Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011
- Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 10. 2011 v 1:36 #200809
seven
ÚčastníkNo, tak co říct závěrem. „Bylo to hustý jako prase, příští rok se těším zase“ sm14
10. 10. 2011 v 0:18 #200806Greeen_day
ČlenZdravím všechny včera odpařené,
dovolím si níže v krátkosti a ve stručnosti zhodnotit v bodech s lehkým odstupem času dojmy z včerejšího večera.
organizace: 9/10 – na druhou stranu dobrému hodnocení napomohlo množství lidi. Při výrazně menším počtu lidí se přeci jen některé základní socialní služby zajištuji přehledněji. Toalety, gastro, šatna, vše mělo k mému překvapeni svůj řád, takže nedocházelo k zvěrstvům, na které jsme zvyklý v O2 areně 🙂
zvuk: 8/10 – očekával jsem něco podobného tesla areně, ale k mému překvapení byla akustika daná prostory vynikajicí, což umocnil zvukař, který neměl tendence posluchače připravit o uši
dj: 6/10 – jelikož jsme přišli až kolem 22hod, tak nemohu příliš hodnotit dje, které jsme zmeškali, ale první dojmy po vstupu byly velice příjemné a tak mě progresivně pojaty setik Mat Zo pobavil a rozehřál ,přesto, že byl trochu zmateny, tak byl poslechový a tak jsem se uchylil na tribunu, kde jsem přečkal až do času live setu, který mě nadchl myšlenkou spojení klasického setu s kytarovou reprodukci, která chvílemi zacházela za hranici žánru. Hlavní údalost tohoto roku, na kterou jsem se těšil už od chvíle, kdy jsem s o příjezdu GaD dozvěděl, se rozplynula v nenaplněném očekávání. Set GaD mě nudil do té míry, že jsem se odebral na tribunu, kde jsem upadajic do letargie doufal v prozreni, ale ani tam jsem v setu nenašel to, co jsem na jejich tvorbě před 4 lety tak miloval. Bylo to spíše unašení na vlně zašlé slávy, kdy omílali své největší „hitovky“ v oplzlých remixech, které mě osobně nechávají spíše chladným. Pokud chtěli lidem nabídnout výčet starých věci, tak je mohli nechat znít v duchu trancu a elektronické experimentovaní si mohli ponechat do „garáže“. Arnej mě nadchl a bavil do chvíle, než jsem zaslechl již dávno pohřbené kousky tiesta. Poté jsem se odpídalil na druhou stage, která se nesla na notě Dustina Zahna, kterého do svého energického setíku zařadil Orbit. Večer stagnoval a své mi v té době už dal, takže Giuseppeho jsem vnímal neslane/nemastně, nicméně se záblesky nápadu. Od Woodse jsem očekával nějakou bassovou smršt na závěr večera, ale očekávání nenaplnil, tak jsem akci kolem 5 opustil, spokojený a k smrti unavený 🙂
10. 10. 2011 v 0:05 #200804styk pohlavson
ČlenTigi: To je ze včerejška? sm10
9. 10. 2011 v 23:56 #200803TIGI
Člen[img]http://b2.imgsrc.ru/r/rra6087/3/12941143Wng.jpg[/img]
Vidí někdo mlhu ? 🙂
9. 10. 2011 v 23:49 #200802styk pohlavson
ČlenTěžko soudit no, já mám třeba v KL laser přímo nad sebou (dělá různý obrazce a tak) a je fakt, že to vypadá líp s tou mlhou no, víc to vynikne,
spíš si myslím, že jde o to, v jakým intervalu a kolik tam toho pustěj.. Tohle ale obsluhuvali lidi zezadu, který podle mě neviděli přes ty lidi v prbních řadách,
kolik tý mlhy tam perou no.. Btw zažil jsem jednou v Holandsku takovou tu náhražku klasický mlhy (myslím, že „fog ice“ esi tomu neříkaj´ ?), to je taková to
nedráždivá studená mlha, to bylo strašně osvěžující, to by byla paráda, ale to by byl asi drahej špás no. sm39. 10. 2011 v 23:38 #200801Paya
ČlenJéžiš to se neomlouvej, samozřejmě to napsali dobře a i Tys to myslel dobře sm4 mě ta mlha (stejně jako cigaretový dým) vadí mimochodem vždycky a všude sm4
Spíš jsem chtěl vyvolat diskusi, schválně, jestli někdo přijde s pozitivy té mlhy – lasery vypadají podle mě dobře i bez ní, na tom se s Newmim neshodneme, kromě toho bez té mlhy se dají i lépe nafotit sm4
9. 10. 2011 v 23:07 #200799styk pohlavson
ČlenPaya:
Já to Payo nemyslel nějak proti Tobě, to se omlouvám, esi to tak vyznělo!
