TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 255)
  • Autor
    dj314d
    Člen

muff: to si delas srandu ze?? [url=http://www.youtube.com/watch?v=pA7WR_Jw_Mg]eller van buuren & christian burns – this lighnt between us[/url]
    jinak cely je to pecka… jeste ze uz mam listek doma sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jinak ideální časový lineup by měl vypadat

boomjinx, moonbeam, maz to, GD, Arnej, Ottaviani, Woods…jakkoliv jinak je to nesmysl 🙂

spawn.leo
    Člen

promě teda hodně dobry!!! konečně neohraný ména! jenže lidi kteří tomu moc nerozumí rači pudou na TM:(. já rači pujdu na oboje:D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zajímavá lajna no, opět pár hodně neokoukanejch jmen… i když…asi budu celkem zvažovat účast z prostého důvodu…málo pravého trance potažmo upliftu!

GD…sice fajn, ale to by museli složit set jen ze svých klasik, protože jinak hrajou spíš house
    woods..není taky zrovna moc trance, nic moc pro mě
    ottaviani…jo tak ten je super samozřejmě, pro mně hlavní tahák, je to ale live a to většinou pepé hrává jen půl hodky
    arnej…jo to by mohl být celkem masakr, taky zrovna žádné trance euforické žně, ale jeho prog-tech-trance má prostě koule
    moonbeam…nevim co čekat, trance asi moc ne…
    mat zo…to taky bude velmi pomalý setík…spíše k house

navíc hosti Burns..jeden z mých nejméně oblíbených vokalistů 🙂
    Eller jehož kytaru bych mu nejraději narval do řiti pěkně hluboko…elek. kytara nemá v trancu co dělat!

takže sečteno podtrženo, nevim jestli má cenu dorazit kvůli půlhodinovému setu Ottavianiho a kvůli Arnejovi, obávám se že dám přednsot asi TM, ale ještě je času dost na rozmyšlenou, tak možná navštívím přeci jen obojí

Muff
    Člen

No tak me to nechava ten lineup chladnym 🙂 A very special guests live… dalsi playback sasci ?

hectic
    Člen

Mno jako lajna vypadá zajímavě, Woods, Arnej a Mat Zo, koneckonců i G&D, ale nevím co od nich dnes cekat. Navíc…. až se na tohle podívá neznalec tak ohrne nos a řekne „“kdo to jako jeeeee“ protože tam není ani jeden tahoun… alespoň někdo jako Andy Moor nebo Rank 1….

ale určitě budu chtít jít

Anonymní uživatel
    Host

[img]http://trancefusion.cz/images/akce-TFII-big.jpg[/img]

to jde néééééééé??? 🙂

rado
    Člen

No tak to znie viac než dobresm10

Rumcajs
    Člen

Díky za připomenutí… ARNEJ tam byl taky uveden.

seven
    Účastník

[quote Pavi]Tak koho byste chtěli ???[/quote]

ARNEJE!!!

DjDkD@ve
    Člen

V Duplexu onehdy zahráli opravdu luxusně, letos se na ně chystám určitě na Nature One sm15

Jinak pokud je ta lajna pravdivá, tak je to dle mého názoru spíš krok vzad a TMko je vzhledem k datu konání převálcuje…
    Zatím tam nevidím nějaký tak výrazný tahák pro masového návštěvníka jako byli ATB, Cosmic Gate a Dash Berlin…

Lukin_
    Člen

Ano,ano máš pravdu Filipe že hráli v Duplexu roce 06 a pak na SW v roce 07…

V duplexu jsem na nich byl 🙂

f1d0
    Člen

[quote Lukin_]Kdyby tu hráli G&D před 3-4 rokama tak neváhám ale dneska už opravdu NE!
    [/quote]

Před 3-4 rokama tu hráli (nebo kdy byla ta 1. SW) a byla to pecka sm5 .

Mě osobně tenhle lineup docela i láká, ale rozhodnutí zdali jít či nejít nechám spíš až na poslední chvíli i podle toho, kdo ze známých vyrazí, co kde bude jiného atd.

Lukin_
    Člen

Kdyby tu hráli G&D před 3-4 rokama tak neváhám ale dneska už opravdu NE!
    Zbytek jestli to je pravda tak fakt žádná sláva to se mi víc líbil line up na první díl.

iamek
    Člen

Hrajou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.