem si vybral z jejich menu sm15. Jako to byla fakticky hotova tragedie, kdyz zamestnanec, prodavajici nerozumi tem co delaji kseft. No nic, uvidim, jak na tom budeme s casem v OV, ale neco bych urco napachal.
11. 10. 2010 v 20:31 #183736iamek
ČlenRonny : Ano jeste funguji 🙂
11. 10. 2010 v 20:18 #183732Ronny K.
Člen[quote Sandeagle]Jo, já bych jim tam taky sežral celou krávu[/quote]
Hele pardon za OT, ale nutne shanim samply tekouci vody a popripade i prirody. Potreboval bych to pouzit do breakdownu a ty bys mohl neco mit. Popkud ano, byl bych ti vdecny. Kdyz tak pisni na msn. Dix predem
11. 10. 2010 v 20:16 #183731Ronny K.
Člen[quote iamek]Ronny K. : Good luck a pevny zaludek 🙂 ... Snad tam hygiena opet nenasle sperma 😀 ... Nebo to byl mozna jiny stanek :)[/quote]
Hele a hambace od Vyhlidala jeste fachaj v OV. Na ty jsem jezdival nonstop z FM i klido ve 2 v noci. sm15 Pamatuji, ze staly kolem 15-20 kacek (fakt historicka cena)
Vim, ze kdysi byli na kazdem rohu a byly super, ale jak je to ted po mnoha letech fakt netusim.
11. 10. 2010 v 20:14 #183730Ronny K.
Člen[quote iamek]Ronny K. : Good luck a pevny zaludek 🙂 ... Snad tam hygiena opet nenasle sperma 😀 ... Nebo to byl mozna jiny stanek :)[/quote]
Na neco se chcipnout musi. Na Vaclavaku taky nejsou ani klobasy a ani burgery ciste a jak to lidem smakuje sm15
11. 10. 2010 v 20:09 #183728iamek
ČlenRonny K. : Good luck a pevny zaludek 🙂 … Snad tam hygiena opet nenasle sperma 😀 … Nebo to byl mozna jiny stanek 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.