Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011
- Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 10. 2011 v 18:53 #200769
TIGI
Člen[quote K1aptcha]jaký bylo vůbec maximální bpm celé noci? sm2[/quote]
asi u Pepého cca 138-140 bpm
9. 10. 2011 v 18:35 #200768Kucas
Účastník[quote Joe][quote Sandeagle]hudebně mě sedl asi jen pepé[/quote]
Pepé tam byl jak z jiné planety, chráněný vlastním štítem proti přesile progu :o) Já tam jinak trpěl jak zvíře a díky všem, kteří tam se mnou měli trpělivost... Zajímavý, jak lidi dokážou celou noc pařit na "duc - klik - duc - píp - duc - vrz" - během akce jsem několikrát použil výraz, že ta hudba je tupá jak poleno 😀 Zahrádka byla výborná, tam byla možnost pročistit si hlavu a za půl hodinky jsem se mohl vrátit i na toho Woodse a zakončit noc.[/quote]
já zas nechápu jak někdo muže pařit na Pepého rádoby tvrdej styl … máš pravdu byl jak z jiný planety ..líp by vypadal lineup bez něj
9. 10. 2011 v 18:33 #200767K1aptcha
Členjaký bylo vůbec maximální bpm celé noci? sm2
9. 10. 2011 v 18:25 #200766Kucas
Účastníksm13 jaj sm15
btw moc se mi líbila projekce na Marcela …ty jeho fotky jsou masakr sm0
9. 10. 2011 v 18:24 #200765Joe
Účastník[quote Sandeagle]hudebně mě sedl asi jen pepé[/quote]
Pepé tam byl jak z jiné planety, chráněný vlastním štítem proti přesile progu :o) Já tam jinak trpěl jak zvíře a díky všem, kteří tam se mnou měli trpělivost… Zajímavý, jak lidi dokážou celou noc pařit na „duc – klik – duc – píp – duc – vrz“ – během akce jsem několikrát použil výraz, že ta hudba je tupá jak poleno 😀 Zahrádka byla výborná, tam byla možnost pročistit si hlavu a za půl hodinky jsem se mohl vrátit i na toho Woodse a zakončit noc.
9. 10. 2011 v 18:10 #200764seven
ÚčastníkTy voléééé tohle je ta megapecka co hrál Arnej, tohle je fakt něco. Ten song jako kdyby říkal “ slibuji vám že zajdu i za hranice možného jen abych pro vás udělal jen to nejlepší“ jdou mi slzy do očí když to slyším.
celý song 🙂
9. 10. 2011 v 17:34 #200760TIGI
Člen[quote styk pohlavson]
Marcel Woods[/b] - skvělej set, ale upřímně: Namlsanej ze SOL 2009 jsem asi čekal ještě malinko víc..
Překvapilo mě, že na to, že v ČR dva roky nehrál, nedal svý věci jako Inside Me, Lemon Tree nebo Cherry Blossom,
na který podle mě byli lidi natěšený a jinak tajně jsem doufal v kulervoucí závěr v pobobě Advanced v original mixu,
ale nevadí, i Tiestův remix (resp. remix týmu jeho producentů) taky dobrej.
Btw přišlo mi trochu, že je Marcel ne vyloženě nasranej, ale trošku rozladěnej, nevšimli jste si toho někdo? Jinak 9/10Jinak nevím, esi se zvyšuje kultura party people tady v ČR, ale přišlo mi, že byla celá hala jeden pařící kotel
a že byli lidi tak nějak v pohodě.. Sice mě jedna slečna jentak polila pivem zbytkem piva (šla s frajerem kolem a normálně mi ho
zničehonic jdouce okolo chrstla na tričko), ale tenhle "chemickej" pokus mě nemohl rozhodit..
Zdáli se mi každopádně lidi takový ohleduplnější k sobě, už dlouho jsem v ČR nezažil, aby člověk nesl pití a lidi mu ustupovali..
Navíc jsem ani moc nezaznamenal Sensation party xindl, (myslím takový ty barbíny v růžových tričkách, make-up a la Magika Von Čáry
na nohách dvoumetrový chůdy a shirtless solárko boys, brejle a la Naďa Urbánková a heslo "more muscles less brain")
takže i tohle bylo velice příjemný. sm3Děkuju pořadatelům za tuhle skvělou akci a za SUPER ZVUK - to jsem dlooouho nezažil! A světla apod. taky ok, akorát občas mlha jak v Londýně.
