TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 411)
  • Autor
    Dolvich
    Správce

Organizačně skvěle zvládnutá akce. Akorát jsem nějak špatně načasoval konzumaci alkoholu. Došli mi síly v tom nejlepším, uprostřed setu Kai Tracida. Dlouho jsem na velké halovce nebyl a tuto jsem si náramně užil. Bylo tam vše co k takové akci patří.

Tecko
    Člen

Tak přispěji taky s troškou do mlýna.
    Na party jsem jel sám, takže jsem doufal, že se nebudu nudit a hudba mě v klidu doprovodí do ranních hodin.
    Došel jsem v 9 na Tenishiu. Vůbec sjem nevědel co kluci hrají, ale set se mi líbil a přislo mi to i docela rychlý na to kolik bylo hodin. Takže jsem začal pařit, protože sedět mě to nenechalo.
    Co se týče Jes tak jsem to bral jako zpestření večera. Bylo to hezký a při Motorcycle naběhla husina. Dost dobrý. Nejvíc jsem se bal Lange, že bude hrát pomalu a pro mě nudnou hudbu. Jaké bylo překvapení, že mě udržel na place a vydržel jsem pařit i na něj. Pak přišel Tydi a ja se opět nemohl odtrhnout z placu a to jsem si chtěl šetřit síly na ranní trojku MORPH, Kai a Bryan. Tydiho jsem taky slyšel poprvé a přirostl mě k srdci. Následně jsem byl zvedavej na Cosmic Gate, protože u nich jsem nedokázal vůbec tipovat jestli to bude rychlý/pomalý. Nakonec k mému překvapení mě uchvátili hned první skladbou a ja opět zůstal až do mého oblíbence MORPHA. Máte pravdu bylo to trochu horší, ale i tak jsem na něj rád zapařil a byl to pro mě lepší průměr.
    Následně přisel ten na kterým jsem vyrůstal. Pouštěl jsem si nějaky videa na Youtube a tešil se, že zapařím na starou dobrou klasiku, kterou vyhledávám už jen v mp3 na mých starých CD. Nas*** mě už první skladbou, která jela 10min a na LED panelu bylo vidět, že se tam prostě nudí. Oproti 4minutové rádio verzi Push – Universal Nation to hrál 10min. To mě sakra nebavilo…:( ale když jsem se na něj tak těšil vydržel jsem. Naštěstí třetí nebo čtvrtá byla od Awex – moje oblíbená a od půlky setu už to mělo trošku jiný grády…jen tam mohl dat do svýho setu o 6-8 tracků víc kdyby tam nepouštěl ty extenden verze…
    Kearnyho jsem slyšel už v Brně, takže jsem čekal co nastane. Já ale našel za celou noc síly a chtěl si vychutnat i jeho řezničinu. Odběhl jsem v půlce mrknout na K1aptchu jak to tam řeže a taky se stím nepáral 🙂
    A jako třešnička na dortu dal Kearney Tillman Uhrmacher – On The Run taky moje srdcovka z mládí. Málem ukápla i slza. Takže jsem ji dal a hurá o čtvrt na 7 dom – propařená celá noc. Tím můžu hodnotit celou TF jako povedenou. Obrovský plus mají děvčata na place s pytlem na odpadky, že jsme se tam nemuseli brodit. To se má UM co učit. Příště , ale holky v rukavicích. Docela jsem Vás litoval. Tokeny taky výborný. Ceny na baru luxus. Jen jsem zase doma nechal ty spropadený víčka. Zvuk byl párkrát přebasovanej a vzadu to bylo s ozvěnou, od půlky do předu pak OK. Takže za ty peníze výborná párty. Jo a ani tam nebylo tolik blbečků jako třeba na TM. Chlapci do půl spocenýho těla apod.
    PS: Když nastoupil KAI tak spousta lidí co jsem se tak rozhlížel nepochopila o co jde. Stáli a následně odcházeli Přece jen ta hudba byla trošku jiná 🙂 My generačně starší si ji ale užili.

[quote Ma7ous]Tak jsem si po dlouhé době užil párty, napřed to hodně špatně odstatoval Divini[/quote]

Neříkám to proto, že je to můj kamarád, ale ono se blbě začíná, když seš zvyklej hrát jinak a tvrdějc, na začátek prostě nějaký ty vokálky apod. patřej
    a jinde v lajně bejt nemohl, protože na to by nepřistoupily managmenty djs, kteří jsem marketingově nad ním.

