TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 243)
  • Autor
    mountainer
    Člen

poslechl jsem si záznam Audrey a místy jsem se fakt docela podivil, že to bylo dost mimo…v hale nebyla v prvních minutách skoro vůbec slyšet (zvukaři tam s tím asi dělali šachy kvůli té zpětné vazbě) a při Big Sky jsem slyšel spíš jenom svoje vokály sm0 ale zase asi lepší, než aby jela na playback

DjDkD@ve
    Člen

Trocha dojmu pred reportem…

Arty – 3/10 (house set WTF sm17)
    Blank & Jones – začátek 6/10
    Mark Eteson – konec 8/10
    Dash Berlin – 8/10
    Aly & Fila 10/10
    Leon Bolier – první polovina 8/10

Organizace:
    – U pokladny by mohl byt nekdo, kdo umi pocitat – slecna sice pekna, ale po matematicke strance naprosto tupa (nebo me chtela cilene obrat o 200,- Kc)…
    – Zvuk byl nic moc
    – Vizualne taky docela slabota – zadna intra, projekce nemastna neslana a laseru jako safranu (na mainu)
    – Celkem nestasne umistena Talent stage…

+ Sety v druhé polovine akce
    + Hromada znamych
    + Nebyla takova tlacenka jako na prvni TF

Kucas
    Účastník
    Kucas
    Účastník

Dáme dohromady tracklist Richarda ?
    Málo uchcávm z toho setu 😀

Anonymní uživatel
    Host

[b]leon bojler[/b]
    Leon Bolier – Me (Main Mix) 
    Sander Van Doorn & Robbie Williams – Close My Eyes 
    Marcel Woods – The Bottle (Marcus Schossow Remix)
    Leon Bolier & Samuel L. Jackson vs. Above & Beyond – Vengeance Vengeance Sun & Moon (Mash-up) 
    Jacob Van Hage – Convoi 
    ID – ID tohle!!sm4 !! sm10sm5 tohle mě hodne bere! co to je?? sm11 
    Sander van Doorn – Slap My Pitch Up 
    Leon Bolier – Capetown 
    Armin Van Buuren feat. Susana – Desiderium 207 (Leon Bolier Peaktime Remix) 
    Leon Bolier & Marcus Schossow – 2099 
    Mark Norman – Over kill
    Armin Van Buuren – Control Freak (Sander van Doorn Remix) 
    Marcel Woods – Advanced 
    Leon Bolier & Marcus Schossow – Ost Kaas (Bigroom Mix) 
    Leon Bolier – Summernight Confessions 

Wanderer
    Člen

Ja jsem spokojen, prostory vyborne na takovou akci a lidi akorat.

Arty – cekal jsem ze zahraje tu jeho klasiku a taky jsem to dostal a uzil si to
    Blank and Jones – tohle byla velka parada, navrat do minulosti 🙂
    Dash – ja ho zeru, sice hraje furt to samy, ale rozhejbat davy umi skvele
    Aly – zacal jsem se nudit a sel domu

Artica a Simona jsem hrozne chtel slyset, ale uz to holt nevydrzim az do konce 🙁

Sandeagle
    Člen

Styk: čekal sem na to od začátku 😀 a byla tam 😀

Chelseaplayer
    Účastník

Diky bohu za Boliera,to byl mazec,apon mi spravil chut po Egyptanovi,to byla takova ordinerni nuda,jsem si myslel,ze jsem na nejakem obrovskem pohrbu..Jinak dobre podle me Orjan,prekvapeni Blank and Jones,to byla nadhera..A ted uz rychle pro lupeny na Transmissionsm3

D4ve
    Člen

styk: line-up? sm15

Alex na začátek výbornej warm-up set, Orjan to tam rozpařil parádně, Arty první půlka výborná, druhou jsem prokecal s Arcticem, ale hádám, že taky dobrá,
    no a jelikož jsem věděl, že pro mě bude Ríša hvězdou večera, nemohlo to ani bejt jinak, to je prostě moje srdcovka..

Parádní nabušenej set, fakt se s tím nesral a lidi se náramně bavili.. sm3 Po něm už jsem neměl absolutně energii na další paření,
    akorát jsem si zapařil na Selu Vibra – „Divine“, co hrál Sean jako request pro mě a Sandeagla sm3 a i jinak mi přišlo, že zahrál dobrej energickej set.
    Chtěl jsem dát ještě Simona, ale fakt jsem nepozbyl energie..

Díky moc všem, se kterýma jsem zapařil nebo pokecal a těším se na podzimní TF. sm5

mountainer
    Člen

oproti minulé TF jsem o poznání spokojenější, dostal jsem požadovanou dávku trancu sm3 organizačně super, zvuk taky šel (jen trochu prokaučing s tou Audrey) a jsem rád, že jsem po dlouhé době zase viděl některé zdejší štamgasty sm2 ale už fakt asi stárnu, po Dashovi jsem byl rozsekanej a do konce už to vydržet nešlo, joo bejvávalo…

R4YNE8
    Člen

[quote=D4ve]Dejvoooo, set Pattersona!!! sm15[/quote]

Vydrž, Simon zveřejnil i z předminulé TM set v Digital Showdown 10 a tak předpokládám, že tomu nebude jinak ani s TF setem a že se určitě dočkáme.

Sandeagle
    Člen

hectic: jo ty hajzly byly veselý 😀 ono už před tim na nich nebylo o co stát, aby ses k nějakému dostal musel ses probrodit deseti číslama různých tekutin, jelikož se prej ucpaly už na samym začátku akce 😀 ale naštestí jich všude bylo dost

hectic
    Člen

Satny byly naprosto luxusni, bary super, nejlepsi organizce jakou jsem v cesku zatim zazil

jediny co bych vytknul byl mistama spatnej zvuk na mainstagi a ty uzky chodby a treba dvere pro vychod z mainstage nejsou uplne košér, ale s tim poradatel samozrejme nic neudela a jeste me zarazilo ze se dole pak zavrely hajzly a muselo se chodit na toitoiky

no a gratuluju tomu typkovi co nasel muj listek na ATBho, doufam ze se bude hezky bavit sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.