TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 411)
  • Autor
    mitchel
    Člen

[quote wenca][quote K1aptcha]ad Dean, Shog - říkalo se tomu euro-trance, teď se tomu už spíš říká handz-up... [/quote]

Já ti nevím, že je to eurotrance beru, ale že je to to samý jako handz-up už ne....... když srovnám Shoga a jeho This is my sound, DJ Visage - Thunder třeba s dnešníma handzupovýma trackama typu DJ Gollum, Ced Tecknoboy atd., tak je to jako nebe a dudy..... tamty pecky měly breakdown, krásně to vygradovalo, zatímco dnes jsou jen zpívánky a pak začne skoro z fleku hlavní melodie....[/quote]

jojo souhlas, v dnešní době ten Hands up stojí už za velké **** 🙁 ..ale sem rád že sem na tom vyrůstal..dj shog,pulsedriver,ole van dansk,cosmic gate nebo megara vs dj lee (těch umělců bylo mraky) to byla pecka za peckou..v dnešní době se vydává každý měsíc track s 10 remixama a většinou neposlouchatelné…

wenca
    Účastník

mě by stačil Ronny K. sm11

Anonymní uživatel
    Host

Super, dalsi vyborny jmeno, uz by stacil jen Eddie Halliwell a naprosta spokojenost 🙂

Anonymní uživatel
    Host

taky jsem spokojen, uvidíme jak budou hrát, už jsem se párkrát těšil na jméno a on mě zklamal a někdy jsem zase od někoho moc nečekal a byl výbornej takže to posouzení hraní nechávám spíš až na tu noc

K1aptcha
    Člen

wenca: jo takhle nějak to myslim, navíc píšu Shog nerovná se Cascada, záleží jak to kdo bere…

M.O.R.P.H. je fajn jméno sm3

Jen tak dál 🙂

wenca
    Účastník

[quote K1aptcha]ad Dean, Shog - říkalo se tomu euro-trance, teď se tomu už spíš říká handz-up... [/quote]

Já ti nevím, že je to eurotrance beru, ale že je to to samý jako handz-up už ne……. když srovnám Shoga a jeho This is my sound, DJ Visage – Thunder třeba s dnešníma handzupovýma trackama typu DJ Gollum, Ced Tecknoboy atd., tak je to jako nebe a dudy….. tamty pecky měly breakdown, krásně to vygradovalo, zatímco dnes jsou jen zpívánky a pak začne skoro z fleku hlavní melodie….

Anonymní uživatel
    Host

Alex M.O.R.P.H

mareno
    Člen

Takže Alex Morph sm11

mareno
    Člen

[quote styk pohlavson]Mareno: Na vsechny djs ze staje Davida Lewise maji UM exkluzivni pravo, Emery urcite ne a Jochen taky nebude.[/quote]

Jestli je to takhle, tak můžeme zapomenout i na Rank1, W&W, Ashley Wallbridge ad.

K1aptcha
    Člen

ad Dean, Shog – říkalo se tomu euro-trance, teď se tomu už spíš říká handz-up… ale bral bych to u někoho jako trance podstyl, navíc přecijen třeba ten Shog má určo o něco inteligentnější produkci než třeba Cascada… na druhou stranu řekl bych, že už je to obecně spíš nostalgická záležitost, než něco co má budoucnost, bohužel (byť opět třeba Shog tak jakoby z-Cosmic-Gatovatěl, takže ten jde trochu mimo)

Mareno: Na vsechny djs ze staje Davida Lewise maji UM exkluzivni pravo, Emery urcite ne a Jochen taky nebude.

Sandeagle + Erik Deejay: Ja jsem od Deana a Shoga mel nektery veci rad, od Deana mam furt na singlovce nekde It‘ s a dream,
    to jsem zral sm3, ale je to kluci fakt trance, resp. nejaka jeho odruda? Mne to prislo takovy ani ne trance, ani ne dance…
    ale nevim, jak se tomu spravne rikalo.. To samy bejval driv Shaun Baker, jak mel treba X-plode, taky nevim, kam bych to zaradil..

Tecko
    Člen

Tak po shlednuti videa co vlozil seven jsem zavzpominal na stary dobry casy a pokud se takova hudba objevi 29.9. v Praze nemam duvod se netesit, ba naopak..

ErikDeejay
    Člen

sm7

Sandeagle
    Člen

wenca: já nesmim ani naznačovat sm15sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.