TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 243)
  • Autor
    mich0lin
    Člen

[b]Report z Trancefusion – A Dream Come True od Čéši[/b]

http://www.techno.cz/clanek/40273/report-z-trancefusion-a-dream-come-true-od-cesi

Kucas
    Účastník

Tady celej seznam videí co jsem natočil 🙂

Kosa
    Člen

Pro me vydarena akce. Orjan to rozjel skvele akorat zvuk byl spatnej a slabej. Artyho jsem vynechal zato me moc prijemne prekvapili Super8 & Tab. Durand pro me taky hodne kvalitni set. Dash zahral takovou tu svoji klasiku takze samozrejme taky spokojenost zaskakali jsme si a zazpivali. Pak jsem to nejak stridal prvni a druhou stage. Jeste ze jsem stihl Pattersona – Us! Trochu me mrzi ze jsem se kryl Ben Gold s Orjanem a taky ze jsem nebyl na Pattersona na celej set ale jinak celkova spokojenost.

Anonymní uživatel
    Host

line-up na podzim

[b]Mark Sherry[/b]
    [b]Eddie Halliwell[/b]
    [b]Scot Project[/b]
    [b]Jesselyn[/b]
    [b]M.I.K.E.[/b]
    [b]Bryan Kearney[/b]
    [b]Johan Gielen[/b]

… sm0

Anonymní uživatel
    Host

chtěl jsem na New Talnet stage na Arctic Moona, ale když sem viděl jak je to v průchodu a tam narvaných 30lidí….tohle jediný jim nevyšlo…tuto stage měly dát třebas do toho úvodního stanu kde bylo místa hafo….

Michal
    Účastník

Poradi podle nejlepsiho u me:

1. [b]Simon Patterson[/b] – nemel konkurenci, jednoznacne nejlepsi sm5
    2. Alexander Popov
    3. Arctic Moon
    4. Richard Durand
    5. Ben Gold
    6. Orjan Nilsen

Mrzi me, ze jsem nevidel Filu, ale bohuzel Patterson byl v ten čas jasna volba a konec nejlepsi v podobe Arctic Moona, to byla nadhera, jen skoda, ze skoncil uz v 5:50, mel to tam sypat az do odpoledne 🙂

Btw: kdyz pominu nestastne umisteni talent stage,coz je jen uplne malicky detail, tak pokazdy, kdyz jsem tam byl ,tak byl super zvuk, atmoška a hlavne super vykony DJs, viz. Popov , Ruben de Ronde, Arctic , Wezz Devall.

Anonymní uživatel
    Host

Letošní Trancefusion zatím nejlepší po všech stránkách.
    Ještě nikde nebyly tak luxusní šatny kde člověk nečeká půl hodiny ,vše rychlé .
    Záchody to samé, takřka žádnej hnus a podobně jako třeba v sazka aréně, ale samozřejmě kdyby tam uklízečky nenechaly dušu tak by to dopadlo stejně už tak v 22 hodin.

Zvuk byl super , lasery klasika.

Djs podle nejlepšího jak to vidím já:
    1.RICHARD DURAND – perfektní set , tepačka po celý set
    2.ORJAN NILSEN – pro mne překvapení
    3.ALY & FILA – moji oblíbenci , bohužel nehráli ve dvou , ale i tak super trance set,klasika
    4.DASH BERLIN – na toho jsem se těšil nejvíc , letos nic moc , loni byl lepší

pak jsem zhlédl Alexandra Popova , byl jsem na něho zvědavej , hrál super , ale pro mne nepochopitelně daly stage do chodby ke stánku ,místo bylo stěží pro 30 lidí , absolutně nedůstojné ,jako by nemohly přidat místnost třeba aspon´pro 100 lidí .
    Toto byla ,ale jen jediná chyba z celého Trancefusion , jinak super a absolutní spokojenost , díky všem organizátorům a personálu za parádní zážitek

Czernousek
    Člen

to já bych tedy jednu připomínku k organizaci měl – někdo v šatnách vydal moji bundu s mikinou někomu jinému a ten s tím v klidu odešel – takže sem v šest ráno čekal, až všichni odejdou, jestli se tam někde nepovaluje a pak sem stejně musel jen v tričku to té zimy a deště .. tak snad aspon dotyčnému/dotyčné bylo teplo ..
    pokud by to byl náhodou někdo zodpovědný, uvítal bych navrácení obou věcí, díky

cyan
    Člen

K New Talent Stage mám stejný výhrady, obzvlášť když jsem se tam neplánovaně zdržel – mladík Ruben de Ronde totiž stál za to. Nejdřív jsem při průchodu chodbou párkrát zpomalil, ale pak už se musel zastavit a poslouchat jeho set do konce.
    Celá akce jinak super, včetně takovýho detailu že oblečení ze šatny nebylo cítit kouřem 🙂
    Vzhledem ke staršímu datu narození mi lehce retro set B&J sedl dokonale 🙂
    A co se týče vizualizací, po technický stránce vítám na hlavní stage použití projektorů, krásně to vyplnilo obrazem celou stěnu v kvalitě, co LED stěny nezvládnou.
    Dá se sice ještě lecos zlepšovat, ale jsou to jen drobnosti.

