TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 255)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Joe][quote K1aptcha]kameja: sračky možná ne, ale house jo... Woods: Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling, Swedish House Mafia - Save The World... no ehm...sm15 nehledě na to, že cca do půlnoci to taky zrovna trance dvakrát nebyl[/quote]

Jo, mohlo se to jmenovat spíš ProgFusion ;)[/quote]

no spis FogFusion sm13

Kucas
    Účastník

.

Kucas
    Účastník

[quote Joe][quote K1aptcha]kameja: sračky možná ne, ale house jo... Woods: Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling, Swedish House Mafia - Save The World... no ehm...sm15 nehledě na to, že cca do půlnoci to taky zrovna trance dvakrát nebyl[/quote]

Jo, mohlo se to jmenovat spíš ProgFusion ;)[/quote]

Aneb jedinej pravej Trance je nudnej uplift sm15

Joe
    Účastník

[quote K1aptcha]kameja: sračky možná ne, ale house jo... Woods: Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling, Swedish House Mafia - Save The World... no ehm...sm15 nehledě na to, že cca do půlnoci to taky zrovna trance dvakrát nebyl[/quote]

Jo, mohlo se to jmenovat spíš ProgFusion 😉

kameja
    Člen

K1aptcha: ja vím, proto jsem přišel až na Matana. Nicmene by se taky nekdy mohlo udelat to, ze kdyz uz jim neni blby na trancoce akci hrat house, tak co treba na konec setiku nejakej hardstyle…

tiesto5582
    Člen

Jak říkám každý svůj názor,ale nevím jak s těma sračkama.

sneck05
    Člen

Videa z Trancefusion od Ronnyho

http://www.techno.cz/clanek/38782/videa-z-trancefusion-od-ronnyho

paradni videjka sm4

K1aptcha
    Člen

kameja: sračky možná ne, ale house jo… Woods: Sebastian Ingrosso & Alesso – Calling, Swedish House Mafia – Save The World… no ehm…sm15 nehledě na to, že cca do půlnoci to taky zrovna trance dvakrát nebyl

kameja
    Člen

tiesto5582: Vis proc to je TRANCEfusion?? pac tam neuslysis tady ty housovy sracky!!!!

D4ve
    Člen

tiesto5582: vis jak se to rika, DJ neni jukebox sm0

tiesto5582
    Člen

Škoda jsem myslel že se dočkám nějakých tracku co hodně letí v Radioshow a co jsou pro mě osobně fakt pecky jako přišel jsem si na své to už jsem psal,ale ty tracky co jsem chtěl slyšet asi už neuslyším.

Určitě někomu chyběli některé výborné věci samozřejmě že každý má něco jiného napsal jsem jenom pár.

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix)
    Fedde Le Grand – Metrum (original club mix)
    Skylar Grey – Invisible (Dirty South Remix)
    Purple Haze feat. Frederick – Timezone (Original Mix)
    Randy Katana – Return of the wave (original mix)
    Arty – Kate (Original Mix)

Moje zbožné přáni škoda

Gabriel and Dresden – Arcadia

Arnej – They Always Come Back

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak pro mě výborná party od začátku do konce, skvělý výkony djs, pro mě asi nej Arnej, Maz Zo a Woods, hlavně se nás sešla docela solidní banda a to se pak paří mnohem líp v takovym kotli 🙂

moje videa:

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhee#g/u

mountainer
    Člen

já byl zase po dooost dlouhý době a tak nějak jsem dostal, co jsem čekal 😉 až do Arneje to byla bída (jak už tu bylo psáno – spoustu progu, vrzu, zabitých breakdownů, zkrátka pro mě nuda), ale na druhou půlku Arneje, Pepého a Marcela jsem si zaskákal jako za starejch časů sm15 a rád jsem zase viděl pár známých tváří odsud z fóra sm3

Danceradio
    Člen

Sety k poslechu z TRANCEFUSION
    [img]http://www.danceradio.cz/dance/media.nsf/v/1FF242C4745C6EC7C12579250054563E/$file/dr%20live.jpg[/img]
    čisté přímo z DJ P¨pultu [url=http://www.danceradio.cz/art_doc-1FF242C4745C6EC7C12579250054563E.html]TRANCEFUSION – ZÁZNAM[/url]

mr.Majkl
    Člen

Jak teď znovu poslouchám ty sety, zpětné hodnocení by bylo pro Arneje vyšší 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.