Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION 5 – OCEAN OF LOVE / PRAGUE, 13. 4. 2013
- Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jimmy-Gellar a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 4. 2013 v 12:04 #213380
davvveetrance
ČlenKdyž už beru jména z jíného podžánru,tak si dopředu má zjistit co hraje momentálně.A vono se tam pak ve 4 ráno začne hrát house v jeho tragických předělávkách.ASYS ještě budiž,co jsem si ted projel jeho set,docela pohoda. Právě proto jsem psal jména jako Sentience,Askew todle není uplift. A myslím že by to finančně vyšlo na stejno a lidé by byli více spokojení.
14. 4. 2013 v 11:53 #213379ErikDeejay
Člendal ATB aspoň Rammsteiny alebo Guettu? sm15
14. 4. 2013 v 11:49 #213378dardic
Člendavvveetrance : A proč doplňovat lineup o další uplift jména, když tam byl JOC a Patterson? Organ Donors a ASYS byli aspoň malé oživení. Mě se tahle různorodost zamlouvá …
14. 4. 2013 v 11:39 #213377davvveetrance
ČlenPrvní postřehy. Na rovinu oproti minulé jarní TF,tato byla hudebně slabší. Ale i tak spokojenost. Heaven – vizualizace na poměry TF pěkná,zvuk taky ok. Oproti Hell,tak ta stage a celková dekorace a světla naprosto neadekvátní. Zvuk byl v pohodě,ale po 20 min setu Simona,nevím co tam stím ti kkti udělali. Nedalo se to vydržet,byl jsem rád že jsem to přežil do konce Simonova setu. WC opět nezvládnute,ale to není zejména na vystavišti nic nového. Výkony Djs co jsem slyšel:
Andrew Rayel – 4/10 Slabota,samé přihlouplé mashupy s vocály.
Orjan Nilsen – 8/10 Pro něho mám prostě slabost. Kvalitní warmup setík.
Talla 2XLC – 7,5/10 Začátek trochu ospalý,ale pak to sypel velmi pěkně. Čekal jsem trochu víc.
John O´Callaghan – 10/10 Set veřera,oproti setu v Den Bosh 100 a 1. Neskutečné pecky zahrál.Fireisland,Stresstest(askew remix),I Dont deserve you a mohl bych pokračovat.
Simon Patterson 8/10 Zvuk mi totálně zkazil požitek z jeho setu. Ale i přesto spokojenost,zahrál to co ted hraje plus Without you,takže super.
Organ Donors – 0/10 SLyšel jsem 5 minut a hned jsem radší utíkal pryč. Co to ku*va mělo znamenat ? To byl prostě omyly celé TF zvat tam tyto jména (sorry Klapčo :D). Místo toho aby lineup doplnili třeba někoho ve stylu Askew,Webster,Bowdige,Sentience apod.
Menno de Jong – 6,5/10 Pěkný setík,ale ne na ukončení celé akce. Ale i tak zahrál pár skvělých tracků.Sečteno potvrzeno pěkná akce s lepším průměrem co se týče hudební produkce.
Jinak docela slabota s účasti,čekal jsem více lidí.14. 4. 2013 v 11:06 #213376ErikDeejay
ČlenA*S*Y*S…keine Acid Nightmare…Acid Glitch maximálne…ešte si tam pustí Traffic od Tiësta…+ snáď úplne rovnaký mash-up, čo zahral Tracid vo februári Schall + Derbus…no nič moc teda…keby hral radši svoje staršie veci…
14. 4. 2013 v 9:12 #213375Anonymní uživatel
Hosthttp://www.tranceaddict.com/forum/showthread.php?threadid=657373&forumid=6&s=
ATB a Patterson nebyli vysílaný, sety z Yes/No stage byli nahrány ah.fm a budou vysílány někdy později
14. 4. 2013 v 8:54 #213374Anonymní uživatel
NeaktivníCelkově velká spokojent, dočkal jsem se snad všech svých oblíbených hitovek, který tak nějak byly reálný…k maximální spokojenosti chyběl snad už jen Airport…ten nikde nezazněl…ale jinak hned dvakrát Concrete Angel v JOC remixu…Life Gate, DOnt Deserve Yyou..taky dvakrát….pak klubové pecky Apache nebo Together We Are…a spousta upliftu….tolik jsem ho už dlouho na žádný akci nezažil…
JOC, Patterson, Meno De Jong – Pro mě nejlepší sety večera sm3
skvělej byl i Talla 2XLC – opět spousta upliftu a hlavně ten závěrečnej Photographer remix, to byla smršť!
zajímavým zpestřením byli Organ Donnors, ale moc jsem toho z jejcih setu nestihl…bohužel se kryli se Shogunem, kterej mě překvapil tím, že valil jeden uplift za druhým….říkal jsem si wtf?? Buďto se přizpůsobil, že hrál jako předposlední nebo je to jeden z hodně mála progressivních producentů, kteří hrajou i uplift, byl výbornej!
zbytek tak nějak normálka…Rayel, Heatbeat, Omnia fajn…Orjan taky ok…hlavně ten Universal Nation na závěr sm5
hlavní hvězdy ATB a Duranda jsem tak nějak skoro neviděl…ATB hrál ale hodně pomalu co jsem tak zaslechl…Durand byl asi o něco lepší, ale bohužel se to krylo s JOC a Patersonem, takže smůla chlapci 😀 až zrychlíte, tak na vás možná dorazím 😀
Nejvíc času jsem strávil na Hell stage, která byla letos docela nešikovně vymyšlená, tím že byla uprostřed…navíc tam nebyl tak dobrej zvuk jako na Heaven…
ale jinak hodnotím velice pozotivně a více v reportíku
14. 4. 2013 v 8:07 #213373dardic
ČlenD4ve: Však skoro žádne vlasy nemáš sm13
14. 4. 2013 v 3:37 #213372seven
ÚčastníkMyslím že atmosféra z oldschool edice frčí dál 🙂
14. 4. 2013 v 2:51 #213371D4ve
Členšlape to sm15
14. 4. 2013 v 1:12 #213370seven
ÚčastníkAtmosféra na heaven stage musí být neskutečná :´-) soudě dle emocionálních projevů a vyjadřování vokalistek julie a sarah při zpěvu. Hluk v aréně je opravdu parádní Dj´s se musí cítit opravdu skvěle když hrají pro takové publikum. Mám upřímnou radost že se jedou takovýhle bomby UAAAAAAAAAAAAAAAAA 😀
14. 4. 2013 v 0:40 #213369Anonymní uživatel
HostATB je fakt trapnej s tím nesouhlasem vysílánísm17
13. 4. 2013 v 22:57 #213368D4ve
ČlenTo je strašné ten přenos, ještě že jsem jel po včerejším Sasazu domů, jinak bych si teď trhal vlasy 😀
Jsem zvědav, jaké to bude po půlnoci, jestli to ani Talla nerozhýbe, jdu spát 😀
13. 4. 2013 v 21:25 #213366Anonymní uživatel
HostVí někdi jak se jmenuje track co ted hraje Omnia?Díky
10. 4. 2013 v 13:26 #213352Ruuda
Členkez by
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.