Díky všem z fóra i mimo něj, s kým jsem se mohl vidět a pokecat. sm3[/quote]
Woods, že nehrál své věci ? Jsme asi každej byli na jiný párty ? 🙂
Kde jste stáli, že jsme se neviděli ?
Jinak se Sensation párty xindlem musím souhlasit. Lidé byli v pohodě…..na Holandskou přívětivost to ale nemá 🙂
9. 10. 2011 v 17:31 #200759Sandeagle
Členta mlha byla na přesdržku 😀
zvuk dobrej, fronta na hajzly občas strašná, organizačně ale jinak fajn, příjemne překvapila vyhřívaná teráska, první lajna zdemolovaná partou polonahých týpkůhudebně mě sedl asi jen pepé
9. 10. 2011 v 17:25 #200758Boxi
Člen…pro me jeidnecnej Pepe, set byl energicky!!! 12 z 10…ten me dostal…hral skoro jako Sean….Woods taky super, jen ubral na bpm a to mi tan chybelo. Mel to poradne rozmasakrovat.
JInak super lasery…. na tech jsem si ujel..ikdyz asi nebylo nic na cem bych si neujel 😀9. 10. 2011 v 17:08 #200754seven
ÚčastníkJsem si představoval že Arnej přijde, kopne mě do držky s Trough the Darkness a domlátí mě svými ostatnímy megahity + hustopecky který neznám, ale i tak to byl masacker. Doufám že až tu bude znova že zahraje svoje hity, ty mě opravdu chyběly 🙂
9. 10. 2011 v 17:07 #200753Voky
ČlenMlha přede mnou, mlha za mnou!!! Z tý bílý šílenosti budu mít minimálně ještě týden oči jak angorák!!! Bléh.
Zničte mlhu! Zničte mlhu!!!Jinak hudebně jsem naprosto spokojená!
Pro měl byl nejvíc asi Marcel a G&D! Na békání jejich zpívánek jsem čekala už hodně dlouhou dobu a fakt jsem byla ráda, že byli zas po tolika letech v ČR 🙂 A i když vržou, mě je to prostě fuk!!! sm3Taky mě dostávalo to Ellerovo hraní na kytaru s rukama ve vzduchu 😀 ten playback mohl hošan kamuflovat krapet líp sm15
jo a ten halucinogenní laser byl úplně nejvíc sm39. 10. 2011 v 16:57 #200752styk pohlavson
ČlenNeřekl bych, že bylo vyloženě poloprázdno, řekl bych, že bylo příjemně zaplněno.. sm0
Výborná akce. Přišli jsme až na zhruba jedenáctou hodinu, [b]Mat Zo[/b] to už každopádně solidně kotlil
a lidi si to parádně užívali. Potěšil s Rebound nebo Be there for you vs. Daft Punk – One More Time,
tajně jsem doufal ve 24 hours, ale nevadí, ono by se to tam stejně moc nehodilo,
pač to je spíš poslechovej track. Každopádně moc hezkej set, 8/10.[b]Live act[/b] nehodnotím, já na to moc nejsem, ale je fakt, že lidem se to líbilo a to je důležitý.
Jakože Burnse jako vokalistu moc nemusím, tak zpívat naživo teda umí (určitě líp než třeba Audrey Gallagher.. sm0 )
a Eller sice na Carlose Santanu nebo Slashe nemá, ale jinak zase rozhodně lepší než Honza Nedvěd,
takže pro lidi si myslím, že tohle asi bylo příjemný zpestření.U [b]G+D[/b] jsem se bál, aby nehráli moc poslechovejch věcí, na který by se nedalo hejbat,
ale taky celkem solidní set, byť to někomu mohlo přijít jako diskoška.. 7/10[b]Arnej[/b] – pro mě set večera.. Byť jsem se těšil na pár jeho věcí, co bohužel nedal, našlapanej energickej set
a dlouhou dobu jsem něco podobnýho (skladba tracků) neslyšel.. Btw na začátku jsem měl pocit,
esi nestojí za mixákem Mr. Sam, přijdou mi docela podobný. sm0 10/10[b]Giuseppe Ottaviani[/b] – víceméně jsem ho prokecal se známýma a lidma z fóra, ale žádný dlouhý breakdowny
a celkem tvrdší set, než bych čekal, je vidět, že Pepe u nás hraje rád.. sm3 8/10
[b]
Marcel Woods[/b] – skvělej set, ale upřímně: Namlsanej ze SOL 2009 jsem asi čekal ještě malinko víc..
