Něco málo do mlýna
– organizačně jedna z nejlíp zvládnutých akcích na který sem u nás byl, šatny, bary, záchody… proti tomu už na takhle velký akci může mrmlat jedině ignorant 🙂
– jinak lasery a vizualizace stagii mi přišla supr, nebylo to složitý a vyniknul ten kdo hrál, kdo chce podivánou s tísíc laserama a mappingem jak na orloji ať nejde na hudební akci…
– zvukově to bylo taky hodně dobrý, zkuste si ty budovy paláce prohlídnout ke stropu a udělat v tomhle dokonalej zvuk…. velmi dobrá práce v obou zázemích
– docela mě překvapila ohleduplnost lidí, nevím jetli to bylo tím, že díky dvoum a půl stage se to rozmělnilo a tak z tlaku nikdo nebyl nervozní, nebo jen že line up přitáhl prostě slušný lidi a ne smažky co už pudrujou nosy na SW 😀
k DJs:
– kupodivu se tu nějak všichni shodujou a já s nima. Překvapení pro mě Artic Moon, kterej mi vrátil zkaženou náladu od Aly&Fila, dejž jim tradermark když jezděj sami 😀
– trochu mě zklamalo, že na stage se to někdy line-upově tlouklo člověk pak nesmyslně lítal sem a tam a když ho chytla kuřacká stage při přecházení, kde se zastavil na dýl 😀 Na konci naprostý luxus v podobě Leon Boliera a celkový nadšený zážitek, kterej po TF2 nějak nepřišel 🙂 A to i přes set Andyho Moora, kdyby hadi mohli do 3 spánkové úrovně, tak sou v ní spolu s holešovicema – nevím asi mi nesedí co hraje…