TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 255)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote DjDkD@ve]Tak G&D budou pro drtivou většinu lidí velká neznámá, já jsem od nich set neslyšel přes 3 roky takže netuším co teď vlastně hrají...
    Jsem na jejich vystoupení celkem zvědav, Live si je dám ještě před TF2 na Nature One a poreferuji sm4[/quote]

na Nature One nejsou ale jsou na Electronic Family

DjDkD@ve
    Člen

Tak G&D budou pro drtivou většinu lidí velká neznámá, já jsem od nich set neslyšel přes 3 roky takže netuším co teď vlastně hrají…
    Jsem na jejich vystoupení celkem zvědav, Live si je dám ještě před TF2 na Nature One a poreferuji sm4

Anonymní uživatel
    Host

slyšel jste někdo Gabriel a Dresden na trancový akci? já je znám jen ze SW

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Lukin_]Markus Schulz ft Ana Criado Surreal (Moonbeam Remix) tak tohle musí v říjnu zahrát rusáci!
    miluju ten jejich temný sound.[/quote]

+1

Lukin_
    Člen

Markus Schulz ft Ana Criado Surreal (Moonbeam Remix) tak tohle musí v říjnu zahrát rusáci!
    miluju ten jejich temný sound.

jen taková technická poznámka, v sobotu 21.5. bude v drážďanech v Elbe Parku (obchoďák) autogramiáda ATB 🙂

DomManiac
    Člen

lajna je urcite lepsi nez v prvnim dile ale i presto me to tam nedostane:-)

hphondra
    Člen

Tak ja osobně jdu na obě akce.. TF je z mého hlediska lépe obsazená – hlavně novými lidmi..
    Ale myslím, že i TM bude dobrá.. přece jenom to bude min.3x vetší (kapacitou) nez TF..

JBL
    Člen

Lajna vypadá velice dobře… Že se koná v tuto dobu TF2 je pro mě odpovědí na to, proč letos Line up na Transmission byl zveřejněn takhle brzy, protože spousta lidí si bude asi vybírat, zda půjsou tam a nebo tam… Pro mě osobně to dilema asi je…spíše ale asi TM 🙂

D4ve
    Člen

Phate1991: byli, ale v klubu, loni v Dopleru na BT sm3

Lukin: joo, toho bych si tady taky dal sm7 a nejlepe v klubu sm14

Palda61
    Člen

dardic +10

prochi
    Člen

Pokud to jen trochu pujde, zkusim navstivit obe akce, jak Trancefusion tak Transmission.

Transfusion ma aspon na papire predpoklady toho byt hudebne zajimavejsi, nez Transmission. Za to ale po precteni dojmu lidi z prvni Trancefusion mam trochu obavy o kvalite organizace a zvuku na Transfusion.

U TM zas vim, ze organizace, vyprava a zvuk bude na nejvyssi urovni, navic Sazka prece jen skyta vetsi komfort nez mala sportovni hala….A hudebne nic extra neocekavam, takze se rad necham prekvapit 🙂

Hlavně ať je dobrej zvuk a fajn lidi, zbytek už se dycky nějak skousne. sm3

seven
    Účastník

Já si stejně myslím že první Trancefusion vyšla dobře právě kvůli hutné a dlouhodobé reklamní masáži, v praze jsem byl před trancefusion dvakrát a všude jsem očima boural do reklam, na facebooku byla reklama pořád a na dalších jiných místech. To samé když udělají teď na dvojku tak je nejspíš ůspěch nemine 🙂

Felipe
    Člen

hm hm, chybí mi ještě někdo z slapajici kombinace techtrance a nrg trance, nejakej Paul Webster, Sly One & Jurrane,
    Indecent Noise, nebo i Remo-Con, i ten Mark Sherry anebo holland ala Rank1, Signum nebo Re:Locate 🙂
    Ten Woods, dejme tomu… aby to nebylo prilis vrzy proggy přešlap

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.