Napsal jsem to, protože jsem dneska četl X diskuzí na téma TF a na jednom serveru se slečna rozčilovala
ohledně špuntu na vodu a že je neslýcahnost, že ho nedostala k vodě a celou akci pak strhala
a když jsem pak překlilkl sem a viděl jsem, jak to Emily a Newman hezky napsali, (to jsem četl hned po tý kritice tý slečny),
říkal jsem si, že kdyby lidi nebyli takový, že řešej malichernosti, ale měli třeba přístup jako Emily a Newman
(který znám jinak i v reálu a jsou to velice příjemný lidi), tak že by bylo líp tak nějak celkově, i ve společnosti.Čili se omlouvám, ale bylo to z tutoho důvodu napsaný, nebylo to mířený proti Tobě a tý mlze. sm3
Nota bene vím, že ta mlha může bejt pro člověka problém a taky vím, že Ty seš docela „easygoing“ člověk..9. 10. 2011 v 22:58 #200798Paya
Člen[quote styk pohlavson]Emily + Newman +1111.. Kéž by bylo víc lidí s tutím názorem.[/quote]
ale no tak jasně že, já jsem si jen dovolil poukázat na jediný problém, který jsem zaznamenal sm4
9. 10. 2011 v 22:32 #200796Kucas
Účastník[quote Paya][quote Kucas]
tak vidim řešení v tom že začnem koukat na všechny párty fotoreporty světa a přestanem jezdit na akce sm3[/quote]No flame, ale to je teda argument sm6
Pokud jsi to ovšem myslel tak, že tedy máme jezdit do světa, tak jasně, podle toho už se několik let řídíme no sm4[/quote]
Myslel sem to tak že nexxiee argumentuje tím že kouká na párty fotoreporty světa …. takže tak ..
9. 10. 2011 v 22:26 #200795styk pohlavson
ČlenMně ta mlha na tej akci nevadila, jsem zvyklej z Karlovek, ale naprosto chápu, že někomu mohla.. Dneska mám každopádně oči rudý jak Ransdorf. sm0
Ještě bych chtěl říct, že fakt smekám před pořadatelama.. Takovej kreativní line-up, to je fakt úžasný.. Mně ta párty v mnoha směrech (světla, atmoška, čistej zvuk, tokeny) připadala, jakože snad nejsme v CZ.. sm3 Moc doufám, že na ní neprodělali a kdyby snad jo, že se jim to vrátí jarní edicí.. No a esi bude někdy Cliff, Mark Sherry nebo Jonáš ze Šternberka, prasknu blahem.
9. 10. 2011 v 22:20 #200794styk pohlavson
ČlenEmily + Newman +1111.. Kéž by bylo víc lidí s tutím názorem.
9. 10. 2011 v 22:14 #200793Paya
Člen[quote Kucas]
tak vidim řešení v tom že začnem koukat na všechny párty fotoreporty světa a přestanem jezdit na akce sm3[/quote]No flame, ale to je teda argument sm6
Pokud jsi to ovšem myslel tak, že tedy máme jezdit do světa, tak jasně, podle toho už se několik let řídíme no sm4
9. 10. 2011 v 22:11 #200792Newman
ČlenKucas: sm15
Payo, mě pálí oči jen z cigaretového kouře. Z té mlhy třeba nikdy a to mi ji včera pouštěli přímo do obličeje. Ale už dost, začíná z toho vznikat flameware (nebo spíš fogwar) sm2
9. 10. 2011 v 22:11 #200791Paya
Člen[quote nexxie]
I bez mlhy je to krásná podívaná, viz všechny párty fotoreporty světa. Navíc smrdí, nevidíš stage, dje, kamarády.. mlha patří ke stroboskopům do klubů a nikam jinam.
A jdem se hádat sm3[/quote]+1
nehledě na to, že ty laserové efekty vidím tak nějak hůř, když mě příšerně pálí oči, že sm4
9. 10. 2011 v 22:10 #200790Kucas
Účastník[quote nexxie]I bez mlhy je to krásná podívaná, viz všechny párty fotoreporty světa. [/quote]
tak vidim řešení v tom že začnem koukat na všechny párty fotoreporty světa a přestanem jezdit na akce sm3
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.