TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 255)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

G&D super, Arnej, Pepé…za mě taky spokojenostsm4 Na TM razím taky, aspoň budu moct porovnat.

D4ve
    Člen

Nulda: souhlas, lepsi jak TM sm3

Nulda
    Účastník

skvela lajna, maximalni spokojenost, konecne se mi splni dalsi sen – G&D sm5 jak rikam Transmission is dead sm13

2Sexy
    Člen

Jednim slovem: WOW.
    Nejoriginalnejsi lineup na ceskou halovou akci za poslednich nekolik let!!!!
    sm10

Hunter
    Člen

z te lajny bych uchcaval pred 2-3 rokama, ale ted? ted je to pro me krok zpatky…

Anonymní uživatel
    Host

Parádní lineup Arnej, Moonbeam, Marcel Woods, Mat Zo škoda že už tou dobou nebudu v ČR.

Anonymní uživatel
    Host

line-up?maximální spokojenost:))
    na první díl kvůli Tyasovi, na druhej? pan Marcel!!to bude takovej závěr,že mi to urve koule:D dál Arnej, Mat Zo, … hodně u mě zabodovali!
    ‚like

Dexx
    Člen

sm10 G&D, Moonbeam, Mat Zo?!?!?! Woooooooooow! Tohle je fucking 100x lepší než Transmission!

Konečně Marcell!! sm5 A Mat Zo s Arnejem mě taky moc potěšili za mě velkej palec nahoru a nemyslím si, že bude hala prázdná. sm3

Lukin_
    Člen

Pěkný, Arnej, Moonbean a G&D 🙂

Anonymní uživatel
    Host

[quote Freezer]zajímavá lajna no, opět pár hodně neokoukanejch jmen... i když...asi budu celkem zvažovat účast z prostého důvodu...málo pravého trance potažmo upliftu!

GD...sice fajn, ale to by museli složit set jen ze svých klasik, protože jinak hrajou spíš house
    woods..není taky zrovna moc trance, nic moc pro mě
    ottaviani...jo tak ten je super samozřejmě, pro mně hlavní tahák, je to ale live a to většinou pepé hrává jen půl hodky
    arnej...jo to by mohl být celkem masakr, taky zrovna žádné trance euforické žně, ale jeho prog-tech-trance má prostě koule
    moonbeam...nevim co čekat, trance asi moc ne...
    mat zo...to taky bude velmi pomalý setík...spíše k house

navíc hosti Burns..jeden z mých nejméně oblíbených vokalistů 🙂
    Eller jehož kytaru bych mu nejraději narval do řiti pěkně hluboko...elek. kytara nemá v trancu co dělat!

takže sečteno podtrženo, nevim jestli má cenu dorazit kvůli půlhodinovému setu Ottavianiho a kvůli Arnejovi, obávám se že dám přednsot asi TM, ale ještě je času dost na rozmyšlenou, tak možná navštívím přeci jen obojí[/quote]

Krásně jsi to shrnul..předpokládám že arnej bude hrát tak hodinu a půl + pepík live 650 kč za 2 hodiny mi připada trošičku moc

mareno
    Člen

Smekám kloubouk za odvahu. Teď se ukáže, jestli na party s takovým line-upem dorazí lidi – já určitě!
    Pro mě je ten line-up maximálně zajímavý, což se o line-upu TM v mém případě říct nedá: Z něho bych byl nadšený tak před 4-5 lety.

Michal
    Účastník

Jsem naprosto spojojen – ARNEJ, Moonbeam, Woods to je mazec, neveril jsem, ze by tahle jmena mohla byt…. Misto Mat Zo mohl byt Arty a bylo by to dokonaly, jeste treba Orjan Nilsen, kdyz uz vsadili na neproflakly jmena, ale to uz je jen řeč. Za ty 3 jmena jsem moc rád, Artyho si dám v pátek v Blavě sm5

Hanny
    Člen

ARNEJ?! ARNEJ?! MÉ modlitby byly vyslyšeny? Doufám, že to nebude propadák jako první díl 🙂

Anonymní uživatel
    Host

PARADA! Bude konečně Marcel Woods! I kdyby tam byl jen on, tak jdu!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.