TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 255)
  • Autor
    Vrečus
    Člen

OStravaci už se těší, nejede nás moc , ale o to víc si to užijem:D

Muff
    Člen

[quote sneck05]me treba nic neprislo jestli to nebude registrace na fejsu[/quote]

Na fejsu mam jiny email. Me by to bylo jedno ze ten spam dorazil jen kdyby byl dole radek: pokud nechcete dostavat dalsi zpravy tak se muzete odhlasit ze systemu. Tuhle vetu sem tam nikde nenasel coz znamena ze nejaka dalsi reklamni agentura ma muj email, kdo vi kde ho ziskali, a nedovoli mi jej ani odstranit z jejich databaze a to je to co tam smrdi.

Dalsi vec, bylo to odesilano pres itechtrade.cz a pri navsteve tech stranek sem klikl na reference a hele http://www.promoaim.cz/ a ten smeruje na itechtrade.cz kde si muzete objednat reklamni kampan prave timto zpusobem: email, facebook, apod… Pochybuji ze by jim nejaky fanousek Trancefusion napsal ze chce teto akci udelat reklamu na email a jeste jim to zaplatil…

Michal
    Účastník

Arneeeeeeeeeeeej : Ernesto & Bastian – Dark Side Of The Moon (Arnej Intro Mix) [High Contrast]

seven
    Účastník

pásovej opar sm15 Jinak už jen několik hodin „Arnej Arnej“sm14sm9sm5

sneck05
    Člen

me treba nic neprislo jestli to nebude registrace na fejsu

prochi: ….. sm4

prochi
    Člen

radši neřešit…to fakt nemá smysl tady vysvětlovat.

Newman
    Člen

Mě ten spam zaujal jen proto, že přišel z adresy s překlepem: iformation@trancefusion.cz sm2

DjDkD@ve
    Člen

Resite tu picoviny…

Spam byl, je a bude, tak to proste je a bude…

Me kazdy den dojde kolem 20 spamu (nekdy i vic), tak je proste smazu a jedu dal, kdybych se mel rozcilovat nad kazdym jako vy tady, tak uz jsem v blazinci…

Prochi:

Minulej tejden jsi mi říkal, že se na tu akci docela těšíš.. To se Tě fakt dotkne jeden takovejhle mail?
    Nebo si ještě nikdy nedostal do své opečovávané mailové schránky žádný „spam“ a šokovalo Tě to natolik, že jsi z toho dostal pásovej opar? sm4

Mně osobně mail přišel asi proto, že jsem se zaregistroval tuhle na ticketstreamu a upřímně jsem za to i celkem rád,
    pač tam mám všechny info, co potřebuju a nemusím to tudíž hledat na webu apod.
    A vzhledem k tomu, že mi chodí denně i další spam (byť tohle za spam nepovažuju), absolutně mi tohle žíly netrhá..

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim, reaguji tedy na vase pripominky ohledne emailu, ktery vam nekterym (podotykam vcetne me) dosel do vasich mailovych schranek. Pokud se na ten mail podivate, tak zjistite, ze se jedna o nasi posledni tiskovou zpravu, kterou obdrzeli vsichni medialni partneri, jeji text je volne ke stazeni na nasem webu i facebooku a ja opravdu nemuhu ovlivnit to, kdo komu posila pozvanku na konkretni akci! Mame desitky medialnich partneru, kteri nam samozrejme delaji maximalni kampan, bez ktere bychom se neobesli. Pokud snad nekomu z vas tato zprava zpusobila psychickou ujmu, tak se vam osobne hluboce omlouvam, ale verte, ze ja osobne jsem nic neposilal a nemam na to ani sekundu casu:))) Samozrejme mi jde o maximalni zviditelneni akce, ale rozhodne ne cestou nejakeho nevyzadaneho spamu. Ale jak rikam, nemohu odpovidat za kohokoliv, kdo chce akci nejakym zpusobem propagovat. Je to asi to same, jako kdyz vam na Facebooku chodi desitky pozvanek na vsechny mozne akce, aniz byste si je vyzadali ….
    Takze to prosim berte trosku s nadhledem, ale i tam se omlouvam! Snad vas ten jeden pitomy nevyzadany email neodradi od navstevy akce, pro jejiz uspech delame maximum. Btw: nechtejte radsi vedet, jake prazvlastni maily pristavaji v me verejne/neverejne zname adrese denne.
    Tak dobrou noc a tesime se na vas v sobotu! Zitra odpoledne prineseme prvni fotky, ale uz nyni se to tam zacina pekne rysovat:)
    Zdenek Masopust, produkce

Muff
    Člen

[quote prochi]Otázka na organizátora, případně admina trance.cz

Vysvětlí mi někdo prosím, jak jste získali mou e-mailovou adresu a poslali na ni spam v podobě zpravy o trancefusion? Nevím o tom, že bych se registroval na trancefusion, a pokud si pamatuju dobře, nikde jsem na trance cz pri registraci necetl to, ze moje údaje mohou být poskytnuty třetím stranám.

Děkuji[/quote]

Mě taky dorazil email, ale z tohoto fora to urcite nebude, protoze zde jsem mel uvedenou v dnesni dobe uz neexistujici email adresu. Email na ktery to prislo mam na idj.cz, djz.cz, rave.cz a techno.cz. Toto je vylozene nevyzadana posta a navic nikde na konci nevidim moznost odhlaseni se ze systemu. To trosku organizatori slapli vedle.

prochi
    Člen

[quote karel][quote prochi]Otázka na organizátora, případně admina trance.cz

Vysvětlí mi někdo prosím, jak jste získali mou e-mailovou adresu a poslali na ni spam v podobě zpravy o trancefusion? Nevím o tom, že bych se registroval na trancefusion, a pokud si pamatuju dobře, nikde jsem na trance cz pri registraci necetl to, ze moje údaje mohou být poskytnuty třetím stranám.

Děkuji[/quote]

Trance.cz s tim urcite nema nic spolecneho, emaily z tehle diskuse jsme nikomu nedali.[/quote]

Díky za odpověď, otázka platí, ale přímo na organizátora

Karel
    Správce

[quote prochi]Otázka na organizátora, případně admina trance.cz

Děkuji[/quote]

Trance.cz s tim urcite nema nic spolecneho, emaily z tehle diskuse jsme nikomu nedali.

hoky
    Člen

prochi: to samé taky mi to přišlo a taky jsem se divil kde kdo přišel na můj mail

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.