Ma7ous
    Člen

Tak jsem si po dlouhé době užil párty, napřed to hodně špatně odstatoval Divini, ale pak chlapci na druhé stagy to rozjízděli hodně slušně a taky jim patří dík. A pak jsem se těšil na tyDiho což bylo velké zklamání, Cosmic Gate nevybočili, MORPHa jsem zjistil podle videa, že hraje jinak pořád nic moc.

A pak párty začala to co předvedl Tracid hlavně ve druhé polovině setu a Bryan plynule navázal bylo užasné.

Support okolo jako vždy výborný. Jinak serte naty live zpěváky, ten prostor nazvučit asi nejde a je to vždy o uši !

Kucas
    Účastník

Za mě naprostá spokojenost dostal sem to co sem čekal jak už od nepříliš trancovýho tyDiho tak od mistra Tracida!

4 just 1 day sm5

Too many times sm5

Anonymní uživatel
    Host

Popravdě sem šel na trance fusion jen na 4 interprety Arteno Divini,Alex Morph,Kai Tracid a Bryan Kearney.S tim,že Divini hrál,co sem od něj čekal.Morph taky,ale první půle tracida byla žalostná.Nechápu,jak moh začít set 135bpm songem push – universal nation a pak to plácal pátý přes devátý nemluvě o tom,že přišel pozdě.Druhá půle už mu patřila.A Kearney,ten to rozpálil přesně,jak sem čekal.
    Zase na druhou stranu mě překvapili tenishia a lange.
    Na muj vkus už je v týhle republice přetranceováno.Měli by zkusit taky tvrdší styl jako je hard trance,tech dance a german trance,o což se vlastně pokoušej narvat do příští show organ donors
    Obrovský zklamání,který sem naprosto čekal byli cosmic gate.Od doby,co přešli na tech trance,stojej pěkně za hovno.Kde sou jejich nejslavnější songy jako the truth,raging,exploration space nebo back to earth.

Zase ale jedno pozitivum mam.Kdybych to srovnal s předešlym trance fusion,kde sem se převážně nudil a hrál xbox,tahle akce za mě dostává 7/10.

trance už je opravdu za zenitem. po x letech jsem zavítal opět na velkou halovku. krom Bryana a Kaie (který se nepočítá) tak hudebně velmi slabé. Tenishiu jsem neslyšel, Lange hrál překvapivě solidně, ale TyDi a Cosmic Gates hráli neskutečně nudně, pomalu a monotonně. o moc to nezlepšil ani Morph… nicméně to není chyba organizátorů, holt takhle se asi poslední dobou na akcích hraje.

sneck05
    Člen
    spawn.leo
    Člen

Tak já jsem odjížděl z Prahy spokojen jako po každé TF. ale tu euforii co jsem zažil na Kai Tracida sem ještě vživotě nezažil a to sem byl už na hodně akcích. ale toto není prostě možný. hudba na které jsem vyrůstal ještě nezemřela a mohl jsem jí zažít na vlastní kůži, uši, nohy a i oči:). děkuji za splněný sen.
    celkově mě hudba bavila celej večer, ale všichni djs mě tak jaksi splývaj. potěšila mě Jes s as the rush comes u čehož mě ukápla i slza.
    děkuji TF za další super akci a těšim se na další díl:)

seven
    Účastník

Neskutečnej mazec!!!! Tenishia bomba! Jens – Loops & Tings remix masakr!!! Jes live „Motorcycle – As the Rush Comes“ neuvěřítelná! myslel jsem že umřu štěstím. Cosmic Gate jsem byl poprvý, vím jsem ostuda, o to víc jsem si je užil, luxus! Exploration Of Space slza. VRCHOL večera KAI TRACID!!!!! Smrt od začátku do konce, celý set jen jeho věci :´-) Řádil jsem jak pominutý, po jeho setu jsem mu řekl všechno co jsem chtěl, všemu rozuměl sm9 Akce jednoznačně zvládnutá!! Skvěle vybraný personál! Zabiják klapča na závěr vzal zbytek silsm5 DĚKUJI MOC za tuhle akci! Hlavně za Kaie!!! Splnily jste mi sen!!!sm9 Slyšel jsem všechny jeho velký pecky a při všech jsem byl ůplně ve předu u plotu a koukal přímo na nějsm9 Byl jsem rád že mu můžu takhle aspoň trochu oplatit ty těžké chvíle v mém životě kdy jeho hudba byla se mnou a podpořit jeho velký COMEBACK který se jistě povedl!!! Je skoro den po akci a pořád to trávím, byl to velký zážitek! sm9sm3ještě jednou děkujism3

