TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 243)
  • Autor
    mitchel
    Člen

pokud to bude ve stejnej den tak bude muset jeden z nich buknout Armina ať má jistotku 😀

pokud TF bude opravdu 17.11. jako TM nebo v nějakým termínu kolem, tak už opravdu nechápu české promotéry..tohle se vidí opravdu jen u nás sm17

Jimmy-Gellar
    Účastník

Komplet moje videa :

Anonymní uživatel
    Host

[quote Freezer]November 2012 bylo řečeno v tom outru po Arcticovi[/quote]

A ve stejnej den jako TM sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

November 2012 bylo řečeno v tom outru po Arcticovi

Pavi
    Člen

Mike22 : Bude určitě na podzim, to už se vědělo i před TF3 😉

Anonymní uživatel
    Host

V reportíku se píše, že se ví další datum TF, bude na podzim? Jsem byl do konce, ale tuhle informaci jsem nepochytil sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

můj slibovaný reportík na hlavní stránce, zde: http://www.trance.cz/?pg=r-rep&lg=cs&id=trancefusion3-report

[quote Sunrise]Jeee, super, to budu taky ráda za tracklist Alexe..

Lukáši, to je neuvěřitelný, co pro nás všechno děláš...Ohromně si toho vážím a doufám, že to oceňují o ti ostatní...Víc takových lidí na tento svět![/quote]

Neblázni, nejsem nic extra.. sm4 Jedinej důvod toho, že můžu pomoct s tím tracklistem je ten, že jsem měl štěstí poznat Alexe a jeho přítelkyni,
    takže o to můžu poprosit, navíc Alex je jako člověk hodně v pohodě a je to i marketingová věc pro něj mít venku tracklist.. sm3 Nemám nějaký přehnaný zásluhy..

PaulVanCik
    Člen

Vybordelne.. hlavne prvni tri tracky me dostavaji.. diky za help..

Sigix
    Člen

Něco málo do mlýna
    – organizačně jedna z nejlíp zvládnutých akcích na který sem u nás byl, šatny, bary, záchody… proti tomu už na takhle velký akci může mrmlat jedině ignorant 🙂
    – jinak lasery a vizualizace stagii mi přišla supr, nebylo to složitý a vyniknul ten kdo hrál, kdo chce podivánou s tísíc laserama a mappingem jak na orloji ať nejde na hudební akci…
    – zvukově to bylo taky hodně dobrý, zkuste si ty budovy paláce prohlídnout ke stropu a udělat v tomhle dokonalej zvuk…. velmi dobrá práce v obou zázemích
    – docela mě překvapila ohleduplnost lidí, nevím jetli to bylo tím, že díky dvoum a půl stage se to rozmělnilo a tak z tlaku nikdo nebyl nervozní, nebo jen že line up přitáhl prostě slušný lidi a ne smažky co už pudrujou nosy na SW 😀

k DJs:
    – kupodivu se tu nějak všichni shodujou a já s nima. Překvapení pro mě Artic Moon, kterej mi vrátil zkaženou náladu od Aly&Fila, dejž jim tradermark když jezděj sami 😀
    – trochu mě zklamalo, že na stage se to někdy line-upově tlouklo člověk pak nesmyslně lítal sem a tam a když ho chytla kuřacká stage při přecházení, kde se zastavil na dýl 😀 Na konci naprostý luxus v podobě Leon Boliera a celkový nadšený zážitek, kterej po TF2 nějak nepřišel 🙂 A to i přes set Andyho Moora, kdyby hadi mohli do 3 spánkové úrovně, tak sou v ní spolu s holešovicema – nevím asi mi nesedí co hraje…

Sunrise
    Člen

Jeee, super, to budu taky ráda za tracklist Alexe..

Lukáši, to je neuvěřitelný, co pro nás všechno děláš…Ohromně si toho vážím a doufám, že to oceňují o ti ostatní…Víc takových lidí na tento svět!

[quote PaulVanCik]Nemohl by dát někdo dohromady tracklist setu Alexe O` Riona? Nejak to nemuzu vygooglit 😀 Thanx[/quote]

Určitě bude, už jsem o něj prosil Alexovu paní, dá ho do kupy a hodím ho sem do tracklistů během týdne. sm3

PaulVanCik
    Člen

Nemohl by dát někdo dohromady tracklist setu Alexe O` Riona? Nejak to nemuzu vygooglit 😀 Thanx

mich0lin
    Člen

[b]Videa z Trancefusion – A Dream Come True od Ronnyho[/b]

http://www.techno.cz/clanek/40281/videa-z-trancefusion-a-dream-come-true-od-ronnyho

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.