TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 255)
  • Autor
    Kucas
    Účastník

Já to asi nebudu protahovat za mě to byla na 100% perfektní akce. Když spustili mlhu opravdu mi nevadilo jít na cca 15 vteřin trochu dál
    a pak se vrátit zpátky takže to fakt neřešim. Od organizace přes skvělý lidi až po super sety to bylo prostě vynikající. Díky a těšim se na duben.

nexxie
    Člen

[quote Newman]Bez mlhy nevyniknou laserové efekty[/quote]
    to si tak úplně nemyslím.. I bez mlhy je to krásná podívaná, viz všechny párty fotoreporty světa. Navíc smrdí, nevidíš stage, dje, kamarády.. mlha patří ke stroboskopům do klubů a nikam jinam.
    A jdem se hádat sm3

Emilly
    Člen

[quote Newman]I když je hrozně v módě stěžovat si úplně na všechno, tak já nějak nemám na co. Bez mlhy nevyniknou laserové efekty, takže na halovkách to bohužel bez ní vidím docela nereálně. Na záchod jsem chodil ven, kde bylo celou noc prázdno, takže jsem spokojený i v tomto směru. Kvalitě hudby nemůžu nic vytknout, bavil jsem se celou noc (u někoho míň, u někoho víc). Jak už tu někdo psal, tak ozvučení v hale bylo asi to nejlepší, co jsem měl u nás možnost zažít, za to mají organizátoři velké plus. Nesnažili se nám vystřelit bubínky z uší, jak je zvykem jinde, díky za to.[/quote]

+1

Newman
    Člen

I když je hrozně v módě stěžovat si úplně na všechno, tak já nějak nemám na co. Bez mlhy nevyniknou laserové efekty, takže na halovkách to bohužel bez ní vidím docela nereálně. Na záchod jsem chodil ven, kde bylo celou noc prázdno, takže jsem spokojený i v tomto směru. Kvalitě hudby nemůžu nic vytknout, bavil jsem se celou noc (u někoho míň, u někoho víc). Jak už tu někdo psal, tak ozvučení v hale bylo asi to nejlepší, co jsem měl u nás možnost zažít, za to mají organizátoři velké plus. Nesnažili se nám vystřelit bubínky z uší, jak je zvykem jinde, díky za to.

tiesto5582
    Člen

Hodnocení
    1.Boom Jinx – něco jsem slyšel,ale nějak jsem to nevnímal a ještě jsem se rozkoukával.
    2.Moonbeam (5z10) – jeho set docela šel,ale neměl tam hodně tracku co by mě dostali rytmicky,ale za tohle mu děkuju – Rachel Starr – To Forever (Moonbeam Remix) (prostě krása)
    3.Mat Zo (7z10) – to už bylo jiné kafíčko prvním trackem si hned chytl lidi a pak už tam kouzlil skoro dokonalej set až na některé minusy výborný konec – Mat Zo – Frequency Flyer
    4.Christian Burns and Eller van Buuren (6z10) – Christiana mám rád,ale jenom něco,protože některé jeho tracky jsou trošku někde jinde
    5.Gabriel & Dresden (8z10) – Dlouho jsem je neslyšel na živo a nelituju sice jejich styl je takový trochu mírný,ale mám je hodně rád zahráli hodně známých tracku – Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun & Moon (unikátní hlas pro mě)
    6.Arnej (10z10) – Na něho jsem nejvíc těšil,protože jsem se domnívál že zahraje asi nejvíc drsnej set a potvrdilo se to až na pár malých seku,které se tam nějak nehodili říkám jím zpomalovačky asi to znáte dobře valí to a pak najednou tam hodí něco hodně pomalu,ale Arnej byl jedinej DJ´s co měl těch zpomalovaček nejmín jinak výborný set od začatku do konce.
    7.Giuseppe Ottaviani (7z10) – Jeho setík byl docela dobrej takovej skoro čistej trance,ale pomaleji žádné rychlovky.
    8.Marcel Woods (6z10) – jako poslední DJ´s jsem myslel že to rozbalí,ale podle mě to nějak držel dole ty tracky neměli moc návazný rytmus zahrál něco dobrýho,ale nic exlusiv čekal jsem na Advanced škoda.

