TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 255)
  • Autor
    mr.Majkl
    Člen
    Michal
    Účastník
    seven
    Účastník

tak na uložtu to je všechno, jen se mi nedaří najít nějaký hromadný link

mr.Majkl
    Člen

[b]seven[/b]: na uložtu něco je..

seven
    Účastník

Jo a co oceňuju bylo to jídlo a párky v rohlíku za dvacku, výborný sm3

A co sety? kde jsou linky? Chci se nechat zabít znova sm5

Flash2001
    Účastník

Něco málo fotek i ode mě: http://flash2001.rajce.idnes.cz/Trancefusion_Autumn_08-10-2011/#

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/297692_2311810747441_1014565296_2591582_875033571_n.jpg[/img]

Jinak akce byla podle mého názoru pořadatelsky zvládnutá, nikde jsem nemusel zbytečně čekat, žetonový systém mi vůbec nevadí. Co musím vyzdvihnout, tak je bezesporu zvuk, který mi přišel vyvážený a tak akorát, ani nahlas, ani potichu. Mlhu taky kdovíjak nemusím, ono se v ní ani moc dobře nefotí a lasery dokážou dělat divy i bez ní.

Hudebně mi nejvíc sednul Pepé a pak taky Arnej, G+D velice potěšili s As The Rush Comes a Eller se Zocalo. Jinak mám radši svižnější bpm, takže hlavně v první půlce mi to přišlo docela pomalý, progressive není úplně moje parketa. Ale to je věc vkususm4

Atmosféra byla určitě vydařená, lidi se dobře bavili. Partyxindl jsem ale bohužel zaznamenal i tak (polonazí vysteroidovaní debílci atd. prostě přehlídnout nejdou, i když se je člověk snaží ignorovat).

Suma sumárum hodnotím i tuto TF jako povedenou a na další díl se rozhodně těším.

Kucas
    Účastník

[quote seven][quote Kucas]Blbě se dali půlit žetony ... zkazilo mi to celou akci ![/quote]

:-DDDDDD to je mooooooooc. Jsem línej hledat zpětně co jsi zde psal, myslíš to ironicky nebo ne?[/quote]

Jasně že ironicky sm0 ale ty žetony se fakt blbě rozdělovali mimochodem sm15

Kučas: HAHAHAHA, seš střelec, výborná hláška! sm0

Jedna slečna psala na nějakým fóru, že kdyby věděla, že nedostane k vodě víčko, tak že tam v životě nepáchne..
    Napsal jsem jí tam, že kdybych věděl, že v čase 4:53:28 bude svítit ten zelenej laser doleva místo doprava,
    tak že bych na takovou akci taky v životě nepáchl.. Přemejšlím, esi nezaložíme v Off topicu sekci „Hlášky z fór“.. sm3

seven
    Účastník

[quote Kucas]Blbě se dali půlit žetony ... zkazilo mi to celou akci ![/quote]

:-DDDDDD to je mooooooooc. Jsem línej hledat zpětně co jsi zde psal, myslíš to ironicky nebo ne?

Kucas
    Účastník

Blbě se dali půlit žetony … zkazilo mi to celou akci !

spawn.leo
    Člen

tak to co sem zažil v sobotu bylo neuvěřitelný, vždycky najdu aspon neco co me na akci trošičku vadilo (a to opravdu nejsem tipickej remcal co hledá chyby) ale ted me opravdu nenapadá vubec nic co bych mohl téhle akci vytknout. všechno uplně super od začátku do konce. pozitiva akce začali už cestou tam kdy mě cesta vlakem vyšla na polovinu. celou noc sem pařil nalevo od podia, záchod venku odbytej za 30 vteřin a mohl sem zase pařit, tribuna taky super, u baru sem nikdy nečekal a navíc točený pivko za 40!!:). jen na mladou sem musel dycky čekat u hajzlíků pač ta do tojtojek nechtela:D. hudebně to byl promě svátek! famozní výkovy všech djs, ale to tu už všichni psali 100x:) proste vše dokonalý! děkuju pořadatelum za neskutečnej zážitek na kterej jen tak nezapomenu!!!:)