Freezer: Jj Coming Home, definitely.

Jinak za mě:
    Na TF jsem byla poprvé, patrně rozežranost z jiných halovek způsobila, že mě nijak neuchvátil světelný park a video mapping jsem zjevně nepochopila. Oproti tomu, ozvučení bylo parádní, až na občasný přebas to bylo na dané prostory více než slušné.
    Koho ale prosím vás napadlo, dát New Talent Stage do průchoďáku a naprat nad ni ta příšerná slepičí světla? Upřímně, doporučila bych spíš zvážit ponechání max. dvou stagí, DJů o polovinu míň a všem důstojný čas.

Co se týče výkonů, líbil se mně na začátku Orjanův set, poté to padalo spíše do housu/trousu, s čímž jsem ale dle lineupu počítala a víceméně se snažila šetřit na druhou půlku noci. Škoda těch překrývajících setů, Tyase i Fily jsem stihla jen cca půl hodinku a pak běžela na onu New Talent Stage vypustit duši na Arctic Moona.

Ten kluk je král sm5

spawn.leo
    Člen

opět zase naprosto výborná akce! (ale na podzimní TF to nemělo). organizace a všechno kolem zase jako vždy bez chyb. ozvučení na hlavní stage docela hnus, ve střední hale bylo zase přebasováno. ale jinak vše ok, nejlepší blank and jones, Dash a Fedy kterýho miluju:). jen škoda že síly nevydrželi až do rána, ty mě dycky nejvíc zradí:(.. teď už se jen těšim co pořadatelé vymyslí na podzim..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Orjan – poslední půlhodka – byl dobrej, zahrál všechny svoje hitovky jako Between The rays, Viking a Go Fast 8/10
    Arty – první hodinka -spíše house set, to mi ale moc nevadilo, nic jiného jsem ani nečekal, byl výbornej 8+/10
    Super8 and Tab – poslední půlhodka – skvělý trancový set, Irufushi, Black is Back, Awakenings…bomba 8+/10
    Audrey – za problémy s vazbením nemohla…docela to jinak šlo, nebyla ani zdaleka tak falešná jak bych čekal 🙂 7/10
    Durand – trochu více techy set, pár zajímavých klasik, dalo se to 7/10
    Blank and Jones – slyšel jsem jen tak zběžně…nějaká upravená verze Nightfly, pak nějak sonic empire bootleg, celkem nuda, závěrečná Beyond Time ale potěšila 6/10
    Dash Berlin – podobnej set jako minule, jen tam přidal těch pár novinek co za ten rok splodil, je to bavič, komunikace s publikem nza jedna, hudebně průměr 7/10
    Andy Moor – co jsem tak zaslechl tak hrál celkem fajn melodickej prog, jenže na párty je to trochu núďo, jinak je to ale sympaťák 6/10
    Sean Tyas – měl jsem obavy aby si z toho neudělal nějake elektro experiment, ale hrál výborně, sice pomaleji než jsem u něj zvyklej, ale rozhodně nezklamal Acrobaleno, Selu Vibra, Insigma, Sanctuary a Zahi…luxus 9/10
    Fila – zpočátku pomalejší ale pak valil jeden uplift za druhým…a klasiky jako Good For Me nebo Burned With Desire…hmmm 9/10
    Patterson – tady mě sere, že jsem prošvihl první polovinu jeho setu, protože to kydlil od začátku do konce, nejlepší bylo Us! masakr set, tohle chci na akci slyšet…tvrdší trance až tech-trance kolem 140bmp 10/10
    Arctic Moon – to byl vrchol večera jak se patří…upliftí heaven..Alphazone v Onova remixu, Fallen Angel, a to poslední bylo Coming Home v Arcticově mixu myslím?? 10/10
    Bolier – asi ok, slyšel jsem jen chvilku…hrál hodně svých věcí 7/10

nejvíc mě štvalo, že se kryl arty se super8 and tab a fila s pattersonem :/

stage a vizualizace sice ok, ale nic světoborného, main performance taky moc neuchvátila…alespon je co zlepšovat…

jinak chystám menší mini-reportík pro trance.cz tam to kdyžtak proberu víc 🙂

Po stránce vizualizace,stages apod. mají ještě co zlepšovat.

Muff
    Člen

Tak jak dopadl ten jejich slavný stage maping, který tady tak tvrdě reklamovali jako jedno z hlavních lákadel na tuto akci ? sm0 Podle reakcí tady soudím, že z toho nikomu nezůstala papule otevřená.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.