Překvapilo mě, že na to, že v ČR dva roky nehrál, nedal svý věci jako Inside Me, Lemon Tree nebo Cherry Blossom,
na který podle mě byli lidi natěšený a jinak tajně jsem doufal v kulervoucí závěr v pobobě Advanced v original mixu,
ale nevadí, i Tiestův remix (resp. remix týmu jeho producentů) taky dobrej.
Btw přišlo mi trochu, že je Marcel ne vyloženě nasranej, ale trošku rozladěnej, nevšimli jste si toho někdo? Jinak 9/10Jinak nevím, esi se zvyšuje kultura party people tady v ČR, ale přišlo mi, že byla celá hala jeden pařící kotel
a že byli lidi tak nějak v pohodě.. Sice mě jedna slečna jentak polila pivem zbytkem piva (šla s frajerem kolem a normálně mi ho
zničehonic jdouce okolo chrstla na tričko), ale tenhle „chemickej“ pokus mě nemohl rozhodit..
Zdáli se mi každopádně lidi takový ohleduplnější k sobě, už dlouho jsem v ČR nezažil, aby člověk nesl pití a lidi mu ustupovali..
Navíc jsem ani moc nezaznamenal Sensation party xindl, (myslím takový ty barbíny v růžových tričkách, make-up a la Magika Von Čáry
na nohách dvoumetrový chůdy a shirtless solárko boys, brejle a la Naďa Urbánková a heslo „more muscles less brain“)
takže i tohle bylo velice příjemný. sm3Děkuju pořadatelům za tuhle skvělou akci a za SUPER ZVUK – to jsem dlooouho nezažil! A světla apod. taky ok, akorát občas mlha jak v Londýně.
Díky všem z fóra i mimo něj, s kým jsem se mohl vidět a pokecat. sm3
9. 10. 2011 v 16:49 #200751Kucas
Účastník[quote TIGI]
Parádní hudební výkony a skvělý zvuk. Po dlouhé době, jsem na české párty slyšel vyváženou zvukovou kvalitu ať jsem stál kdekoliv v hale.
[/quote]+1 Zvuk naprosto dokonalej to jsem nečekal!
9. 10. 2011 v 16:27 #200749TIGI
ČlenNečekal jsem nic a dostal jsem hodně.
Parádní hudební výkony a skvělý zvuk. Po dlouhé době, jsem na české párty slyšel vyváženou zvukovou kvalitu ať jsem stál kdekoliv v hale.Nad všemi ale vyčníval Marcel Woods. Řezník si jede stále to svoje a ukazuje, že stále nepatří do starého železa 🙂
Top večera: Dont Ditch a Maximal Crazy.Skvělá párty s jedním obrovský mínusem. A to byla mlha. Poprvé za ty roky co chodím na párty, se mi stalo, že mě rozbolela hlava a pálili oči z mlhy.
Dát výrobník mlhy do úrovně očí, lidem v první řadě, považuji za nešťastné 🙂 Takže pro příště kluci, vypnout mlhu a bude to OK 🙂
9. 10. 2011 v 16:18 #200747Vrečus
Člentak moje krátké hodnocení: jen k hudební… protože ostatní věci jako jsou ceny a wc neřeším, protože se stejně vždy přizpůsobím.
Moonbeam:spíš takový set na poslech… je to jejich sound a na začátek solidní 6/10
Mat Zo… Nebavilo mě to nemastné , neslané….4/10
G&D- jako headlineři měli vyčnívat, ale v druhé půlce setu to nebylo zas tak špatné 6/10
Arnej- Souhlasím s většinou tady. Nejlepší set večera, hrál mi naprosto do noty! 10/10
GO – Pěkně to rubal, ale nějak mě to nenadchlo 5/10
Woods – Toho jsem bohužel neslyšel, nevadí v sootu bude v polském Magicu , tak jsem zvědav
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.