Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011
- Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 10. 2011 v 15:45 #200746
Ma7ous
Člen[quote DjDkD@ve]
PS: Nejak jsem nenasel nikde nic k jidlu, nevite kam to predemnou schovali? sm15[/quote]
jidlo bylo proti šatnám, a platilo se taky tokeny za dva byl guláš a jeden a pul bagetu pokud se nepletu
jinak akce super nebylo narvano takže všude bez front a když še člověk na záchod ven tak i bez front, jinak potěšil mě i zvuk, jedinou výtku bych měl k horku v hale, ale asi chtěli organizatoři aby jsme toho víc vypili
a po hudební stránce jsem byl spokojeny G&D + Arnej nářez a na Woodse už nebyli síly ale hrát taky perfektně
9. 10. 2011 v 15:30 #200745styk pohlavson
ČlenSeven: To bohužel ne, ale nápad je to hezkej.. sm4
9. 10. 2011 v 15:22 #200744DjDkD@ve
ČlenTak tady je par mych postrehu…
Organizace celkove v pohode, bylo poloprazdno, takze vse probihalo hladce a nebylo ani moc front, krome zachodu uvnit (lidem se asi moc nechtelo do te zimy ven do kadibudek sm15 )
Jedine co bych vytknul je ta umela mlha, fakt humus!!!!
K setum…
Moonbeam: celkem pohodicka na rozehrati, ale nic prevratneho… 7/10
Mat Zo: nejvetsi zklamani vecera, placal to tam paty pres devaty, stridal super tracky s naprostyma srackama (dle meho vkusu samozrejme)… 4/10
Christian + Eller: Zocalo mam moc rad, zbytek toho drnkani na kytaru mi uz ale nesedelo, zpev by byl celkem v pohode, ale ten zvuk byl dost nevyvazeny, takze se obcas uplne ztracel, ale jelikoz ty songy znam, tak jsem se chytal sm15 … 7/10
G&D: prvni pulka tragicka, vubec me to nebavilo (pouze stopove), bylo to same „vrz vrz bum prask“ ke konci se to nastesti zlepsilo, ale celkovy dojem slabota… 6/10
Arnej: hral celkem neArnejovsky, ale melo to vse co to mit melo a ten Traffic mu i odpustim, protoze jsem ho uz hodne dlouho neslysel, dle meho nejlepsi set vecera… 10/10
Pepe: odehral si svuj standard, nic nepokazil, ale na druhou stranu ani neprekvapil, ale nakonec tim lip, jeho styl mi sedi… 9/10
Marcel: Pan reznik sice trochu oproti drivejsku ubral na bmp, ale i tak to bylo kulervouci sm15 , takze za me druhy nejlepsi vykon vecera 10/10Celkove jsem se az do jedne hodiny celkem nudil (jeste ze bylo furt s kym pokecat sm15 ), pak se to nastesti obratilo, takze jsem byl nakonec spokojen sm2
PS: Nejak jsem nenasel nikde nic k jidlu, nevite kam to predemnou schovali? sm15
9. 10. 2011 v 15:21 #200743zruda
ČlenNebýt celkové únavy z předchozích dní, zůstal bych celou noc. Takto jsem už o půlnoci zmizel (ale vyzvedl jsem si i kombotiket z té slevové akce). Viděl jsem tředy jen Moonbeama, Mata Zo a asi tři skladby od Ellera. Moonbeam se mi líbil, přesně to, co jsem po tom týdnu potřeboval. Hodně zpěvu a ani to moc netrhalo uši. Mat Zo se snažil nalít mi do krve energii, ale únava byla opravdu velká. I tak se mi dost líbil.
Organizace dobrá, ale nemám zkušenost z největšího návalu. Na baru jsem řekl, co chci, hned to přistálo, dal jsem tokeny a nemusel jsem už na nic víc čekat. Tak by to mělo být. Těším se na duben, snad se dojem nezkazí.9. 10. 2011 v 14:49 #200742Anonymní uživatel
HostTak máme za sebou další akci a pokusíme se jí stručně zhodnotit 🙂
šatny v pohodě, tokerny super, celkově se mi organizace zdála zvládnutá, až na wc, kde byly strašný fronty.
