TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 411)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jako já vám nevim, sice zvučný jména, ale to bude hodně pomalá TF to zatim vypadá :/ chce to ještě nějakýho upliftaře jinak nejedu sm16

ErikDeejay
    Člen

sm0 sm0 sm0

Anonymní uživatel
    Host

[quote K1aptcha]tady je slepých lidí sm0[/quote]
    stane se 😀

K1aptcha
    Člen

tady je slepých lidí sm0

Anonymní uživatel
    Host

LANGE – další oznámené jméno pro podzimní Trancefusion!

ErikDeejay
    Člen

budú ešte 2 sm3

spawn.leo
    Člen

no já už doufam že žádnej dj nebude. nebo když už tak dvě stage. protože čim víc DJs tim kratší dobu potom hrajou.. takže optimál je tech 7 a bohatě to stačí..

mareno
    Člen

[quote ErikDeejay]podľa mňa si najväčšiu hviezdu a lákadlo nechávajú na koniec sm4[/quote]

Podle mě už žádné větší lákadlo nebude. Věřím spíš v nějakého drtikola.

ErikDeejay
    Člen

podľa mňa si najväčšiu hviezdu a lákadlo nechávajú na koniec sm4

mareno
    Člen

[quote davvveetrance]Můj tip je že tam ještě bude jedno 140bpm jméno + Shotgun 🙂 Kearney,Indecent,Askew. Tak doufám že jeden z nich tam bude :)[/quote]

Snad budeš mít pravdu…

Můj tip je že tam ještě bude jedno 140bpm jméno + Shotgun 🙂 Kearney,Indecent,Askew. Tak doufám že jeden z nich tam bude 🙂

K1aptcha
    Člen

tak jsem to tipoval správně sm0 ale škoda, že je to další spíš pomalejší jméno… no co se dá dělat sm3 nešlo by ho přemluvit na oldskool set jako na Luminosity (nebo přemluvit Cosmicy?)? sm2

PS: „Do úplného vyluštění tajenky zbývají ještě dvě jména světových DJs a jeden speciální host“

prochi
    Člen

tak další jméno na TF je LANGE

mareno
    Člen

Lange

mitchel
    Člen

Susana v posledním ASOTu říkala že turné k jejímu novému albu bude i v Praze pokud sem dobře slyšel..takže je možné že bude součástí Trancefusion (navíc má se Shogunem nový track.,tak by ho mohli dát live na TF.)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.