TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion 4 – 29.9.2012

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 411)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

neřikám, že je to nějakej extra šlágr ale artenta a guettu fakt srovnávat nejde.. neblázni.. nic proti tobě samozřejmě.. toť celý.. sm4sm11
    a s tim, že není co dřív.. souhlas.. na druhou stranu, kdo v dnešní době je, to co bejval.. sm0

Anonymní uživatel
    Host

ale to co si sem hodil je z ledna …

tady máš 5 dní „starej“ sm4

[url=http://soundcloud.com/artentodivini/f-o-m-b-95-podcast]F.O.M.B #95 Podcast[/url] http://soundcloud.com/artentodivini/f-o-m-b-95-podcast

[code]http://www.facebook.com/notes/artento-divini-artist-page/artento-divini-fomb-podcast-episode-077/10150538264742682[/code]

Když se mrkneš na nové epizody tak je to podobné a co jsem slyšel,tak i live hraje takové sračky. Bohužel už to neni ten Divini jakého jsem znali 🙂

Anonymní uživatel
    Host

2davvveetrance: uka mi ten tracklist pls, kde Artento Divini zahraje produkci od Guetty.. sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

Artento by měl být první 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

aha tak já myslel že Divini hraje spíš tech-trance, rychlejší věci…ale jestli trousuje, tak to bude opravdu spíš někde k začátku…

TF psalo že poslední bude Kearney 🙂

A Divini jak vidím jeho tracklisty,ten tam hraje Guettu a tak 🙂 Hrozné 🙁

Michal
    Účastník

Prej by mel byt jako prvni a trousík by hrat nemel sm15

K1aptcha
    Člen

Já doufám, že teda ke konci nebude Divini, trousík na 130 bpm tam fakt nad ránem nechcu sm0

mareno
    Člen

Ať si to budeme přát jakoliv, tak je jasný, že Kearney bude v line-upu hrát jako poslední.

Zochi
    Člen

Taky to vidim podobně: Tenishia, TyDi, Lange, Cosmic Gate, MORPH, Tracid, Divini, Kearney

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no hlavně Tydiho a Tenishiu někam na začátek, ty mě moc nazjímaj, pomalý, nudný…pak Lange, to už by mohlo být lepší…hlavní stars Kosmíči budou asi od půlnoci…no a pak už by mělo přijít to nejlepší Tracid, Morph, Kerňák a Artento..tak by to bylo asi ideální

Anonymní uživatel
    Host

tak jak tipujete pořadí?

wenca
    Účastník

[quote ErikDeejay]Ja už chcem 29. september!!!! sm9 sm0[/quote]

dej pokoj, teď mě čekaj jako učitele dva měsíce prázdnin sm0

ErikDeejay
    Člen

Ja už chcem 29. september!!!! sm9 sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 411)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.