TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 243)
  • Autor
    Karel
    Správce
    D4ve
    Člen

Já chci Pattersona!! sm15 sm19

[quote Anonymní uživatel]kdy budou ty sety?[/quote]

Sety z Ilusion stage (jakoby hlavní stage) už jsou komplet venku, sety z ostatních nebudou –
    pakliže si je nenahrávali sami někteří djs pro případ pozdějšího zveřejnění.

Anonymní uživatel
    Host

kdy budou ty sety?

hectic
    Člen

Špunty sem tentokrát zapomněl doma, ale ty ten zvuk vyfiltruji dobře, takže možná proto ta spokojenost sm0

Aha aha, díky. No v naší grupě (pařilo nás asi 7-10 pohromadě) si lidi zvuk pochvalovali, ale je fakt, že jsme měli všichni špunty a že na toho Ríšu fakt nebyl špatnej zvuk,
    je otázka, esi to pak třeba Fila moc nevohulil, jsou djs, který si myslej´, že čím víc červenejch na mixáku, tím líp.. sm0 Ale tak limiter tam asi nějakej měli, těžko říct no, já byl teda fakt spokojenej.

hectic
    Člen

styk: ja jsem teda na prvnim TFku stál cca uprostřed-uprostřed a pak chvíli i vepředu a tam mi to tolik nepřišlo, i kdyz vim, ze treba na Shaha to nebylo uplne ono, tentokrát sem stál vpravo a zvuk byl takovej „nepřehlednej“, na ty druhy stagi mi přišel o dost lepší

pamatuju si, že stížnosti na zvuk byly i na prvním TFku, a ted jsem tu taky nejaky zahlid, naproti tomu na druhym TFku sem tu videl tunu pochval, takze usuzuju, že to asi nebude chyba poradatele, ale prostoru

[quote hectic]To bude zas v průmysláku? Nevim jestli je to dobře nebo špatně, protože ten zvuk v mainstage místnosti nevyladí asi ani einstein....[/quote]

My stáli s bandou (teda je fakt, že jenom na Duranda) přímo před dj´em uprostřed, asi 7.-8. řada od pódia a tam byl zvuk dobrej, resp. je možný, že to hodně dělaj špunty.

Byl pro ostatní fakt zvuk špatnej? sm10

Anonymní uživatel
    Host

ve stejnej den to nebude…obě agentury by byly zbytečně proti sobě….TF by byl ideál tak půlka října nebo pak prosinec 🙂 a Průmylsovej palác mi přijde po této TF jako velmi vhodný prostor……škoda že tam už není to druhý křídlo 🙁 Pro mě je to i lepší prostor než O2 arena jsem zjistil 😀 člověk tam nemusí chodit po milionu kinklajících se a ucpaných schodech když chce z plochy nahoru na záchod/jídlo :-)) VLoni na TM jsem myslel opravdu že ty schodu už spadnou navíc ty lidi jsou tak tupý že stojí na nich a čuměj a pak se tam nedá projít….navíc byl zavřenej ten zadní tunel což jsem taky nechápal…..

hectic
    Člen

To bude zas v průmysláku? Nevim jestli je to dobře nebo špatně, protože ten zvuk v mainstage místnosti nevyladí asi ani einstein….

Datum bude v pohodě, lidi, nebojte. sm3

Michal
    Účastník

Jde o to kdy je prumysl. palac volny, ale 100% to nebude ve stejyny datum, oni dobre vi, ktery datum maji akce , takze tak blbí, jak nekteri zde chytrí, oni zase nejsou, nebojte se sm15

Anysa
    Člen

Pevně doufám, že tam bude alespoň dva týdny odstup, což by padlo jedině na 3.11. Ale taky mám obavy, že to dají týden předsm7

DjDkD@ve
    Člen

Tak to by si dobre na*rali do bot, kdyby to dali na stejny den sm15

Tipoval bych to tak na odstup minimalne 3 – 4 tydny pred TM sm4

Flash2001
    Účastník

Podle me je blbost, aby to bylo v jeden den, spis to vidim tyden pred nebo tyden po TM.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.