TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 255)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Pro me jsou z toho Line-upu asi nejlakavejsi Woods a Mat Zo, ale stejne si furt rikam jestli tam nemeli dat nejaky poradny tahak jako byl na prvnim dile ATB, ktery na tu party dostal minimalne 30% lidi (mozna i vic)…

Trochu se bojim i toho prostredi, mala sportovni hala je celkem ekl – zoufale malo toalet (nutnost doplneni prisernyma Toi-Toikama nezbytna), nic moc klimatizace, kdyz se sejde vic lidi, tak je tam celkem velky hic (podobne jako na vystavisti) a pro zvukare je to opet celkem orisek a pri kvalite mistnich zvukaru se celkem bojim (viz. to co predvedli na prvnim dile)…

seven: Zkus mu o ty songy napsat, já už Matovi psal, že „slyšet 24 Hours a zemřít“.. sm3 (byť chápu, že to je pro někoho okraj vyvrhelství
    a je to z hudebního hlediska naprosto pseudointelektuální.)

Dardič: To já doufám, že dají Woodse jako posledního, aby mohl nějak začít a rozjet to a zrychlovat. Na SOL 2009 měl jeho set úplně
    fantastickej vývoj, kdy začal na 130 a končil na 138 a výběr tracků byl jak vína, ten set měl krásnej příběh.

Anonymní uživatel
    Host

Schmidt: Burns uz tady byl …

Jinak k lineupu: Je fajn ze ma TM konkurenci a ze tu jsou celkem nova jmena, ale vsechno se to pohybuje v Progressivu coz neni nic pro me … chybi mi tam nejake Techtrancove nebo HardTrancove jmeno ktere by to tam rozsekalo na cucky (ne Woods to nerozseka, ten ma reznikovske dny uz za sebou) …

Schmidt
    Člen

[b]
    Muff:[/b] Eller Van Buuren ani Christian Burns tady taky ještě nebyli. sm15sm16

ics
    Člen

souhlas, Nuera, Orjan, Sherry a JOC sm5

Lukin_
    Člen

Příště by mohli pozvat už konečně Orjana! 🙂

Showman
    Člen

[quote Star_Guitar]Jedu sm5 Moonbeam je sen, Mat Zo pecka, proggy večer jako dělaný, a konečně někdo dotáhl trošku zajímavější lineup než Transmission. Určitě se dostavím!![/quote]

naprostej souhlas… Milovník progressivu si přijde na své, Mat Zo to je prostě boreček a jeho sety jsou strhující. Arnej taky velká paráda, Woods prostě pro klubbisty jako vyšitá záruka velký kvality. Každé nové jméno je u mě plus, takže rozhodně se budu snažit přijít!

Tak trochu ale i chápu místní obavy, je tam málo upliftu… tak snad Giuseppeho ukecaji aspoň na hoďku live sm0 Jinak osobně bych bral třeba Menna, Alexe Morpha nebo Akessona namísto Boom Jinxe, ten mě naposledy docela nudil. Ale celkově má u mě pokračování TF pochvalu!

2Sexy
    Člen

Muff, ty vole, doufam, ze se snazis jenom trollovat a vyvolavat flame, jinak jako lol sm17

Jedu sm5 Moonbeam je sen, Mat Zo pecka, proggy večer jako dělaný, a konečně někdo dotáhl trošku zajímavější lineup než Transmission. Určitě se dostavím!!

Anonymní uživatel
    Host

Muff: A Moonbeam tu už někdy hrály?

Chelseaplayer
    Účastník

Jo no taky si rikam co si to vubec dovolujou sem vozit takova jmena,ostudy jedny.Ach jo.

Muff
    Člen

Ja nevim, nekdo rikal ze budou jmena co tu jeste nebyly a ja tam skoro zadne takove nevidim sm0 Mozna ten Arnej, ale jinak ten zbytek uz tu hral, takze zase nic svetoborneho… spousta slibu a prd. Jedine co je mozna plus ze jsou ted vsichni najednou. Doufam ze to zase preplacaji a kazdy bude hrat hodinu jako pri prvnim dile 🙂 A ty live kdakaci na playback no nevim, ale na flyeru to vypada urcite hezky, realita asi bude jinde sm0

K1aptcha
    Člen

jména pěkný, ale tááák stááášně pomaaaalýýý sm7 takže rozmanitější to je, co se týče vystupujících, ale stylově je to krom Giuseppeho poněkud monotematické mi přijde… no prostě Freezer +1 když se to tak vezme

Anonymní uživatel
    Host

iamek: +1

jinak Arnej mě tam naláká…rozhodně rozmanitější lajna než ta na TM..toho klasickýho trancu by nemuselo bejt tolik 🙂

iamek
    Člen

Pane boze …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.