Jinak co se týče akce.
    WC jenom jedno nic moc,ale kdo si počká ten se dočká ženy to měli horší.
    Konečné tam měli i pivo za 1 token a ne ten Hei za 1.5.
    Děkuju PRE a Dance Radiu za předměty na co kupovat světýlka když se dostanu zadarmo a nějaké drobnosti k tomu.
    Jinak lidi o hodně slabší než na Trancefusion 1 co se týče podpory DJ´s a hlavně toho Hands Up ukazovalo se to tam několikrát,ale neviděl jsem moc ruk nahoře.
    Škoda že tam nehrálo víc tracku,které jsou fakt výborný čekal jsem na nějakej škoda tohle jsem myslel že aspon zahraje jeden DJ´s Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix) a nikdo
    Nevím jestli to někdo pamatuje,který DJ´s t zahrál – Paul Kalkbrenner – Sky and sand (nejsem si jistý jestli to byl Giu)
    No nic už se teším na Trancefusion 3 bude tam Leon a to je pro mě number one v Sasazu byl skvělej jeho tracky neskutečné melodické.
    Výborna akce přišel jsem si na své.

Emilly
    Člen

Mohla bych si stěžovat na set pana X (pomalej), pana Y (rychlej) a pak možná taky na pana XX (nudnej). Taky bych mohla nadávat na mlhu, která byla vepředu moc hustá ale vzadu na sedačkách jí bylo zase moc málo. Lasery byly sice super ale však jsem čech, tak tam určitě něco na co bych si postěžovala najdu. Mohla bych nádávat na fronty na záchodkách, hrubý toaletní papír a jeho špatnou barvu, taky ta blbka v tý frontě předemnou žvanila samý kraviny. V bublinkový vodě bylo málo bublinek a opět a znova mi nedali víčko :o(…………
    Ale pro mě to byla opět super akce, spousta známých fajn lidí (který jsem ráda viděla) a já si to prostě užila.

Paya
    Člen

Mnoho pozitiv a jen jedno negativum.

+ hudební výkony
    + invence line-upu
    + live vystoupení
    + využití prostoru
    + organizace vůbec

– mlha

Ta mi to sice celkově nezkazila, ale snad bychom mohli uzákonit její zákaz, co říkáte?!

seven
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]Mates slušnej house, vystoupení očekávatelný (Ch. B. fakt umí celkem i zpívat), GD celkem solidní diskotéka, bz bz a elektrohaus a tak, Arnej boží, ale bohužel trochu vyděšenej, takže jel "na jistotu"(traffic etc...) a zaplaťpámbu za Otíka - ten jedinej hrál trance bez přívlastků. sm3[/quote]

Myslíš z toho jak na něj lidi jeli? Jestli ano tak si bude muset zvykat chlapec jeden 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Připojuju se ke chvále na Pepka, byl z celé lajny bezkonkurenčně nejlepší, zahrál parádně. A nakonec Filo a Peri – Soul and Sun tak to bylo mega. Za Erika Lumiéra jsem to odzpíval od začátku až do konce. Jinak jsem od všech ostatních čekal více.

Kucas
    Účastník

[quote DjDkD@ve]to Kucas:

To bude asi tim, ze co clovek, to nazor a hudebni vkus...[/quote]

Právě proto jsem reagoval na Joeho příspěvek … jak se diví že lidi mužou pařit podle něj na klik duc a buh ví co ještě 🙂

Já bych teda řekl, že největší kotel byl na Woodse, ale je to fuk, podstatný je,
    že si každý přišel na to svoje a atmosféra byla opravdu parádní. sm3

Boxi
    Člen

kdyby tam nebyl Pepe tak by to byla nuda. Bylo videt ze i ti lidi ozili!!!

DjDkD@ve
    Člen

to Kucas:

To bude asi tim, ze co clovek, to nazor a hudebni vkus…

Tigi: Beru zpět a omlouvám se.. Už jsem viděl videa.. Inside me a Lemon Tree jsem prostě znova prošvihnul,
    stejně jako na SOL 2009.. sm7 Chyběl jsem na první song a pak pozdějš ještě na jeden a zrovna to byly
    tyhle dvě věci – a lidi kolem mě říkali „Ne, nehrál to, když jsi tu nebyl.“ Co nadělám, škoda.

Joe
    Účastník

Kucas: Hele i když se mi jeho produkce líbí už dlouhá léta, tak s tou poslední větou souhlasím – prostě do té lajny nesedl a ostatní bylo pro mě z 80% o ničem… kdyby tam nebyl, ušetřil jsem sedm stovek 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.