TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 243)
  • Autor
    spawn.leo
    Člen

tyjo ale tenhle koncept akce o třech stageích je super. ale mě to pekne štve. protože ten lineup je naprosto famozní a všechny co tam budou chcu slyšet.. to se mam jako roztřetit?:D už teď se nemužu dočkat a stříham metr:)

mareno
    Člen

To videjko s mappingem je dobrá nálož sm11

Anonymní uživatel
    Host

2Muff: A ty seš NEW TALENT ? sm15

Muff
    Člen

NEW TALENTS STAGE, jo tam bych si chtěl zahrát… ale kdo by nechtěl že.

Kucas
    Účastník

Obelix: Co znám trochu Tvůj hudební apetit, taxe Ti hymna bude líbit. sm4

Jinak brzo bude venku další info týkající se Trancefusion obsahující nějaké novinky k akci, watch out guys. sm4

Obelix
    Člen

Kucas: Ta kvalita oproti SaSaZu mi příjde horší, co říkáš na ukázku hymny od Richarda?sm3
    Myslím si, že TF Team se vytáhne s přípravou, protože to je největší trance akce u nás a byla by škoda si ji poté pamatovat, jako nezdařenou.

Ronny K.
    Člen

[quote Kucas]Upřímně Trailer mi přijde hodně odfláknutej a amatérskej (zvolený písmo, kvalita) takže za mě nic moc
    snad to bude naprostej opak profesionálně zvládnutý Trancefusion jak jsme zvyklí.[/quote]
    +1

Kucas
    Účastník

Upřímně Trailer mi přijde hodně odfláknutej a amatérskej (zvolený písmo, kvalita) takže za mě nic moc
    snad to bude naprostej opak profesionálně zvládnutý Trancefusion jak jsme zvyklí.

Obelix
    Člen

Tak co říkáte na Trailer?sm3
    Na koho se nejvíc těšíte?sm3

Anonymní uživatel
    Host

tak co, nevíte někdo náhodou něco nového?

mareno
    Člen

Jj, slibují pure trance hymnu, tak věřím, že se Richard pochlapí a vypustí do světa nějakou pecku sm11

[b]Jarní Trancefusion bude mít svou historicky 1. Hymnu![/b]

Všem fanouškům Trancefusion přinášíme pod stromeček menší dárek!

Po speciální vánoční akci 3+1, v jejímž rámci jste mohli při nákupu 3 vstupenek na jarní díl Trancefusion – „A Dream Come True“ získat 4. vstupenku zdarma,
    je nám milou povinností vám oznámit, že právě jarní edice této velkolepé párty bude mít premiérově svou vlastní hymnu!
    [b]Jejím autorem nebude nikdo jiný než všem clubberům dobře známý holandský mág Richard Durand.[/b]

Skladbu s prozaickým názvem „Trancefusion (Trancefusion 2012 Official Anthem)“ budete moci najít na Richardově EP
    „Richard Durand vs. The World – Europe“, které vyjde pod hlavičkou labelu Black Hole Recordings začátkem března příštího roku.
    Jen o pár týdnů později si ji pak budete moci vychutnat již naživo a to v exkluzivní premiéře – 14.4. 2012!

Věříme, že jsme vás touto zprávou alespoň trochu potěšili a děkujeme vám za vaši přízeň v letošním roce.
    Přejeme vám příjemné prožití svátků a vše nejlepší v roce 2012!

Váš Trancefusion team

Anonymní uživatel
    Host

uvidíme, já myslim, že si vyberemsm3

Kucas
    Účastník

nebudem utikat za největší nudou přece ne? sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.