TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 411)
  • Autor
    seven
    Účastník

Masakr by byla Fei-Fei. Na asotu 550 v LA byla likvidační, sice mimo styl, ale co 🙂

Fei-Fei live at the ASOT 550

D4ve
    Člen

Nulda: neblázni sm16

Prochi: respektuju vždy a všechny sm3

Michal
    Účastník

[quote prochi][quote D4ve]seven: line-up snů? sm17[/quote]

Měl by ses naučit respektovat to, že něktěří mají jiný vkus než ty, a možná bys pak nemusel vyplodit takhle zbytečný komentář.[/quote]

+1 konecne to nekdo rekl !

seven
    Účastník

tak to je moc, pochopil jsem to že to prochi píše mě. Prochi moc se ti omlouvám za ten příspěvek který tu 15 minut vysel, jsem coco jambo 🙂

prochi
    Člen

[quote D4ve]seven: line-up snů? sm17[/quote]

Měl by ses naučit respektovat to, že něktěří mají jiný vkus než ty, a možná bys pak nemusel vyplodit takhle zbytečný komentář.

Nulda
    Účastník

chtělo by to ještě někoho kdo pořádně naloží – Indecent Noise, Kearnyho…? sm5

D4ve
    Člen

seven: line-up snů? sm17

seven
    Účastník

vado to bude brutalita… na cosmikách budu poprvý a na alexovi taky , pro mě malej line-up snů, děkujism9sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]prochi: Tenishia je taky už potvrzená?[/quote]

jj viz stránky TF

Anonymní uživatel
    Host

prochi: Tenishia je taky už potvrzená?

ErikDeejay
    Člen

[quote wenca]Cosmic gate by byli naprosto super, kdybych věděl, že budou hrát Exploration of space, The truth, The wave, Back to earth apod. a ne to, co hrajou a tvoří teď .......sm19[/quote]

tak Exploration Of Space stopro zahrajú…ale určite nie v originále sm4…ešte hrajú docela často „Raging“..ten remix od Popova…je to škoda, že nehrajú staré pecky no…sm12 dúfam, že aspoň Kai nesklame a zahraje nejaký starý set sm3

dardic
    Člen

ErikDeejay : Stačí si pustit Hardstyle sm4 DnB už je moc a hlavně jsou to lámané beaty sm4

Anonymní uživatel
    Host

podle lajny to vypadá, že budu prodávat ty lupeny… 🙁 jediný co potěší je alex…

wenca
    Účastník

Cosmic gate by byli naprosto super, kdybych věděl, že budou hrát Exploration of space, The truth, The wave, Back to earth apod. a ne to, co hrajou a tvoří teď …….sm19

ErikDeejay
    Člen

ešte to vidím na Ferdu Corstena sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.