Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trancefusion 4 – 29.9.2012
- Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 10. 2012 v 16:15 #211173
K1aptcha
Člen[quote Anonymní uživatel]Neviete tu niekto prosím Vás, čo je táto verzia tej zvučky z pevnost Boyard?
Hrál to Artento Divini..alebo najlepšie by bylo, kde to priamo zoženiem..?? Toto jednoducho mosím mať!! Ďakujem :**http://www.youtube.com/watch?v=n6qjkSQodV0&feature=player_detailpage%5B/quote%5D
[b]Paul Koulak – Fort Boyard Theme (Thomas Coastline & Lucas Age Rework)[/b]
2. 10. 2012 v 16:05 #211171Anonymní uživatel
HostNeviete tu niekto prosím Vás, čo je táto verzia tej zvučky z pevnost Boyard?
Hrál to Artento Divini..alebo najlepšie by bylo, kde to priamo zoženiem..?? Toto jednoducho mosím mať!! Ďakujem :**http://www.youtube.com/watch?v=n6qjkSQodV0&feature=player_detailpage
2. 10. 2012 v 14:52 #211169sneck05
Člen[b]Videa z Trancefusion Autumn od Ronnyho[/b]
http://www.techno.cz/clanek/41570/videa-z-trancefusion-autumn-od-ronnyho
sm3
2. 10. 2012 v 13:38 #211167Anonymní uživatel
NeaktivníMůj reportík na hlavní stránce…
2. 10. 2012 v 10:27 #211160hectic
ČlenTecko: poslouchal jsem Kaiův set a sice částečně souhlasim s tim prvnim trackem, ten mohl míchnout dřív, ale co se týče těch extended verzí ostatních tracků u těhle klasik, tak si nedokážů představit, že by třeba 4 just 1 day nebo Conscious ořezal o tu omáčku. Tyhle tracky si dřív uměl člověk užít od začátku do konce, protože měly i hlavu a patu. Navíc na takovýhle akci po takový době by jen blázen chtěl slyšet brejk melodii a nazdar sm0 . Jinak nikdy asi nepochopim proč se přesně na minutu musí dodržovat harmonogram a některý tracky se musí utínat uprostřed. Jako by to nebylo jedno jestli je to 5 minut navíc.
2. 10. 2012 v 8:36 #211158Ma7ous
Člen[quote styk pohlavson][quote Ma7ous]Tak jsem si po dlouhé době užil párty, napřed to hodně špatně odstatoval Divini[/quote]
Neříkám to proto, že je to můj kamarád, ale ono se blbě začíná, když seš zvyklej hrát jinak a tvrdějc, na začátek prostě nějaký ty vokálky apod. patřej
a jinde v lajně bejt nemohl, protože na to by nepřistoupily managmenty djs, kteří jsem marketingově nad ním.[/quote]Tohle chápu a děkuji za vysvětlení snad někdy příste v prime timu 🙂
2. 10. 2012 v 8:28 #211157Anonymní uživatel
HostTak za mě následující:
Přišel jsem až na Tenishiu a naprosto jsem nevěděl co od nich čekat. Byli ale skvělí, obrovsky mě překvapili. 8/10
Lange začal sérii, ve které mi hudebně splynul společně s tyDim, Cosmic Gate a Alexem. Přesto mě potěšil Ferry Corsten ft. Betsie Larkin – Not Coming Down (Dash Berlin 4AM Remix) a remixem Children. Tyhle 2 songy jsem si opravdu užil, ale jinak průměr a šeď. 4,5/10
tyDi jako by pokračoval v Langeho setu až na to, že mi v hlavě neutkvělo nic. Pořád stejný Bum bum bum bez melodie. 4/10
Cosmic Gate – od nich jsem čekal takovej jejich standard a asi ho i zahráli. Oldies vypalovačka na závěr jim u mě přidává bod, takže 5,5/10
Na Alexe jsem se strašně moc těšil, úplně nejvíc z celého line-upu, očekával jsem upliftí jízdu, ale pokračoval v bum bum nudě Langeho, tyDiho a Cosmiců 🙁 Kromě An Angels Love mě vůbec ničím nezaujal. 4,5/10
Kaie jsem chtěl propařit,ale za a) mě strašně bolely nohy a za b) to bylo takový uspávání hadů, že jsem si musel jít sednout. Když ani po půl hodině nezrychlil,tak jsem šel vcelku zklamaně na vlak.
Kearneyho jsem neslyšel.
