TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 3 – 14.4.2012

• Toto téma obsahuje celkem 242 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 243)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

jj taky bych si dal někoho z coldharbouru 🙂 ….snad v příštích dílech 🙂

mareno
    Člen

Já na ně půjdu, sice neočekávám to co před 3 lety, ale uvidím – Artyho totiž nemusím.

Tam jsem bohůžel nebyl 🙁 .Poslouchal jsem set od Super8 and Tab z ASOTU 550 a byla to hrozná nuda 🙁 . To raději půjdu na Artyho 🙂

Je škoda že v lineupu chybí nějaké jméno z Coldharbour records 🙁 Ale jinak velká spokojenost 🙂 Člověk si příjde na své 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Boxi: no to asi těžko:-) myslim, že budou někde spolu kecat nebo se půjdou podívat na stage k Bolierovi

mareno
    Člen

to davvveetrance: Reakce na Super&Tab: Přál bych si takovej set slyšet live znova od těchto borců,bohůžel realita je jiná 🙁

Netuším kolik let chodíš na party, ale na tohle ti můžu napsat jedinou věc.
    Byl jsem na Super8&Tab 13.2. 2009 na Full Moon Party v Abatonu (nevím, jestli jsi tam náhodou nebyl taky), kdy hráli poprvé a zatím naposled u nás a rovnou 3hodinový set, který byl ještě díky technickým problémům dalšího českého DJ prodloužen tak mi. o 20min. Na tý dolní a malý stagei pařilo max. tak 50 lidí a oni hráli ze své produkce tracky jako Suru, Helsinky Scorchin, Elektra, Made of Love a další pecky (vstup byl tenkrát kolem kila!).
    Bude to tři roky a mám jen jedno přání – doufám, že teď na TF neodejdu při jejich hraní po 30 minutách, i když jsem si vědom, že kluci už jsou dneska jinde.

Boxi
    Člen

Zdarec,

co myslite, nechvaji si nejakou tu pulhodinku na vytleskavani a pridavky :D…kdyz Simon konci v 05:20…a na jinych stage v 6

J.

Dave, v showbusinessu tohle rozhodně neplatí, je to podobný jako třeba ve sportu: Představ si tenistu, domluvíš se s nějakou hvězdou na účasti na nějakým turnaji
    a jeho tým Ti pošle smlouvu s požadavkama pár týdnů před turnajem, kde napíšou, že chtějí, aby hrál zápas na centrkurtu v nejlepší čas, pač je největší hvězda turnaje.
    Ty mu dáš zápas v 1. kole na centrkurtu už třeba od dvou odpoledne a co on udělá?
    Napíše Ti „Buď to bude takhle a takhle, nebo taky nemusím přijet, bez toho Tvýho turnaje se docela v pohodě obejdu, nabídek mám víc než dost.“

Lajzneš si to nevyhovět mu a riskovat, že nepřijede a Ty budeš u lidí za klamatele, lháře, podvodníka apod., pač nikdo neuvěří tomu, že šlo o blbej zápas na centrálním dvorci? Asi ne, že.. sm4 Bohužel takhle to bejvá občas i s některejma djs, neuděláš nic.. Co se týče hudby, je to podobný a fakt neplatí, že kdo platí, tahá za nitky..
    Když bookneš nějakýho menšího dj´e na klubovku a ten dj nemá moc hraní a je vděčnej za jakejkoliv booking, tak jasně že Ti ochotně ve všem vyhoví,
    ale bohužel v globálu většinou platí, že čím větší hvězda, tím větší nároky a požadavky..

DjDkD@ve
    Člen

To styk pohlavson :

Vim, ze je to i o „politice“, ale je to taky o tom jak moc si promoter necha nasrat na hlavu od bookingu a co se za tim skryva v pozadi…

Vseobecne by melo platit to, ze ten kdo plati, taha za nitky…

Do situace v jake je Godskitchen se u nas asi nikdy nedostaneme, ale bylo by to pekne…

Přál bych si takovej set slyšet live znova od těchto borců,bohůžel realita je jiná 🙁

Kucas
    Účastník

Bylo mi to jasný proto sem to tak napsal sm3

Joe
    Účastník

[quote Kucas]To si piš že jo ... teda až na Ottavianiho nudnej set... sm15[/quote]

sm15 Tak já to měl přesně obráceně

Michal
    Účastník

„Chci dohrát do půlnoci, pak se přesunuju ještě na další hraní“ To bude asi Arty 😀

Anonymní uživatel
    Host

Styku já chápu, že není šance se zavděčit všem. Taky jsem fakt vděčnej, že tady vůbec něco takovýho jak TF je! Jen mě štve, že ze 4 nebo 5 jmen, na který jsem se fakt těšil hrajou skoro všichni proti sobě. Tak jsem to tak taky napsal. Jo a mimochodem ta lajna, co jsi napsal s Akessonem atd by mi teda ale vůbec nevadila 🙂

Kucas
    Účastník

To si piš že jo … teda až na Ottavianiho nudnej set… sm15

Joe
    Účastník

Kucas: ty ses musel na podzimni TF bajecne bavit 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 243)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.