TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 411)
  • Autor
    D4ve
    Člen

hell yeah sm5

mareno
    Člen

Bryan Kearney sm11

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote seven]Když mu nebudete věnovat pozornost, bude na fóru odcházet tak jak bude přicházet. Ta pozornost to živý :-)[/quote]

+1

seven
    Účastník

Když mu nebudete věnovat pozornost, bude na fóru odcházet tak jak bude přicházet. Ta pozornost to živý 🙂

Anonymní uživatel
    Host

No prave. Je smutne, ze nedokazes zachovat respekt k lidem, kteri byli kdysi tvi oblibeni …

D4ve
    Člen

Dardic: 2 roky zpátky jsem lízal koule i Schulzovi sm15

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: 2 roky zpatky bys mu nejradsi lizal ko*le a ted na nej jen nadavas … sm7

seven
    Účastník

myslíte, že by zase k nám mohl někdy někam dorazit Arnej? Miluji jeho hluboký temný apokaliptický drtivý sound 🙂

Michal
    Účastník

sm15

D4ve
    Člen

Artento Divný? To neee sm9 sm15

Obelix
    Člen

[quote styk pohlavson][quote Obelix]Podlě mě ve čtvrtek se ohlasí Shogun. Na víkend Susana a po víkendu příjde ten "drtikol".sm3[/quote]

Překvapuje mě, že nikdo nepočítá s možností, že se jeho jméno mohlo na jeho FB opravdu objevit omylem.. sm3[/quote]
    Moc dobře víš, že já na FB nejsem, takže jsem na důkaz Tour Dates od kámoše, a navíc mi to přišlo docela reálné jméno na podzimní TF, ale každej se může mýlit. sm4

Myslím že velmi povedený line-up na české poměry,škoda že tam není více rychlejšího tempa. Věřím že poslední jméno je Kearney 🙂

Shogun bude 29.9. s Ferrym Corstenem na Full on Ferry v Austrálii a tamní promotér chtěl bezpodmínečně oba dva pro ten gig.
    Vzhledem k tomu, že mají oba dva stejnou bookingovku, nebylo pro ně moc co řešit.. Ale budeš ho mít na jaře?! sm3

Tecko
    Člen

Artento Divini Artist Page z Holandska je další jméno, které doplní již oznámené Cosmic Gate, tyDi, Kai Tracid, Alex M.O.R.P.H., Lange a Tenishia. Zároveň oznamujeme, že Shogun bohužel součástí tohoto line-upu nebude z důvodu zrušení rezervace kvůli jednomu turné. Ale slibujeme, že se na něj můžete těšit hned na další velké Trancefusion!

Vim ze to tu je slo mi o toho Shoguna

spawn.leo
    Člen

opět musím podotknout že TF team opravdu umí!! promě naprosto užasnej lineup.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.