TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 411)
  • Autor
    spawn.leo
    Člen

doufám že neska v sasazu prozradí lajnu na TF. tak prosím toho kdo tam bude at to sem napíše jakmile bude moct, dekuju sm3

Obelix
    Člen

Jenda: Přesně tak, ale i tak za +/- 7 zahr. DJ’s + CZ Stage chtít na začátek 590,- to je docela pakatel..sm3

Anonymní uživatel
    Host

Obelix: řekl bych, že to bude určitě chyba, minulý podzim byla taky jen jedna a hlavně podle té ceny

Dík, Flashu 🙂

Flash2001
    Účastník

Jinak co se týče těch Flexi passů, tak vím, že v Ticketstreamu je berou, ale jde to jen v centrální pobočce na I.P.Pavlova.

Obelix
    Člen

To budou opět 3 stage? Alespoň takhle to je na je na webu http://trancefusion.cz/?menu=t5&jazyk=en&gal=

Styk: nevadí, každopádně datum parádně vyhovuje 🙂

Mám dotaz – nenapadá vás, kde bych mohla koupit lístky a platit Flexi Passem? Zkoušela jsem to v opavském Čedoku a Firo tour a řekli mi, že flexinou můžu platit jen zahraniční zájezdy. Nemáte někdo zkušenosti?

Anonymní uživatel
    Host

tak už se mi doma hřeje.-)

Kytárka: Myslím si, že je to nakonec rozumnější datum nežli by bylo některý listopadový a kdo ví – třeba to byl fígl, jak zmást konkurenci.. sm4

Flash2001
    Účastník

Všechny Trancefusion mě zatím potěšily, půjdu určitě i teďsm4

Nu dobrá, tak zítra fičím pořídit. Těším se a termín mě mile překvapil, neříkali jste „See you on the next Trancefusion… in November“? Takové klamání spotřebitele sm15

Anysa
    Člen

Jak kde, se podívej na prodejní místa na stránkách ticketstream..nesmí tam být e-ticket sm4

kameja
    Člen

tak ja se prochazet nikam nemusim, v brne to muzu vzit na nekolika mistech pro ceste z prace, ale nevim jestli ticketstream netisknou taky na A4 v prodejnach…

Anysa
    Člen

[quote kameja]tak mam dilema, vytisknout listek doma nebo si zajit pro nejakej peknej do stanku:D[/quote]

jen se projdi, venku je pěkně a lístek navíc bude skladnější 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.