TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 411)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

To taky musí začínat tak brzy zrovna když je derby sm7

rogerer
    Člen

czniclas: nechci to tu spamovat…. napiš na fi.g@seznam.cz

Anonymní uživatel
    Host

[quote rogerer]bohužel nakonec nemůžeme vyrazit ze zdravotních důvodů tak tedy prodám dva lístky na dnešní akci (700/ks), předání odpoledne v Praze někde, případně večer před halou...pište SZ....[/quote]

je možný koupit jen jeden?

rogerer
    Člen

bohužel nakonec nemůžeme vyrazit ze zdravotních důvodů tak tedy prodám dva lístky na dnešní akci (700/ks), předání odpoledne v Praze někde, případně večer před halou…pište SZ….

ErikDeejay
    Člen

[quote Anonymní uživatel]ErikDeejay: hlavně že bude točený, vidim to jasně, u toho zaplivanýho stánku jedno český:-) vevnitř, pár heinekenů a nad ránek na obživení redbula:-)[/quote]

to je pravda..točené je predsa len lepšie než pivo z plechovky…a plecháč hlavne hrozne rýchlo zteplá v tej saune..:D

UŽ DNEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!! juhuuuuuu…už aby bol večer…Kai :‘-))))

Anonymní uživatel
    Host

ErikDeejay: hlavně že bude točený, vidim to jasně, u toho zaplivanýho stánku jedno český:-) vevnitř, pár heinekenů a nad ránek na obživení redbula:-)

sklenda86
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Ahoj..na Trancefusion sice nejedu...ale kámoš mi odmítl na Transmission 2012 (2013):D kvůli těm tahanicím s tím kdy to bude..tak jsem se chtěl zeptat..zda se nechystáš,když už to tady takhle čtu..?[/quote]

Čus, jestli to bylo na mě tak já letos nejdu, nic mě tam netáhne, ale můžeš zkusit link na Czech Trance Family co mi posílal prochi sm4

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj..na Trancefusion sice nejedu…ale kámoš mi odmítl na Transmission 2012 (2013):D kvůli těm tahanicím s tím kdy to bude..tak jsem se chtěl zeptat..zda se nechystáš,když už to tady takhle čtu..?

ErikDeejay
    Člen

Heineken je partnerem akce, takže nemůžeme prodávat více druhů piva. Bude točené i v plechovce. sm9

prochi
    Člen

[quote sklenda86][quote prochi][quote sklenda86]Čaute, mam za sebou 3 transmise, 2 transfuse a 2 pleasury,
    kdy se mi podařilo vytáhnout někoho sebou. Ale teď jsem na to zůstal sám... 😀 kdyby se náhodou našla parta která by mě vzala mezi sebe na Trancefusion tak by to bylo fajn :)[/quote]

https://www.facebook.com/groups/213587458696467/ ;)[/quote]

Díky za link, už teda sám nejdu ale do skupiny se rád přidám sm11[/quote]

rádo se stalo, před velkými i menšími akcemi se organizují i warmupy kam občas přijde i 70 lidí 😀

sklenda86
    Člen

[quote prochi][quote sklenda86]Čaute, mam za sebou 3 transmise, 2 transfuse a 2 pleasury,
    kdy se mi podařilo vytáhnout někoho sebou. Ale teď jsem na to zůstal sám... 😀 kdyby se náhodou našla parta která by mě vzala mezi sebe na Trancefusion tak by to bylo fajn :)[/quote]

https://www.facebook.com/groups/213587458696467/ ;)[/quote]

Díky za link, už teda sám nejdu ale do skupiny se rád přidám sm11

prochi
    Člen

[quote sklenda86]Čaute, mam za sebou 3 transmise, 2 transfuse a 2 pleasury,

https://www.facebook.com/groups/213587458696467/ 😉

sklenda86
    Člen

Čaute, mam za sebou 3 transmise, 2 transfuse a 2 pleasury,
    kdy se mi podařilo vytáhnout někoho sebou. Ale teď jsem na to zůstal sám… 😀 kdyby se náhodou našla parta která by mě vzala mezi sebe na Trancefusion tak by to bylo fajn 🙂

Anonymní uživatel
    Host

[quote Ferdan]Alva : Pokud nebude něco jinak než na předchozích třech dílech, tak by dancerádio mělo vysílat přímý přenos, takže záznam snad určitě bude[/quote]

Jo? Tak to je fajn. Tak snad aspoň takhle na dálku budu moct být u toho 🙂

Sandeagle
    Člen

[quote hectic]jinak zvídavej dotázek, to se bude točit jen pivo nebo i něco jinýho? já bych si bez alkoholu takovou akci asi ani neužil[/quote]

já doufám že to bude jako u většiny klubů/hospod když tohle nastalo, u nás se prostě tedka všude točí o 2-3 značky piva víc než předtim jen na tuhle dobu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.