mr.Majkl
    Člen

[b]styk pohlavson[/b] : ne-e včera, byly „jen“ 3 lasery jestli se nemýlím 🙂

mr.Majkl
    Člen

Tak já se jdu přidat k hodnocení :o) Přišli jsme na kolem 23, co bylo předtím tedy vynechám.. 🙂
    Takže hezky popořadě :
    Pokladny venku – 1/10 – Dorazila k nám informace, že na místě budou k dostání lístky na duben, to sice pravda byla, ale za již 890,- nechápu, proč tedy pořadatel posílá mail s tím, že lístky bude možné koupit tam (mě mail nepřišel, dostal ho kamarád, takže mne tu dyžtak neukřižujte O:) ). Naštěstí jsem měl zároveň i rezervaci, takže pořešeno, jinak pokladny byly asi cajk
    Šatny – 10/10
    Stánek z věcmi TF – 8/10 – Pořadatelé tvrdili, že se bude moc platit jak v Kč, tak Éčkách, tak v tokenech, nakonec jen tokeny
    WC – 9/10 – Fronty, nějakej ten binec… dalo se to čekat, o proti O2 aréně krásně čisto
    Vzduch – 10/10 – problémy z mlhou se mne nedotkli je to asi tím, že jsem byl spíše na pravé straně a ne úplně v první řadě – když to srovnám s Arminem, kde na mě kapala zkodenzovaná voda…
    Zvuk 9/10 – sem tam sem tam slyšel zvuk z 2. stage, což bych si dokázal odpustit jinak super !
    Bary – 10/10 – nikdy jsem nestál frontu a ještě tam byly příjmený slečny 😀
    Mat Zo – 6,5/10 neočekával jsem více méně nic jeho jsem párkrát slyšel z ReOrderových setů, jako pro mne první DJ dobrý
    Eller + Burns – 10/10 – nástup famózní, občas na to dle mě hrál až moc „dlouho“, ale jinak super, zahráli can you see this light between us
    G&D – 10/10 – jsem mladší kategorie, poprvé jsem jejich jména viděl na ohlášení této TF, ať si každý myslí co chce, ale mne jejich set bavil
    Arnej – 8/10 – od něho jsem čekal daleko víc, nevím co k tomu říct, o proti G&D jsem se nudil… ale jak tu již někdo řekl, co člověk to jiný názor a baví ho jiná hudba k tomu Tiestovi, přišlo mě, že jsem nebyl jediný koho ten Arnej nebavil… lidi byly takový .. jak kdyby spali.. a pak přišel traffic a lidi ožili… pro mě to byla záchrana
    Ottaviani – 8,5/10 – čekal jsem víc, ale zahrál Angel a tak.. tady už jsem se tolik nenudil 🙂 Druhá půlka setu mě bavila tak na 9/10 🙂 – jedno z jmen, co mě táhlo na TF
    Woods – 10,5/10 – jméno, které mě tam táhlo; splnil očekávání na 200%; nemám slov, rozsekal mne 🙂 Někdo tu psal, že hrál na klasickým bpm nebo pomaleji… a mě se při tom jednom songu zase zdálo, že to spíš nahání … jinak co bych k němu dodal.. třeba mě se Calling od Ingrossa s Alessem líbí, to samé SHM – Save the world tonight.. ale, že by to patřilo na takovouhle akci si zrovna nemyslím… no, ale když už to zahrál, tak jsem si na to zaskákal a zapařil..
    Lidi -15/10 – dle mne atmosféra parádní, nešlapali jsme si po hlavách, lidi komunikativní, pařili všichni se všemi … tak by to mělo být! 🙂 tohle jsem zažil poprvé 🙂

celkový dojem z akce 10/10; jak píše [b]seven[/b] příští rok zase 🙂

Joe
    Účastník

Moje fotky z akce u mě na FB:
    [url=http://www.facebook.com/media/set/?set=a.167488566673026.44134.100002356523174&l=da088cf5b4&type=1]fb.com/joe.komarek[/url]

[img]http://www.joemax.cz/tf21.jpg[/img] [img]http://www.joemax.cz/tf22.jpg[/img] [img]http://www.joemax.cz/tf23.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Akce byla super, nejvíc mě nedchnul Marcel Woods. Lidi celkem v pohodě až na pár zfetovanejch magorů, co kolem sebe polejvali všechny přítomný pitím a náramně se tim bavili, už jsem jen čekal že někomu rupnou nervy a budezle. Zvuk parádní, jen mi dost vadilo (hlavně v tichých pasížích) to, že byly celkem dost slyšet basy z druhý stage, v některých momentech to vypadalo, jak kdyby v hlavním sále hrály 2 tracky najednou 🙁 a to jsem stál v zadní části, uplně v zadu to muselo bejt ještě horší. Ale ani tohle mi tu parádní akci nezkazilo 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.