TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 5 – OCEAN OF LOVE / PRAGUE, 13. 4. 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 192)
  • Autor

Nedáme dohromady TL od JoCe a Tally ?

Sandeagle
    Člen

Klaptcha: už ani termín „rychlý“ není to co býval sm15

K1aptcha
    Člen

ASYS rychlý? dyť začínal proboha housem sm0 ano, kdyby hrál hardstyle tak je to rychlý… určo nehrál ke konci o moc rychleji než JOC nebo Patterson

kameja
    Člen

[url=https://www.youtube.com/user/77kometak77?feature=mhee]videoreport[/url]

abych to shrnul: Rayel – ocekavani splnil, i kdyz nechapu proc narozdil od beirutu daval do all your colours a do the space track ty hrozny vokaly. odnotim tak 8/10
    Orjan Nilsen . sel jsem na nej ze zvedavosti co tam zahraje, mel jsem zustat na heatbeat, uz to neni vono, loni a na asot 550 to byl jinej orjan – 5/10
    Talla 2XLC – naprosta bomba, zahral fakt skvele, nicim neprerusoval set, tepalo se od zacatku do konce, zadny zpivanky – 9/10
    JoC – neni to muj salek kavy, vzdy jsem ho tak nejak opomijel, ted nebylo zbiti, nikdo jine poradne nebyl na vyber, zahral celkem v pohode, nenudil jsem se 8/10
    Simon Patterson – uz loni hral neuveritelnej tech psy set, letos bych rekl celkem dost do techna, potesil northern lights, zvuk si podle me upravoval sam, chvilemi to bylo hrozny, moc to rvalo, hodily by se spunty do usi, ale set vynikajici 8.5/10
    Organ Donors – v zivote jsem je neslysel, trance to nebyl, ale bylo to takovy divoky, nespoutany, co te uplne pohlti, dost si hrali, hecovali, bavili se – 8/10
    A.S.Y.S. – pan vecera, skoda, ze poradne nezabrousil do hardstylu, zaslouzilo by si to, i tak to bylo po vetsinu setu hodne moc moc svezi a rychly, nezastavil jsem se ani na chvili, nejlepsi set vecera pro me – 10/10

tiesto5582
    Člen

Hoši nezklamali Omnia,Andrew,Orjan,Shogun luxus.

Ma7ous
    Člen

Opět výborná párty. na hlavní stagi jsem byl asi 10 minut takže nevím co se tam dělo. Strávil jsem hodně času na Hell stagi a nebo na Yes/No stagi.
    Přišel akorát když to začal rozjíždět Heatbeat a na začátek to odpálil hodně slušně Talla pokračoval slušně ale docela mě to pak nudilo tak jsem na Yes/No stagi stihnul Coastlina a Nifru taky výborné.
    Sice tam pořád chodili lidi ale co. A pak to začlo Calahan,Simon jednim slovem bomba. A když nastoupil Oragan Donors a ASYS tak jsem se divil kde se ve mě bere tolik energie fakt nášup a až do 6 ráno.
    Jinak umístění stage uprostřed dobrý nápad, ale zvuk tam byl dost šílený.
    Po organizační stránce opět výborné jako vždy a není snad ani zlepšovat, prostory ověřené se všema svíma chybama a silníma stránkama.
    takže se těším na podzim opět na viděnou.

tiesto5582
    Člen

ASYS tam není od toho hlavně že to hrál a všichni se mohli posrat hlavně na Traffic spousta lidi tam nevěděla která bije.

ErikDeejay
    Člen

ASYS neni od toho, aby tam hral Trafficy a Love Parady..sm0 Frank is not that hard than before…

tiesto5582
    Člen

Traffic je možná provařenina no takhle kdyby to hrál Tiesto sám tak je to jiné,ale Da Hool jsem dlouho neslyšel vzpomínka.

K1aptcha
    Člen

TyPhone: já to zas tak pozitivně nemyslel (byť jsem teda věděl, že tohle hrát budou)… když už teda elektro house, tak potom, proč ne hardstyle… aspoň by dotyčný „nemusel“ zpomalovat o 10 bpm oproti headlinerům sm0 a že jdete na ASYSe málem kvůli Trafficu nebo Meet Her At The Love Parade, no cože? Dyť to jsou strašný provařeniny

tiesto5582
    Člen

Výborná akce splnila moje očekávaní ticket za 650,takže v klidu.

Omnia jsem slyšel 20 minut,ale dost dobrý.

Andrew Rayel a Orjan Nilsen tyhle 2 sety rychle utekli,protože byli jedním slovem skvělý taky jsem se na ně nejvíc těšil a vyšlo to suprově.

Andrew zaslouží můj obdiv skvělej chlapík dobře to tam dával Zeus,Senta,Aeon a mnoho dalsiho

Díky Orjanovi za No Saint Out Of Me.

Trochu jsem očekavál a potvrdilo se ATB slabý set.

Richard Durand sice už byl lepší,ale minule na TF zahrál uplně jinak,ale tohle hodne slo Paul Kalkbrenner – Sky & Sand (Richard Durand Bootleg)

Shogun taky velký kvalita jeho Ufo.

Nejlepší na konec ASYS ten si to tam dával težkej HARD dobre me dostal do varu Epic

TyPhone
    Člen

Musím se zastat K1aptche, ASYS 10/10, Organ Donors 9/10…těšil jsem se hlavně na ně a nezklamali. Klidně bych si dal příště třeba Scot Projecta nebo Yojiho 🙂

eldee
    Člen

ja sem treba jel jenom kvuli organum a asysovi..btw pripomnel sem si, jaka je Traffic neskutecna bomba:)!

mitchel
    Člen

parádní akce…Rayel, Orjan, JOC i Shogun pecka :-), Simon to slušně drtil ale musel sem od tama odejít jinak by mi praskla hlava z toho zvuku

K1aptcha
    Člen

příště očekávám podobnou stylovou otevřenost směrem k hardstylu sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.