TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 411)
  • Autor
    spawn.leo
    Člen

jo to co tu píšete jsou moje dětský léta:). ještě teď mam hromadu kazet s nahranejma válama z rádia:)

ale ted by mě spíš zajímalo kdy bude zveřejněnej celej line up a nebo další dj?? s morphem sem velice spokojenej děkuji:)

K1aptcha
    Člen

[quote ErikDeejay]Jo Sylver, Noemi, Lasgo, Ian van Dahl, Barthezz, Beam & Yanou, Milk Inc., Aquagen, Mark 'Oh, Brooklyn bounce, 666, Pulsedriver, DJ Visage, DJs @ work, Lovestern galactika project, Blank & Jones, Kai Tracid, Future breeze, Rocco_________________ schvaľujem každé jedno meno sm3

proberte se?

nič nie je nemožné sm2 viz dnešný hokej sm3[/quote]

tak ještě problém je, že dost těch projektů už taky neexistuje nebo nedělá nic trancy sm2

no každopádně bychom to měli řešit spíš tady http://forum.trance.cz/read.php?1,59896, nevim, jestli neofftopicujem moc…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Kucas]Proberte se ...[/quote]

asi tak no…sice uznávám, že oživit to nějakým takovýmhle handz-up jménem by možná nebylo špatný, protože mi to přidje furt zajímavější než nějakej pomalej progař…ale i tak…TF je trance akce a já tam nechci hopsat na nějakýho Pulsedrivera jako na dětský diskošce tvl sm15

dal bych si znova Pattersona sm11

wenca
    Účastník

[quote Kucas]Proberte se ...[/quote]

Právě jdu spát, až ráno sm11

DjDkD@ve
    Člen

[quote wenca]SHOGA SHOGA SHOGA !!!!!!!!! sm0sm11

hectic:

Jo Sylver, Noemi, Lasgo, Ian van Dahl, Barthezz, Beam & Yanou, Milk Inc., Aquagen, Mark 'Oh, Brooklyn bounce, 666, Pulsedriver, DJ Visage, DJs @ work, Lovestern galactika project, Blank & Jones, Kai Tracid, Future breeze, Rocco, ..........

to byly časy.....to bylo hodin strávených koukáním na VIVU a nahráváním toho množství pecek na videokazety sm11
    kde jsou ty časy? nenávratně pryč sm19[/quote]

Vsechny jsem na prelomu tisicileti hraval v Lovosickem Jetu a lidi to celkem brali (skoro pokazde vyprodano), ale z drtive vetsiny jsou v soucasne chvili jen trosky zasle slavy… Bohuzel…

ErikDeejay
    Člen

Jo Sylver, Noemi, Lasgo, Ian van Dahl, Barthezz, Beam & Yanou, Milk Inc., Aquagen, Mark ‚Oh, Brooklyn bounce, 666, Pulsedriver, DJ Visage, DJs @ work, Lovestern galactika project, Blank & Jones, Kai Tracid, Future breeze, Rocco_________________ schvaľujem každé jedno meno sm3

proberte se?

nič nie je nemožné sm2 viz dnešný hokej sm3

Kucas
    Účastník

Proberte se …

wenca
    Účastník

SHOGA SHOGA SHOGA !!!!!!!!! sm0sm11

hectic:

Jo Sylver, Noemi, Lasgo, Ian van Dahl, Barthezz, Beam & Yanou, Milk Inc., Aquagen, Mark ‚Oh, Brooklyn bounce, 666, Pulsedriver, DJ Visage, DJs @ work, Lovestern galactika project, Blank & Jones, Kai Tracid, Future breeze, Rocco, ……….

to byly časy…..to bylo hodin strávených koukáním na VIVU a nahráváním toho množství pecek na videokazety sm11
    kde jsou ty časy? nenávratně pryč sm19

ErikDeejay
    Člen

[quote K1aptcha]styk: znám, ale tak okrajově, není to úplně můj šálek, takovej lehce techy dancík no sm3

Megara vs. DJ Lee +1 sm15 dal bych si... ale už taky zpomalujou, dalo by se říct W&Wčkujou[/quote]

tak keby zahrali set so staršími vecami…Human Nature, For A Moment, Outside World atď., tak by som umrel blahom sm0

ešte Shoga pls…a už nič viac si neprosím…sm3

hectic
    Člen

Ooooooooo teď jsem si pustil Another World od Shoga a mám normálně zimomriavky sm5 takže Shoga pls, děkuji sm0

ještě si jdu pustit něco od Noemi, Ian van Dahl, Noemi, Lasgo a Sylver, trocha happy nostalgie po tom supr hokeji sm0

Erik: od nich toho moc neznám

K1aptcha
    Člen

styk: znám, ale tak okrajově, není to úplně můj šálek, takovej lehce techy dancík no sm3

Megara vs. DJ Lee +1 sm15 dal bych si… ale už taky zpomalujou, dalo by se říct W&Wčkujou

ErikDeejay
    Člen

[quote hectic]Pulsedriver - Galaxy to jsem hodně prožíval sm0 nebo Mark'Oh, Aquagen nebo Brooklyn Bounce pro mě byly tehdy naprost špičkový..... ale musim říct, že Shog je jedno z mála jmen, který by mě fakt lákalo[/quote]

mňa ešte Megara vs. DJ Lee sm3

hectic
    Člen

Pulsedriver – Galaxy to jsem hodně prožíval sm0 nebo Mark’Oh, Aquagen nebo Brooklyn Bounce pro mě byly tehdy naprost špičkový….. ale musim říct, že Shog je jedno z mála jmen, který by mě fakt lákalo

Obelix
    Člen

Tak třeba Rank 1 mě mrzí, přal jsem si je na další TF v roce 2013, kdyby ještě udělali hymnu, tak by TF se dostala zase na jinej level.sm3

Klaptcha. Diky za osvetleni. Btw svoji dobu jsem mel docela rad Johna Markse, mel Carnival takovej velkej hit, znas? sm3

Mareno: Presne tak, ani jedno jmeno z tech, co jsi vypsal, na podzimni TF nebude.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.