TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 243)
  • Autor
    ital.2
    Člen

Tak i když jsem na párty tentokrát nemohl přijet,tak při on-line přenosu si myslím,že to muselo být super.teda až na ten příšernej zpěv Audrey. Radši to měla vzít na playback jako Ema.udělala by líp.ale jinak muzika SUPEEER.Velké díky Danceradiu za přenos

Anonymní uživatel
    Host

Pozn.: Durand zahral prumerny set. Tot muj pohled. Jsem zvedavy na nazor ostatnich…btw Aly? zacina pritvrzovat.

Anonymní uživatel
    Host

Po Orjanovi a Artym absolutni nuda a hruza. To co predvedli zvukari u Audrey – ostuda. Dash ukolebavka. Aly & Fila necekane hraje jen 1/2 z dvojice. Nuda, zklamani. Snad to Simon zachrani jinak domu…

Sigix
    Člen

Durand wtf tohle ma byt headline set?
    doufam ze to dneska artic
    moon a leon boiler rozbije o 175 procent vic:)

Stoupa
    Účastník

Mně spíš rve uši ta její „angličtina“… nedá dohromady větu bez chyby… a tipnul bych si, že maj instrukce kecat do nějakejch IDček… DJs umí bejt kazišuci sm2

Euphon1c
    Člen

řekněte mi proč ty moderátoři vždycky kecaj když zrovna hrajou nějakou pecku? 🙁

Stoupa
    Účastník

Kam zmizela, neměla békat eště půl hodiny?

edit: Aha, překlep v lineupu…

Euphon1c
    Člen

mě právě přišlo že byla pod vlivem taková sebejistá a skoro nesoudná. Pak začla tlačit na pilu až moc.

Stoupa
    Účastník

Až je mi jí líto, asi má trému, že se jí ten hlas tak klepe… a falešný je to strašně…

Euphon1c
    Člen

dobrej fail ty vokály, ta jí musí mít jako vidle 🙂

K1aptcha
    Člen

zdroj: http://www.facebook.com/crossryders
    [b]Cross Ryders[/b]
    „Na poslední chvíli jsme byli osloveni k vystoupení na New Vision Stage, tak se tam uvidíme 🙂 První deska jde na gramec ve 20:30, tak nezmeškejte 🙂 „

Někde přenos má byt asi danceradio,ale pouze mainstage

D4ve
    Člen

Bude live přenos na danceradiu, nevíte? Ať nemusím jezdit sm15

mountainer
    Člen

a mountainer se vyskytne taktéž sm0

Sandeagle
    Člen

Podle všeho ani alíci nebudou ztráta… pokud hodlaj hrát zase variace svojí poslední kompilačky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.