Překvapil mě nízkej počet lidí, bylo fakt poloprázdno, za což jsem byl i rád, nesnáším když se nemůžu hnout a cesta k baru trvá 15 minut.
oproti jaru se podařilo vychytat místa k sezení, tribuna super, málo lidí, vždycky se dalo sednout
teď k samotný hudbě. Zvuk v pohodě, vyhovoval mi. Samotný DJs si zaslouží jedna s hvězdou:
Boom Jinx: viděl jsem jen cca půlku setu ale zahřívačka dobrá
Moonbeam: asi nejslabší článek večera, nijak neosilnil, ani si vlastně nepamatuju jak hrál, takže to asi opravdu za moc nestálo
Mat Zo: skvělej agresivní set, začinal mě dostávat do varu!
Eller a Christian: na ty jsem odpočíval na tribuně a sledoval z povzdálí, nic moc mi to neříká, nebudu hodnotit.
G & D: na ně se mezi kámoši názory různily, mně ten jejich set nic moc neříkal, nemohl sem se do něho pořádně vžít, takže celkem nuda.
Arnej: Bez debat nejlepší set večera!!! sázel to tam neskutečným způsobem. Mohl zahrát nějákej můj oblíbenej track od něj, škoda, ale i tak prostě Pan Arnej
GO: nezvyklá řezničina, velice dobrej set, celkově sem od něj nic moc nečekal, ale nemohl jsem se od něj odtrhnout, super
Marcel: nj nemá cenu nic dodávat, pán prostě umí. byly tam nějáký hluchý místa, nemusel nám dávat tolik odpočinku a mohl to řezat hlava nehlava klidně od začátku do konce, ale super zakončení skvělý noci 🙂
teď už se jen těšit na duben !9. 10. 2011 v 14:45 #200741hphondra
ČlenMusím souhlasit.. Arnej byl fenomenalni.. Moc se mi libil a jednoznacne (za mě) nejlepší set večera!!!
Jinak celkově to byla do te doby nez naskocil prave Arnej – docela nuda.. 🙁 pak to mělo grády..9. 10. 2011 v 14:26 #200740Sunrise
ČlenJá nemám, co dodat…Z celého srdce děkuju všem, kteří vytvořili úžasnou atmošku u Arneje!
Ten Traffic mě mrzí, i ze strany lidí, kteří na to slyší jako na povánoční slevy…Ale věřím, že až tady Arnej bude podruhé, tohle by už nevolil..
Těší mě, že i přes absenci jeho hitů se set líbil..Snad i těm, co o něm do téhle doby neslyšeli ani slovo.. Za mě – nejkvalitnější set, který mě dokáže regulérně rozbrečet…Nepamatuju si, že by se mi to někdy stalo..9. 10. 2011 v 14:09 #200739Vrečus
Členpro mě včera jednoznačně nejlepší ARNEJ! Něco tak úžasného jsem dlouho neslyšel 🙂
9. 10. 2011 v 13:35 #200738prochi
Členmy chceme linky na sety! Boom Jinx a Mat Zo na hrad!
Linky na sety:
http://musictrance.cz/trance-fusion-2011-prague-08-10-2011-all/
9. 10. 2011 v 9:53 #200735Davydoso
ČlenPizza hraje jen své věci,je to můj oblíbenec a live to je vždy větší umění,než tam házet cedla,škoda,že trance nezůstalo u vinylů,aspon by bylo na co koukat.Třema drumy jedou djs pořád na vinylech.
9. 10. 2011 v 9:50 #200734Davydoso
ČlenPrávě od Arneje se mi líbí většina tracků a to i pod jeho projektem 8 Wonders,Arnej je jeden z mála který umí od balearic,přes klasiku až po pořádné progressive a za to ho uznávám.