Jo a ještě Jes. Tady spokojenost, melodický songy, to je pro mě. I když TF Autumn 2011 a Christianu Burnsovi to nesahalo ani po kotníky (protože to tehdy byla vážně bomba a nevím, kterej vokalista by to mohl překonat), tak hodnotím velice kladně. 8/10
Co se týká organizace tak super, moc děkuju TF teamu, že takový akce pořádá, protože bez nich bych umřel nudou. Velkej palec nahoru a nepřestávejte vozit DJs. Dík 🙂A něco k hudbě samotné, za kterou promotér nemůže, takže následující věty vůbec nejsou kritikou TF týmu. Kam se proboha poděla nějaká melodie?!?!?! Vždyť to je všechno na jedno brdo. Neustále v jednom bpm bez nějaké melodické linky, bez vokálu, prostě vrz bum bum. Zaplať Pánu Bohu, že ještě pořád existujou lidi jako Daniel Kandi, Dash Berlin, Ottaviani, van Buuren, Aly a Fila, Tyas, Akesson, Arctic a ostatní jim podobní (nemusí to být nutně upliftaři), kteří fakt dokážou udělat melodickou věc, která vám zůstane v hlavě. Z minulé TF jsem si stáhnul a poslouchal víc jak půlku setů, protože za něco stály a chtěl jsem si je poslechnout znovu a znovu. Z tohoto TF si určitě nestáhnu nic, protože to bylo všechno stejný. Stáhnul bych si Tenishiu, ale jejich set asi nikdo nenahrával.
Takže suma sumárum pro mě největší zážitek byli kluci z Malty Tenishia, protože hráli fakt výborně.
Howgh.PS: Už aby byla klubovka TF. Jsem si jistej, že Daniel Kandi mi připraví zážitek, na kterej nezapomenu 🙂
2. 10. 2012 v 4:14 #211156Paya
Člentak hlavními lákadly pro mě byla 3 jména – Jes, Kai a Kearňák – a všichni tři se předvedli úplně super ;o) naprostá spokojenost
1. 10. 2012 v 23:03 #211152seven
ÚčastníkSkvěle zakončenej topic misso 🙂 Jinak v rozhovoru s Kaiem padlo něco o novém albu nemýlím-li se?sm3
1. 10. 2012 v 22:21 #211150Anonymní uživatel
Hostblahblah Lange, blah tydi, Gate, mrdky Morph, blahblah svetla, zvuk, zachody…
[b]KAI TRACID!!![/b]
… pre mna o 2 triedy nad ostatnymi! (okrem kearny-ho, musel som na vlak). Neskutocne som si zaparil na jeho sete-asi ako este nikdy predtym. Neskutocne. Neskutocne! Ako tu uz zopar razy odznelo-splneny sen, euforia. Keby hral ten vecer sam, odchadzal by som v oblakoch :)) Ospravedlnujem sa za nekriticky pohlad, ale neda sa inak, ked na jeho trackoch clovek vyrastal… Starsi snad pochopia…
[b]Dakujem PAN TRACID, dakujem![/b]
[img]http://i1153.photobucket.com/albums/p520/sexdrugs39/cute_meme.png[/img]
1. 10. 2012 v 21:08 #211147K1aptcha
Členve zkratce pro mě hodně pomalá párty plná už takovýho „hybridnějšího“ (ne)trancu, ale tak čekal jsem to, bohužel… to před M.O.R.P.H.em snad ani komentovat nebudu, ten sound nemusim, a spíš mě to občas zprudilo (podruhý ta nová verze Loops & Things u Lange a pak ty příšerný odbytý předělávky The Theme a Exploration Of Space od Cosmiců)… první regulerní uplifting až někde ve 3:30 při Alexovi, to je prostě docela síla, navíc právě M.O.R.P.H. spíš zklamal, set měl na moje poměry teda takovej zvláštně „zadumanej“… Kai taky hrál dost pomalu, ale aspoň zahrál dost svých věcí, některý v raritnějších remixech, což jsem docela kvitoval… takže jsem si nakonec za odměnu možná i nejvíc užil svůj vlastní 143 – 170 bpm set sm15
jinak z hlediska veškerého zajištění, zvuku a světel a tak příjemná akce, to zas jako jo, ale příště se budu i s podobnym lineupem dost zamýšlet, jestli na takovou akci pojedu… teď jsem jel hlavně kvůli Kaiovi…
PS: kdybyste někdo dělal nebo viděl [i]tracklist[/i]y, můžete je dávat sem http://forum.trance.cz/read.php?7,208082
1. 10. 2012 v 20:57 #211145Anonymní uživatel
Hostm.o.r.p.h. – zdaleka jsem neslyšel celý, ale na začátek pro mě víc než slušný..
pruzkumníci vesmíru – nvm proč je bookli, asi na jistotu trochu.. za mě tresrtuhodná chyba.. už minule mě to nebavilo.. tentokrát jsem rovnou utekl.. na drunou stage, kde hrál coastline.. vyzní asi divně, ale troufám si tvrdit, že kdyby stage stylově zaměnili, tak by ten úspěch u lidí byl razantně větší.. samozřejmě tisíc hlav tisíc názorů ale ta svižnost prostě hl.stagy sluší víc než ty neskutečně dlouhý breakdownový nájezdy.. Ale co už.. Trošku trend moderní doby.. Zpomalit.. Body dolů..
