TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 255)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Zdravim, tak musim opet reagovat na ten negativni vzkaz ohledne combo listku ve sleve, jak jste uvadel. Je to slozite, ale v tomto pripade se opravdu jedna o hodne limitovanou edici v ramci medialniho partnerstvi a reklamy (15ks) … proto ta sleva (ktera ale neni obvykla v pripade ruznych slevomatu), ta sleva cini 200 Kc oproti cene v predprodeji. Musim podotknout, ze je to temer stejny pripad, jako kdyz dame nekomu z nasich medialnich partneru listky zdarma v ramci partnerstvi a pak vidime, ze se treba vstupenky nabizeji nekde na Aukru za nesmyslnou vyvolavaci cenu.
    V tomto pripade to opravdu nechapeme jako nejakou zradu na nase fanousky, tech si opravdu vazime nejvic, tomu verte! V pripade teto akce se opravdu jedna o male mnozstvi v ramci nejake kampane a nikdy bychom nesli cetou klasickych slevomatu, ktere davaji napr. 75% slevu z puvodni ceny a pak jeste odevzdaji 30% na provizi.

A verte jednomu, v dnesni dobe je opravdu velky orisek (a zejmena v Praze) nekoho donutit ke koupi vstupenky klasickou cestou, coz je docela smutne. Do posledni chvile kazdy ceka, kde se objevi nejake zdarma vstupenky apod. A je chvalyhodne, ze stale existuje rada fandu, kteri radi tu konkretni akci podpori koupí vstupenky klasickou cestou … a my si toho opravdu moc vazime! Takze spawn.leo …. mala omluva, diky za podporu a prihlaste se na akci o panaka:)))) Zdenek

Sandeagle
    Člen

[quote Sunrise]Nechápu lidi, kteří chtějí za každou cenu ušetřit pár korun...To jsem fakt jediná, která ráda a vždycky s radostí finančně podpoří téměř každou trance akci ??? A nemyslím si, že bych patřila mezi nejbohatší![/quote]

Jedna z mála, je to chválihodné a za mě jeden velký přihřátý souhlas… ale vítej v ČR, tady ti nikdo nehrábne skoro ani prstem navíc 🙂

spawn.leo
    Člen

oto mě nejde. já jako věrnej fanoušek kupuju lístky v první vlně a teď kdejakej jouda kterej ty akci a hudbě ani nerozumí má to lacinější než já. ale to je fuk, prostě me to poránu neska rozčílilo:)

Sunrise
    Člen

Nechápu lidi, kteří chtějí za každou cenu ušetřit pár korun…To jsem fakt jediná, která ráda a vždycky s radostí finančně podpoří téměř každou trance akci ??? A nemyslím si, že bych patřila mezi nejbohatší!

spawn.leo
    Člen

pro ty co váhali s koupí… [url=http://www.topsleva.cz/cs/brno/]http://www.topsleva.cz/cs/brno/[/url]
    fakt ta moda tech slev mě už pekne sere!! člověk si koupí lístek pul roku přdem aby ušetřil a oni pak pár tejdnu před akcí daj nejakou super akci která je ještě levnější než lístky v první vlne! už na pleasure me to nasralo a ted zase! příště seru na kupování lístků v první vlne a počkam si na slevy!! grrr!

Nulda
    Účastník

[b]Gabriel & Dresden – Live at The Hollywood Palladium 2010.12.31[/b]