mareno
    Člen

Na party jsem dorazil kolem desáté, i když jsem věděl, že to proč na TF jdu, začne po třetí hodině ráno. Přesto pro mě vydařená akce.
    Lange 8/10 mile překvapil
    tyDi 5/10 nejslabší článek večera, nic zvláštního jsem od něj nečekal a fakt už ho nikdy slyšet nemusím
    Cosmic Gate 7/10 jejich standard – nenadchlo, ale na zahřátí dobrý sm0
    Alex Morph 8/10 slyšel jsem od něj už lepší set
    Kai Tracid 10/10 tak trochu jiná hudba z jiné doby sm11
    Bryan Kearney 9/10 připadal mi hodně jetej z Manchesteru, ale celkem řezal

Jojo……. Yes/no stage tam se hrálo skvěle,lepší jak mainstage 😀

Anonymní uživatel
    Host

Přesně jak říká DJMr.Johny.
    Všichni tam paří, vyvolávají DJje a pak po akci tu akci strhaj, jak byla nepovedená.

Akce vydařená, děkuji organizátorům a na jaře se zase uvidíme.

Anonymní uživatel
    Host

Co to tady jako je??? Tahle akce byla snad nejlepší Trancefusion co jsem kdy zažil!!! Všechny sety se mi líbily samozřejmě nejvíc Kai a není pravda , že byl celou dobu trouse , střídalo se to i s trancem a já si nejvíc zatancoval.. Vadilo vám to?? A jakto , že jste na to tancovali všichni jako o život?? Line Up byl dokonalej!!! Tenishia asi největší překvapení , hráli fantasticky , Lange – super , Jes – skvělý zpestření a Everything v remixu od Cosmic Gate?? to bylo něco!!! Jinak Cosmic Gate – nevim co říct , ze začátku nic moc a pak se mi to líbilo , Alex M.O.R.P.H. – ze začátku mě nudil , ale pak přidal , zazněl Orjan Nilsen – Magic , Andrew Rayel – Coriolis a tím si mě získal , Kai Tracid – největší dokonalost a Bryan nakonec?? BOMBA!!! Ještě Artento zbývá – zahrál tak jak jsem očekával a dokonce i pevnost boyard :)) Organizačně super , jelikož jsem měl V.I.P. a dost jsem si pokecal s dji A.R.D.I. a Matt Bukovski a prohodil pár slov s Michaelem C 🙂 Povedlo se to neskutečně , Lasery , Zvuk , Super , stává se mi , že přijdu domu a neslyšim , dneska slyšim perfektně a to se cení 🙂 navíc mám se všema kromě Jes fotku , takže maximální spokojenost!!! Zapomněl jsem na Tydiho – čekal jsem horší house , nakonec to celkem řezal :)) Hodnocení akce 10/10 povedlo se to moc a těšim se na jaro :))

Já to zhodnotím stručně. Až na poslední dvě a půl hodiny z akce, kdy ze mě veškerou energii vyždímal pan Kai Tracid a pak mě doničil Klapča na Yes/No stagi, si myslím, že akce jako taková se hudebně moc nepovedla.
    Jsem, jak již během večera někdo řekl, hudebně vybíravá, neumím se bavit na všechno a přišla jsem na trance, dostala místo toho ohromující dávku trousu, bez energie, bez jakékoli melodické návaznosti, bez impulzu, který by mě jakkoli nutil hýbat tělem.

Organizačně byla akce precizně zvládnutá, pochvalu zaslouží hlavně stage, kterou opestřilo mnohem větší množství laserů a světelného zázemí než na jarní akci, samozřejmě i zvuk (až na občasný jemný přebas), ceny na barech i dostatek jídla.

Nicméně, ač za to organizátoři prakticky vůbec nemohou a já to měla dle line-upu tušit, toto už dávno není trance.
    Nebýt hlavně a především Tracida, tak pro mě tato akce nemá žádný zlatý hřeb a odjíždím naštvaná.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.