Kai Tracid – předvedl dle mýho povedenej set.. i když začinal taky pomalu, postupem času to pak bylo svižnější.. Life is too short bylo, takže v závěru i celkem spokojenost..
Bryan Kearney – takhle kdyby hráli všichni, to by byl ráj… 🙂 velikou radost mi udělal s 4strings-take me away.. Splnil to, co asi měl..a konec šmitec, zavíráme.. Ale prostě teď v těhle chvílích tam měl nastoupit nějakej hard-trancovej magor 🙂 nenapadá mě nějak nikdo protože to už nikdo nehraje ale něco ve stylu scot project..svýho času.. okej do konceptu by to až tolik nezapadlo..ale fantahii se meze nekladou.. Závěr: jelikož trance je už dávno jinde, čekal jsem to o dost horší.. Rada pro ty, kteří jsou zklamáni.. Zkraje večera si položte otázku zda-li jdete za party, nebo za konkrétní hudbou.. Dá se to, všechno je o tý hlavě žejo ;)))1. 10. 2012 v 20:44 #211143Ferdan
ČlenTak taky přihodím pár dojmů:
Organizačně už tradičně neni téměř co vytknout, to maji prostě organizátoři zvládnutý na 1. Zvuk byl konečně taky parádní. A co mě dostalo asi nejvíc, byla atmosféra, to už jsem v hale docela dlouho nezažil.
K DJům: Artenta jsem nestihnul, takže nehodnotim.
Tenishia – moc jsem nevěděl, co čekat, znal jsem je z minulosti spíš jako uspávače hadů, ale hodně mile mě překvapili, hlavně ke konci to mělo grády. 8/10
Lange hrál taky hodně slušně, rychleji, než jsem čekal a bavilo mě to dost. taktéž 8/10
TyDi – zažil jsem ho poprvé, a moc mě nenadchnul, docela trefná mi přišla hláška kamarádky, že je to spíš roztleskávač, než DJ 🙂 5/10
Cosmic Gate – ani dobrý, ani špatný, prostě jejich klasika z poslední doby 6,5 /10
Alex Morph – no, umí líp, co si budem povídat… ze začátku dost monotónní, druhá půlka lepší, An Angels Love nejlepší sm5:) 7/10
Kai Tracid – splněnej sen,set noci, víc se říct ani nedá… Kai jenom ukázal, o kolik to bývalo pře lety lepší než teď. 10/10
Bryan Kearney – nářez jako blázen, kdykoliv jindy by to byl set noci, takhle jenom parádní pokračování dokonalýho sm5:) 10/10Každopádně akce výborný, asi bych řekl, že mě ze všech trancefusion bavila asi nejvíc, už dlouho mě takhle nebolely nohy sm3:) Snad to na jaře bude stát taky za to.
1. 10. 2012 v 20:22 #211142Tecko
Člen[quote styk pohlavson]Téčko: On dj nemůže ale pouštět radio edity, to by se kurevsky blbě míchalo a bohužel dřív se dělalo tracky hodně dlouhý.. sm4
Jinak problém Kaie, že zněl zezačátku trochu utahaně, byl ten, že on ty věci, co byly ve 138-140 bpm hrál na 132-133 bpm a tudíž ty tracky postrádaly
dynamiku, někdy u Liquid Skies pak zničehonic v jednom tracku zrychlil snad o 3 bpmka a pak už to bylo ok.[/quote]
jj chápu ale po nějakým tom breakdownu tam mohl míchnout něco dalšího. Teď už houby 🙂 Ale jak říkáš asi to hrál v pomalejším tempu. To třeba Kearny se nenudil ani minutku 🙂1. 10. 2012 v 20:15 #211141styk pohlavson
ČlenTéčko: On dj nemůže ale pouštět radio edity, to by se kurevsky blbě míchalo a bohužel dřív se dělalo tracky hodně dlouhý.. sm4
Jinak problém Kaie, že zněl zezačátku trochu utahaně, byl ten, že on ty věci, co byly ve 138-140 bpm hrál na 132-133 bpm a tudíž ty tracky postrádaly
dynamiku, někdy u Liquid Skies pak zničehonic v jednom tracku zrychlil snad o 3 bpmka a pak už to bylo ok. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.