TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 5 – OCEAN OF LOVE / PRAGUE, 13. 4. 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 192)
  • Autor

Nějaký jména se budou opakovat, ale je to z důvodu toho, že je lidi kvitovali a promotér se jim snaží vyjít vstříc.. sm3

Myslím si, že průměrně objektivní trancovej clubber až uvidí celou lajnu zveřejněnou (jména se budou odkrývat postupně), nebude nespokojenej. sm3

TIGI
    Člen

[quote D4ve]teď mi ani tak nejde o 140 bpm a víc, ale spíše o to, že tu byl loni, tak nevidím důvod, proč ho vozí znova.. radši někoho, kdo tu nebyl sm16[/quote]
    :)))))) úsměvné

D4ve
    Člen

teď mi ani tak nejde o 140 bpm a víc, ale spíše o to, že tu byl loni, tak nevidím důvod, proč ho vozí znova.. radši někoho, kdo tu nebyl sm16

seven
    Účastník

😀 takže jedu. Arnej je záruka mazcesm5

Jimmy-Gellar
    Účastník

no byl tu před rokem takže na jaře to bude rok a půl ….a on hraje výborně….já jsem za něj rád…..neboj Dejve určo tam bude hodně rychlejších Djs jak řikali 🙂

D4ve
    Člen

zase sm7

Jimmy-Gellar
    Účastník

S radostí vám oznamujeme první jméno pro jarní Trancefusion 2013, a tím je sympaťák z Kanady [b]ARNEJ[/b], který před rokem nadchnul české publikum!

seven
    Účastník

😀 tak nějak tuším že zase přijdou s jedním jménem které mě položí a pojedu, jako teď KAI TRACID na autumn a před tím ARNEJ, moc se těším na chicane na transmission, offshore….sm9sm5

Gizmo
    Člen

Na akci o více stage nikdo nová jména moc hledat nebude …

[quote ErikDeejay][quote styk pohlavson]Erik: Odpověz si na otázku "Kolik lidí by zaujali" a dostaneš odpověď na to, esi na prostřední stagei budou.. sm4[/quote]

tu skôr ide o to, koľko ľudí by na tu TF pritiahli, keďže ich tu veľa ľudí nepozná sm4 a to je tá škoda...sm9
    [/quote]

Přesně tak jsem to myslel. sm4

ErikDeejay
    Člen

U don’t say?

K1aptcha
    Člen

Stačí do UK.

ErikDeejay
    Člen

[quote styk pohlavson]Erik: Odpověz si na otázku "Kolik lidí by zaujali" a dostaneš odpověď na to, esi na prostřední stagei budou.. sm4[/quote]

„Koľko ľudí by zaujali?“ – keby sa na TF objavili a zahrali nejaký zabijácky set, tak by ich určite zaujali viac než dosť…tu skôr ide o to, koľko ľudí by na tu TF pritiahli, keďže ich tu veľa ľudí nepozná sm4 a to je tá škoda…sm9

achjooo..to mám za nimi letieť do Austrálie? sm7 sm15 http://www.youtube.com/watch?v=XN6-zqXTo1w&feature=plcp

dardic
    Člen

Nikde není psáno že prostřední stage bude only 140 BPM sm4

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Anysa][quote Jimmy-Gellar][quote Andre89]Dost me stve ta cena komba 1300kc, ja si koupim listek za 850 a dalsi muzu mit za 750 a ti co na to kaslali tak to maji jen za 1300 za oba. Vozi super jmena to je fajn, ale tohle me fakt sere.[/quote]

!!! Majitelé již zakoupených vstupenek na podzimní edici mají možnost zakoupit si vstupenku na jaro 2013 za 750,- Kč pro uplatnění této slevy piště na info@ticketstream.cz s uvedením referenčního čísla zakoupené vstupenky).!!!

stačí trochu číst :D:D[/quote]

850+750=1600sm4 proto ho to štvesm2[/quote]

no já mám autumn za 590 + teda jarní po slevě je za 750 = 1340

ale i tak ty lidi co si koupěj to kombo tak maj 600 + 700 = 1300 ….takže nějakejch 40kč pořád míň než ty co si ho koupili dřív

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.