TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 411)
  • Autor

styk pohlavson:vstupenky v předprodeji zásadně nekupuji protože nikdy nevíš co se ti muže stát další den a abych pak usilovně oblejzal stranky že prodám lístek ..

vždy když jsem šel na akci jsem kupoval na dveřích ..;)

[quote tiesto5582]Bryan Kearney tezka pohoda jeho Kearnage byli vyborny a pred rokem v Brne to tezce rozbalil tak doufam ze bude hrat naposled.[/quote]

Bude. sm3

Rendolf
    Člen

Huhuuuuu!!! Na Kaye jsem se vždycky těšil… Už jen díky němu se tam vyplatí jít, kdy zas bude taková příležitost… Doufám, že zahraje trochu tvrději sm14

tiesto5582
    Člen

Bryan Kearney tezka pohoda jeho Kearnage byli vyborny a pred rokem v Brne to tezce rozbalil tak doufam ze bude hrat naposled.

Joe
    Účastník

[quote hectic] zvuk uprostřed byl dobrej, takže dá se předpokládat, že bude znovu[/quote]

S8&Tab super, ale třeba na Tyasovi to bylo napikaču…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

To s tebou nemůžu souhlasit. uprostřed byl zvuk přebasovaný , nevyvážený .V pravo zase slabý bez dynamiky, jako bych ho poslouchál z kilometrové dálky….Když si vzpomenu na předchozí Trancefusion v Inchebě nebo na poslední transmisson( mimochodem dle mého názoru nejlepší zvuk, co kdy na trancemission byl ) to bylo úplně o něčem jiném…… Ale to už je teď jedno.

hectic
    Člen

[quote spacedreamer]Line- up vypadá zajímavě. Jen doufám, že se zlepší zvuk. Poslední akce byla po zvukové stránce hodně špatná. Když není dobrý sound tak je úplně jedno kdo hraje.........[/quote]

zvuk uprostřed byl dobrej, takže dá se předpokládat, že bude znovu

[quote styk pohlavson]... a že snad nehrozí opáčko Elements of Life 2007..[/quote]

mi ani nepřipomínej sm0 moje první halovka a hodně špatnej zážitek… nezapomenu jak byly zapoceny chodby takovym způsobem, že nebylo vidět na 3 metry a podlaha klouzala jak na ledě….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Line- up vypadá zajímavě. Jen doufám, že se zlepší zvuk. Poslední akce byla po zvukové stránce hodně špatná. Když není dobrý sound tak je úplně jedno kdo hraje………

Proč talíř? Dneska jsem viděl lupeny ještě za 650,- CZK, což si myslím, že není špatný? sm3

mno.. nevím no.. dát talíř jenom za Kaie … to nevím jestli se mi bude chtít, kdyby alespoň ten Morph byl tak dobrej jak před lety.. o značce Cosmic Gate ani nemluvě..

no uvidíme . zatím to moc neplánuji ..

kameja
    Člen

vzhledem ke zvuku vitana varianta…

Na jarní Trancefusion bylo cca 8.000 lidí, na téhle podzimní bude odhadem cca polovina a pravý křídlo by tak bylo poloprázdný, takže si myslím, že ta střední hala nebude špatnej nápad, navíc tam byl prý lepší zvuk. Věřím, že bude jako vždy na Trancefusion akcích „příjemně zaplněno“ a že snad nehrozí opáčko Elements of Life 2007..

K1aptcha
    Člen

jen aby tam nebylo lepší vedro sm15

Anysa
    Člen

Troufám si tvrdit, že pravé křídlo by se asi nezaplnilo, tak jak by chtěli. Myslím, že o to víc bude lepší atmosféra, lepší partypeople a nakonec je tam i lepší zvuk sm0

spawn.leo
    Člen

tak samostatně bych na ně nešel ani já a to mě všechny jména hodně lákaj, ale za cestu do prahy by mě to nestálo, ale takhle po kupě by lidi byli blázni kdyby si to nechali ujít!!:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.