TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 411)
  • Autor
    Michal
    Účastník

D4ve: nepojedeš sm15

ErikDeejay
    Člen

Vocal Trance není Handz-up sm18

D4ve
    Člen

Ještě 2 poslouchatelné jména a pojedu sm2

Schmidt
    Člen

Tohle interview jste viděli ? Kai tady mluví o mnoha zajímavých věcech a událostech, které ovlivnily vývoj jeho kariéry a také to, že se v roce 2005 úplně vytratil…

[size=x-small]edit by K1aptcha: video vloženo[/size]

K1aptcha
    Člen

BTL Agency

Anonymní uživatel
    Host

jak se jmenuje ta banda co organizuje TF? jendak se mi moc líbí jak sem vozí jména, snaží se o noví a taky jakym způsobem to maj zmáklý organizačně! fakt jsem moc rád, že tu máme TF!sm11

Anonymní uživatel
    Host

2wenca: nemysli si, já jsem německým hard-dancem, dancem, euro-trancem a hands upem odkojen stejně tak jako ty. myslim si, ze na dnesni mladez zanecha dnesni avicii a trouse stejnou stopu jako na nas kdysi atb, starsplash a nebo pulsedriver.

2K1aptcha: Jasny striktnejsi trance to by tam nesmel byt pop-dance-trancovy Dash Berlin nebo ATB. Podle me by byla velska skoda, kdyby se Trancefusion omezovala pouze na strikni uzky trance okruh. Jednak by na ni prislo pak min lidi a navic jim taky brzo dojdou jmena. Pulku jmen vyzere United Music no a co zbyva?
    Za chvilku se to zacne hodne opakovat, takze jedina cesta je nebranit se tomu dat tam obcas nekoho oldschool jako je Kai Tracid a nebat se Trousu jako s Artym nebo SvD a davat taky sanci novejm no-name tvarim.

Ferdan
    Člen

Tak další je tyDi, zatim mi dělaji radost

Kucas
    Účastník

tak už zas přestaňte offtopicařit sm0

další jméno [b]tyDi[/b]

wenca
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]2K1aptcha: Zrovna jsem chtel dodat, ze na house a trouse se tady docela solidne plive (obecne na trance.cz), ale euro-trance a dance by nevadil.[/quote]

mám to říct na plnou hubu? sm0
    protože euro-trance a dance z přelomu tisíciletí byla taneční energická muzika, dnešní house a trouse už v člověku nezanechá nic……
    ale je mi jasný, že mladší ročníky, kteří euro-trance nezažili, nemůžou srovnávat, a tak žerou to, co se do nich hrně teď sm4

K1aptcha
    Člen

[quote Anonymní uživatel]2K1aptcha: Zrovna jsem chtel dodat, ze na house a trouse se tady docela solidne plive (obecne na trance.cz), ale euro-trance a dance by nevadil.[/quote]

nj my sme tady trochu divní, ale většina lidí jde asi s trendem, takže jim ty na-house-lý hudebníci asi nevadí sm15 to by na TF třeba němel bejt Arty, kdyby to měl bejt trance nějak víc striktněji
    a mě euro-trance a natranclej dance/handz-up nevadí z toho pohledu, že to má trancy feeling a je to docela sranda (jen ta muzika nejde brát moc vážně, protože z nějakýho hudebnějšího hlediska je to docela sh*t… ale tak najdou se fajn věci, ne že ne)

Anonymní uživatel
    Host

2K1aptcha: Zrovna jsem chtel dodat, ze na house a trouse se tady docela solidne plive (obecne na trance.cz), ale euro-trance a dance by nevadil.

K1aptcha
    Člen

tak oni tam nechtěj všechny jména najednou, to by bylo bláhový sm4 na druhou stranu, na dost trance akcí se cpe house a taky to „nikomu“ nevadí, tak nevidim důvod, proč by nemohlo bejt nějaký rozumný nostalgický komerční jméno za začátku století sm3 třeba to tim Tracidem začíná sm0

ještě ad Shog, Raven… no můžou si trochu za to sami, že remixujou a jsou remixovaný handz-up jménama (DJ Gollum feat. Felixx – Fairytale Gone Bad (DJ Space Raven vs. Soulcry Remix), Star Trooper – One In A Million (DJ Space Raven Remix), Brooklyn Bounce – Bass, Beats & Melody Reloaded (DJ Space Raven Remix), DJs @ Work – Some Years Ago (DJ Shog Remix), DJ Shog – Jealousy (Merlin & C-Bass Remix), DJ Shog – Feel Me (Through The Radio)(Axel Coon Remix) atd.) a tipoval bych, že se často objevují i na komerčních kompilacích typu Future Trance, Tunnel Trance Force, DJ Networx… ale jak jsem naznačoval, jsou tak někde rozumně na hraně sm4

wenca
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]A ja chci Bass Huntera a Ozone 😀 ....
    Jste se trochu zblaznili.. tak si udelejte party Dancefusion ;)[/quote]

Bass Hunter to už je taková klasická hopsačka a o O-Zone ani nemluvím, to nemá ani s dance nic společnýho, to bylo nějaký disco sm18 Ale tvrdit, že DJ Shog (a i DJ Space Raven) je handz-up mi nikdo nebude!!! sm0

Anonymní uživatel
    Host

A ja chci Bass Huntera a Ozone 😀 ….
    Jste se trochu zblaznili.. tak si udelejte party Dancefusion 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.