9. 10. 2011 v 9:24 #200733seven
ÚčastníkTak jsem doma, ať žije student agency. Jinak, přišel jsem při moonbeamovy, on a mat zo , o tyhle dva se budu zajímat, našláplé sety. Gabriel a dresden nezaujaly + to měli těžší o to že jsem jim od začátku pozornost věnovat nechtěl. ARNEJ : vrchní fackingmaster, bombér z masakrálova, drtivej hustokrutor, měl to lehčí o to že jsem na něj hlavně přijel a pařit na něj prostě chtěl, takže pařba ze začátku byla spíš poděkování a vyjádření vděčnosti za jeho megatracky KTERÉ k mému velkému zklamání vůbec nezahrálsm9, i když ty počáteční tracky nějak vyjímečný nebyli. Ale pak uaaaaaaaaaaaaaaa a byl tam jeden track který svojí hloubkou a megalomanstvím přasahoval a vyčuhoval nad všechny songy v jeho setu, tohle bylo fakt něco, tohle je to čím je Arnej tak neskutečnej už aby byl download a bych věděl co to bylo. eler van buuren 😀 toho nemůžu brát vážně protože prakticky pomáhá bráchovy dát lidem co nejvíc z jeho hudby která je opravdu dobrá a to je dobře, je fajn že jsou na to dva a že tak mohou dělat radost více lidem najednou, lidi se bavily, pařily, dobrý to bylo. Pizza (myšleno v dobrém), nuda až na jeden track ke konci, tohle je přesně ten trance který nemusim 🙂 marcel nevim měl jsem dost po arnejovy a cca po dvaceti minutách jeho setu jsem valil dom, byl jsem vážně utahanej, ale podle toho co jsem slyšel si myslím že tenhle pán umí 🙂 Jinak mě udělala radost ta asi modelka mesárošová nebo jak se jmenuje, je to velice milá a přirozená slečna.
styk pohlavson: co, jaká spolupráce, prosím řekni. Richard Durand a Arnej? nápad bez přehledu… 🙂
Prosím dejte linky na download setů 🙂
9. 10. 2011 v 9:17 #200732Anonymní uživatel
Hosttf2..sm11
no já bych řekl, že to mělo úroveň.. sm3sm3mat zo – slyšel jsem jen 4 tracky ..sm6
Lange feat. Emma Hewitt – Live Forever (Mat Zo Remix)
Kyau & Albert – Be There 4 You (Mat Zo Remix)
Daft Punk – One More Time
Ferry Corsten – Punk (Arty Rock-n-Rolla Remix) …gabriel and dresden – předvedli očekáváné , chvilkama nudička ale dám 8/10
Clashback & Michael Woods vs. R.E.M. – Losing My Outset (Gabriel & Dresden Mashup) tu jsem si moc přál..sm5sm11
Gabriel & Dresden pres. Motorcycle – As The Rush Comes (DJ Kue Remix)
Gabriel & Dresden feat. Molly Bancroft – Tracking Treasure Down Revisitedarnej
7,5/10 upřímně.. čekal jsem víc, nevim … traffic v originalu zabilsm6.. asi už taky nevěděl..pepa
7/10 hrál předposlední – nezvykle ale moc mi tam nesednul, ke konci to chtěl mlátit ale prostě mi to k němu nejde..nevim no.. jedna tracka byla výborná.. sm5 doplním..
hrál hodně přesčas sm6[b]marcel woods[/b]
očekávaný válec sm11
celej set neskutečnej.. umí prostě 10!!!
Marcel Woods vs. Bassjackers – Mash Mash The Bottle (Marcel Woods Mashup) .. skoro spadla inchebasm0
Delirium – Silence (W&W & Jonas Stenberg Re-Work)
Paul & Fritz Kalkbrenner – Sky And Sand (Koen Groeneveld Bootleg) sm5sm11
advanced (rmx) …dobjou!sm3
9. 10. 2011 v 8:04 #200731scorn
ČlenMyslím jeho tracky co vydal sm2
9. 10. 2011 v 8:03 #200730D4ve
Členscorn: nelibil se ti ani jeden song ale to co predvedl byla parada…? wtf? sm0
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.