TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 5 – OCEAN OF LOVE / PRAGUE, 13. 4. 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 192)
  • Autor

Oznamujeme vám, že z důvodu nenalezení shody s managementem Arneje ohledně umístění jeho jména na flyeru
    k Trancefusion – Ocean of Love došlo k dohodě o odstoupení ze smlouvy a Arnej na této edici bohužel nevystoupí.

Zároveň vám tímto oznamujeme novou posilu v line-upu pro tuto edici v podobě skvělého holandského producenta,
    který je českým fanouškům z minulosti dobře znám, jelikož zde již vystupoval na několika velkých akcích
    Do Prahy po dlouhé době zavítá sympaťák MENNO DE JONG!

mareno
    Člen

[quote vassallo]Škoda, že jména jako Brandt, Deynhoven, Webster či Downey opět nic.[/quote]

Snad příště – nejsou to snad poslední TF.

vassallo
    Člen

Škoda, že jména jako Brandt, Deynhoven, Webster či Downey opět nic.

spawn.leo
    Člen

ok tak se třeba potkáme už ve student agency:)

Tecko
    Člen

[quote spawn.leo][quote Tecko][quote spawn.leo][quote Tecko][quote mich0lin]jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?[/quote]

Psal jsem na trancefusion info. Tam mi rekli at si napisi na Ticketstream info a od tam mi prisla odpoved, ze je to pozastaveno skrz zneuzivani. Takze dal jsem to neresil. Po mem dotazu zmizel banner napravo na Trancefusion.cz takze Student agency to jisti. Z Brna vlakem zpatecni pro dva 1254Kč je masakr. Se studentem je to za 660Kč. Takze radsi bus i kdyz mam radeji vlak[/quote]

sice tady asi spamujem ale myslim, že se tohle může hodit více lidem:)[/quote]

jj trosku ale jsme u konce 🙂 no vlakem nejezdim jindy nez do prahy na party takze nejaka inkarta apod pro me nema vyznam.kreditova jizdenka u studenta asi bude vyhodnejsi..tak diky a uvidime se na TF 🙂

spawn.leo
    Člen

[quote Tecko][quote spawn.leo][quote Tecko][quote mich0lin]jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?[/quote]

Psal jsem na trancefusion info. Tam mi rekli at si napisi na Ticketstream info a od tam mi prisla odpoved, ze je to pozastaveno skrz zneuzivani. Takze dal jsem to neresil. Po mem dotazu zmizel banner napravo na Trancefusion.cz takze Student agency to jisti. Z Brna vlakem zpatecni pro dva 1254Kč je masakr. Se studentem je to za 660Kč. Takze radsi bus i kdyz mam radeji vlak[/quote]

teď koukam na vlak z Brna do Prahy a ten stojí 210 pro jednoho jedním směrem. takže pro dva tam a zpět je to za 840kč. a prosim tě, kde si našel ten student agency za 660?? já myslel, že taky jedna cesta stojí 210Kč. dík

EDIT: už sem to tam našel sm3 tak to taky vidim na to student agency:) děkuju za ušetřený love:)[/quote]

musis si zridit kreditovou jizdenku aby jsi mel jednu cestu za 165Kč. Jelikoz me ceka v listopadu (mozna) TM a v dubnu dalsi TF tak jsem si ji vyridil. a ty me porad kde jsi nasel vlak za 210 🙂 nasel jsem tam neco na eshopu..myslis tohle to?[/quote]

jo taky jsem si už zařídil tu kreditní jízdenku takže dík:)
    no a normálně, když sem na stránkách CD.cz vyhledal spoj , tak u ECček je výhodná cena mezi Brnem a Prahou za 210 Kč.
    je tam napsaný: Jízdenky ČD Promo za velmi výhodnou cenu lze zakoupit pouze pro cestu mezi vybranými městy a jejich počet může být omezen. S In-kartou pak získáte ještě výhodnější cenu.
    pak je tam ještě nějaká akční cena SporoTiket Česko obyčejná za 180Kč ale to musíš koupit nějak hodně v předstihu nebo něco podobnýho, ale tomu už moc nerozumim.

sice tady asi spamujem ale myslim, že se tohle může hodit více lidem:)

Tecko
    Člen

[quote spawn.leo][quote Tecko][quote mich0lin]jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?[/quote]

teď koukam na vlak z Brna do Prahy a ten stojí 210 pro jednoho jedním směrem. takže pro dva tam a zpět je to za 840kč. a prosim tě, kde si našel ten student agency za 660?? já myslel, že taky jedna cesta stojí 210Kč. dík

EDIT: už sem to tam našel sm3 tak to taky vidim na to student agency:) děkuju za ušetřený love:)[/quote]

musis si zridit kreditovou jizdenku aby jsi mel jednu cestu za 165Kč. Jelikoz me ceka v listopadu (mozna) TM a v dubnu dalsi TF tak jsem si ji vyridil. a ty me porad kde jsi nasel vlak za 210 🙂 nasel jsem tam neco na eshopu..myslis tohle to?

spawn.leo
    Člen

[quote Tecko][quote mich0lin]jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?[/quote]

EDIT: už sem to tam našel sm3 tak to taky vidim na to student agency:) děkuju za ušetřený love:)

Anonymní uživatel
    Host

se studemtem je pohodlí a nebo vlak s inkartou jestli máš ale ten bus bude i tak levnější

Anonymní uživatel
    Host

už jsem jim napsal tak uvidim, doufám že to tam pak bude ještě levneší:-)) už ted me sere, že ty kombo vychází o 50 levněji než když mám na podzim a pak koupim na jaro a to o to musim psát, moc to nechápu

Tecko
    Člen

[quote mich0lin]jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?[/quote]

Psal jsem na trancefusion info. Tam mi rekli at si napisi na Ticketstream info a od tam mi prisla odpoved, ze je to pozastaveno skrz zneuzivani. Takze dal jsem to neresil. Po mem dotazu zmizel banner napravo na Trancefusion.cz takze Student agency to jisti. Z Brna vlakem zpatecni pro dva 1254Kč je masakr. Se studentem je to za 660Kč. Takze radsi bus i kdyz mam radeji vlak

ErikDeejay
    Člen

ja mám za to, že na mieste budú vstupenky na aprílovú TF za zľavnenú cenu…tak to bude asi najjednoduchšie no…

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote mich0lin]jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?[/quote]

nejde, zatim to maj pozastaveny a snad nekdy to zas obnovej

mich0lin
    Člen

jdou i nejak takhle posefovat i ta jizdenka ma vlak od CD?

Anonymní uživatel
    Host

super, dík moc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.