000:00 01. Andian – Beautiful Things
    008:50 02. Deadmau5 – Arguru (Robbie Rivera Juicy Remix)
    014:30 03. Deep Dish vs Wolfgang Gartner – Say Hello vs Yin (Josh Gabriel Bootleg)
    020:00 04. Chris Lake – Sleepwalker
    026:00 05. Gabriel & Dresden feat Molly Bancroft – Tracking Treasure Down (Dresden’s 128-131 Wippenberg Medley)
    034:00 06. Deadmau5 vs Grum – Cthulhu Sleeps Thru The Night (Dave Dresden Mashup)
    040:00 07. Sied van Riel & Radion 6 – Radiator
    044:00 08. Adrian Lux – Teenage Crime (Axwell & Henrik B Remode)
    048:30 09. Sam Sharp – Roundabout (Sander van Doorn Main Mix)
    052:00 10. Josh Gabriel pres. Winter Kills – Deep Down
    057:20 11. Plastic Angel – Pascale (Green & Falkner Remix)
    063:45 12. The Killers – Read My Mind (Gabriel Dresden Remix)
    071:30 13. Underworld – Always Loved A Film (Michael Woods Dub Remix)
    077:00 14. BT feat Jes Brieden – Every Other Way (Josh Gabriel Remix)
    084:40 15. ID
    089:55 16. Duncan Sheik – On a High (Remix)
    092:22 17. Afrojack vs Way Out West – Replica of Mindcircus (Dave Dresden Mashup)
    100:20 18. ID

kdyby zahráli takhle vůbec bych se nezlobil sm5

Anonymní uživatel
    Host

jako nebál bych se že to někdo může narvat na trencový akci celý do hausu, to určitě ne ale takovej menší výlet do hausu je možnej jak si udělal na první TF Firstate ale doufám, že se to nestane, tim mě dost zklamal!

K1aptcha
    Člen

okej beru z části zpět sm3

Dexx
    Člen

K1aptcha: Nebude to tím, že je to set ze Sensation?! sm4

A i kdyby hrály proggy house a trancaři by to neskousli… alespoň bude víc místa na place.

K1aptcha
    Člen

trošku moc disko/proggy house (nebo co je to z větší části za styl) na to že to má bejt trance party, že? sm0

kameja
    Člen

Dexx: kdyby meli zahrat toto, tak bych je uplne vypustil a nabral sily na neco poradnyho…

Dexx
    Člen

Gabriel & Dresden Live at Sensation White, Kiev, Ukraine May 8th 2011

01. Afrojack vs. Way Out West – Replica Of Mindcircus (Dave Dresden Mashup)
    02. Marco Bailey – Bom Bang!
    03. Motorcycle – As The Rush Comes (DJ Kue Remix)
    04. Gabriel & Dresden vs. Fedde Le Grand – Dust In The Control Room (Gabriel & Dresden Mashup)
    05. Dave Seaman & Josh Gabriel – Vorahnung
    06. Clashback & Michael Woods vs. R.E.M. – Losing My Outset (Gabriel & Dresden Mashup)
    07. Benny Benassi feat. Garry Go – Cinema (Laidback Luke Remix)
    08. Benny Benassi feat. Garry Go – Cinema (Skrillex Remix)
    09. Groove Armada – Get Down (Henrik B Remix) [Gabriel & Dresden Edit]
    10. Nirvana – Smells Like Teen Spirit (Myon & Shane 54 Remix)
    11. Calvin Harris – Awooga
    12. Deep Dish vs. Wolfgang Gartner & Francis Preve – Say Hello vs. Yin (Josh Gabriel Mashup)
    13. Andain – Everything From Me (Promises) (Gabriel & Dresden Remix)
    14. Gabriel & Dresden vs. Mat Zo & Arty – Let Go vs. Synapse Dynamics (Gabriel & Dresden Mashup)
    15. Armin Van Buuren feat. Gabriel & Dresden – Zocalo

Anonymní uživatel
    Host

Ma7ous: no já jsem zvědavej jak budou hrát, jestli si vzpomínáš tak na té SW byli uspáči hadů, brácha usínal na tý tribuně a já byl taky vláčnej ale naštěstí jsem ho tam udržel do Doorna- ten zahrál jako správnej řezník

Nulda
    Účastník

na netu jsou mraky jejich setů z poslední doby, od toho co hráli předtím se to moc neliší (zaplaťpánbůsm5)

Ma7ous
    Člen

Naposled jsem je slyěel na první SW u nás počítám-li dobře rok 2007, od té doby spolu taky hodně dlouho nehráli, takže to bude velká neznámá, ale pokud vytahnou své staré hitovky a že jich mají dost zlobit se nebudu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.